27 Nisan başlangıç 65.8
Kilo Boy Hedef 8 Mayis 15 Mayis Ayşen 65.8 175 58 @Mikan ?? Unuttuk mu sandın baby 1Tutaste 57.2 160 50 britneyyyyy 64.45 171 57 inciitanesi 61.7 57
Oo çok iyi ya tebrik ederim27 Nisan başlangıç 65.8
7 Mayıs bugün 64.5
Fark 1.3
Hedef 58, devammmm
Haftaya hedefim 63.5 en az inşallah sağlıkla ulaşırım
Merhaba hoşgeldinMerhaba, ben de doğumdan sonra kilo veremeyengillerden olarak kararlı bir şekilde diyete başlamaya niyet ettim
4 senedir 70li kilolardayım, hayatımın en kilolu dönemlerini yaşıyorum ve çok mutsuzum. Geçen sene bu zamanlar 2 ayda 8-9 kilo verip sonra tekrar aldım. Maksimum 72 idim, kilo verip tekrar alınca 75leri gördüm ve durumu kontrol altına almaya karar verdim. 1-2 haftadır haftada birkaç kez 10-12 bin yürüyüş yapabiliyorum.
Şu an kilom 72.5. İlk hedefim sadece 69 kilo olabilmekAçken, tokken, üstümde mont varken, cebimde telefon varken, üşüyüp üstüme hırka almışken, ayakkabıyla veya terlikle 69 kilo olabilmek. Kırılma noktam 70'in altı. Sonra da 5er 5er kilo vermek, hedefim 60. Sonrası Allah Kerim
34 yaşındayım, boyum 158, kilom 72.5, ilk hedefim 69. Beni de listeye ekler misiniz? Teşekkürler
Teşekkürler hoş buldumMerhaba hoşgeldinZaten hepimiz nerede hata yaptığımızı ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz, sende kendini cok güzel anlatmışsın. Çok sıkmadan kalıcı bir şekilde kilo vereceğiz hepimiz yeter ki kararlı olalım
Bence gayet iyi gidiyorsungunaydin hanimlar
bugun hesaplasma gunu :)
tartildinizmi kizceler?
Ben haftasonu hic bozmadan devam ettim
regli olucam cok sisim ama genede 62.8 ciktim yolumuz uzun ama isik cizgisini goruyor gibiyim.
Her hafta -100 bile versem bir artidir.
Bende bugun kabak diyeti var
Kahvalti : 2 yumurta
! dilim peynir
domates + salatalik sogus + yesil cay
Ogle aksam: kabak sote + 4 yk yogurt
ara: meyve 2 ceviz
Sizde durumlar ne?
merhaba canim ben bir sorun yasamadim acikcasi hosgeldin nasilsin napiyorsunKızlar kaç gündür buraya girerken sorun yaşıyorum benim gibi olan var mı defalarca uğraşıp giremedim vazgeçtim artk sindi de çok zor girdi
supersin ne guzel ayni hedefteyiz desenegünaydınn, yazamadım dün 61,4 çıktım, geçen hafta birkaç kaçamağım vardı bu hafta hedef 60ları görmek inşallah :))
kim önce 60ı görecek ve sonra 59u göreceksupersin ne guzel ayni hedefteyiz desene
varim olmazmiyim. Ptesi tarti gunum benim. Ptesi tarti bildiririz o zaman. Boyun kac, sen nasil besleniyorsun? neler yapiyorsun. bende 0 motivasyonkim önce 60ı görecek ve sonra 59u görecek
var mısın:)
aa cok gecmis olsun canimSelam kızlarbir kaç gün önce bende siteye giremedim, hata veriyordu. Onun haricinde de küçük çaplı bir gıda zehirlenmesi yaşadım 3 gündür kendimde değilim diyet falan yalan oldu bu hafta daha kendimi toplayamadım düzelince yeniden döneceğim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?