86'dan 69'a o 17 kilo gidecek!!

Evet sonunda aylaaar sonra spora başladım bu akşam itibariyle vatana minlete hayırlı uğurlu olsun ilk gün çok zorlamak istemedim..Artık gelsin leslieler,mekikler,squatlar
Spor
15 dakika plates

Kiz feraceli bende varim kiz seninle bu yolda bi kac gün oldu bende yediklerime dikkat edeli kabul edersen seninle beraber bende yediklerimi yazrm gün icinde

Kiz feraceli bende varim kiz seninle bu yolda bi kac gün oldu bende yediklerime dikkat edeli kabul edersen seninle beraber bende yediklerimi yazrm gün icinde
Ayy çok sevinirim kabul edersende ne demek koş kız gel Sen kaç kilosun?

Hemen bugünkü menümü yaziyim o vakit
Sabah
1 haşlanmış yumurta birazck peynir 2 zeytin 2 dilim cavdar ekmek 1 bardak adacay
Ara 1 cb nar suyu
Öğlen 1 kase mercimek corbasi 5 tane küçük köfte 1.5 dilim çavdar ekmegi
Ara 1 elma 1 bardak süt
Aksamda 1 kase mercimek çorbası 3 adet köfte yarm dilim ekmek
Veeee malesf 1 paket probis 1 adet gofret

Düzelticez düzelticez bu menüleri

Aynen..bi topik de 1 aylik hedefleri belirledik ben bir aya kadar 79 olmayi hedefiyorm kuzum senin bi hedefn var mi 1 ay sonrasi icin
Evet canım hedefsiz olur mu hiç benim süten dilim yandı bu sebeple öyle çabuk gitsin istemiyorum çabuk giden çabuk geliyor hedefim ayda 2 kilo vermek aslında sıksam 10 kiloda veriririm vermiştimde ama alırım biliyorum hedefim hazirana kadar 76 olmak yani 10 kilo vermek

Evet hizli verilen hizli aliniyo.o zaman seninde subata hedefin 84 olmak öyle mi kuzum

~Kahvaltım~
1 k.t peynirli yumurta
9 tane zeytin,2 dilim kepek ekmeği
~Öğle yemeği~
1 kase nohut yemeği,2 kaşık pilav
1 kase cacık
~Ara Öğün~
1 ç.b çerez,2 kupa neskafe
~Akşam Yemeğim~
3-4 kaşık yoğurt
1 tabak barbunya yemeği
~Ara Öğün~
1 elma,1 portakal
Yarım kase yoğurt

Kahvaltım
Kepekli tost,9 tane zeytin
1 bardak komposto
Ara Öğün
2\3 tane haşlanmış mısır
1 fincan sütlü kahve
Öğle yemeğim
1 kahvaltı tabağı bezelye yemeği
1 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün
1 küçük elma
1 kupa sütlü kahve
2 kaşık kakolu fındık kreması

Bugün gittim marketten has mı has türk kahvesi aldım ohh özlemisim ya neskafede neymiş o skn ki cıss olmadı

Feracelim 2-3 gündür yogunum pek giremiyorum siteye ama seni takipteym yazamadigima bakma yanikine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…