Ayy çok sevinirim kabul edersende ne demek koş kız gelKiz feraceli bende varim kiz seninle bu yolda bi kac gün oldu bende yediklerime dikkat edelikabul edersen seninle beraber bende yediklerimi yazrm gün icinde
Kostum geldm kizAyy çok sevinirim kabul edersende ne demek koş kız gelSen kaç kilosun?
AynenKostum geldm kiz
82 kiloyum bende malesf kikilomuz yakin sayilir.motive olmak amacli seninle bu yolda gitmek zevkli olacaga benziyor
Düzelticez düzelticez bu menüleriHemen bugünkü menümü yaziyim o vakit
Sabah
1 haşlanmış yumurta birazck peynir 2 zeytin 2 dilim cavdar ekmek 1 bardak adacay
Ara 1 cb nar suyu
Öğlen 1 kase mercimek corbasi 5 tane küçük köfte 1.5 dilim çavdar ekmegi
Ara 1 elma 1 bardak süt
Aksamda 1 kase mercimek çorbası 3 adet köfte yarm dilim ekmek
Veeee malesf 1 paket probis 1 adet gofret
Aynen..bi topik de 1 aylik hedefleri belirledik ben bir aya kadar 79 olmayi hedefiyorm kuzum senin bi hedefn var mi 1 ay sonrasi icinDüzelticez düzelticez bu menüleri
Evet canım hedefsiz olur mu hiç benim süten dilim yandı bu sebeple öyle çabuk gitsin istemiyorum çabuk giden çabuk geliyor hedefim ayda 2 kilo vermek aslında sıksam 10 kiloda veriririm vermiştimde ama alırım biliyorum hedefim hazirana kadar 76 olmak yani 10 kilo vermekAynen..bi topik de 1 aylik hedefleri belirledik ben bir aya kadar 79 olmayi hedefiyorm kuzum senin bi hedefn var mi 1 ay sonrasi icin
Evet hizli verilen hizli aliniyo.o zaman seninde subata hedefin 84 olmak öyle mi kuzumEvet canım hedefsiz olur mu hiç benim süten dilim yandı bu sebeple öyle çabuk gitsin istemiyorum çabuk giden çabuk geliyor hedefim ayda 2 kilo vermek aslında sıksam 10 kiloda veriririm vermiştimde ama alırım biliyorum hedefim hazirana kadar 76 olmak yani 10 kilo vermek
Evet kuzim aymem 84 olmak yabaş yavaş acelem yokEvet hizli verilen hizli aliniyo.o zaman seninde subata hedefin 84 olmak öyle mi kuzum
Bende 3 kilo vermeyi hedefledm bakalm ne kadar basarili olucamEvet kuzim aymem 84 olmak yabaş yavaş acelem yok
Kim demis bıraktıgımı
Kim demis bıraktıgımıben watsaota arkadaslarımla gruo yaptım süper gidiyoruz biz
Bakalım arkadaslarımla fena gaza geldik güzel gidiyoruz tartı günümüze daha var yazarımKizz feraceli ne alemdesin ? Tartildn mi hic? Kilo vermismisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?