Ayy tam icimden diyordum kimse girmiyor günlüğe diyeevet guzel ve de bayaa az yemişsin tebrikler :)
:) diyete başladigindan beri hic tartildinmi? ne kadar vermişsin canm? ben neredeyse tum gunlukleri takip ediyorum yeme istegimi bastiriyorum bu şekilde.diyetini sakin bozma gerisi corapsokugu gibi geliyor cunkuAyy tam icimden diyordum kimse girmiyor günlüğe diye
Sınavım var bu hafta sonu freni kopmus kamyon gibi dalasım var ama kendimi oyalıyorum derslerle,baska seylerle
Evet canım haklısın pazar günü istanbula gidicem orda tartılıcam pazara kadar iyi menüler çıkarmam gerek ama en en zoru ordasağlıklı beslenmeye devam etmek olucak cidden:) diyete başladigindan beri hic tartildinmi? ne kadar vermişsin canm? ben neredeyse tum gunlukleri takip ediyorum ye.me istegimi bastiriyorum bu şekilde.diyetini sakin bozma gerisi corapsokugu gibi geliyor cunku
spor yapiyormusun? sporla daha kolay veriliyor kilo.ben spor yapamiyorumcok canim sikiliyor.spor yerine muzigi acip dans ediyorum zumbabenzeri.cok etkili ter attiriyorEvet canım haklısın pazar günü istanbula gidicem orda tartılıcam pazara kadar iyi menüler çıkarmam gerek ama en en zoru ordasağlıklı beslenmeye devam etmek olucak cidden
Vallaha spor yapmıyor cünkü benim gün icinde kosturmam bile bi 300-400 kalori yaktıyor ama istanbul gidince ablamın ev bisikletinden yapıcam birde gün 4 kere yiğeni okula getir götür daha ne olsun ben zaten gündelik hayatta ordan oraya koşan biriyim ev isi olsun normal işler olsun ekstra spor yapınca bu sefer enerjik sıfıra iniyorspor yapiyormusun? sporla daha kolay veriliyor kilo.ben spor yapamiyorumcok canim sikiliyor.spor yerine muzigi acip dans ediyorum zumbabenzeri.cok etkili ter attiriyor
guzel gorunum icin spor şart.bir ara mekik cekiyordum karnim dogum oncesine gore dahada toparlanmiş bide squat super bişiy bacaklari guzel şrkillendiriyor.ufak ufak yaparsan daha bi guzel olurVallaha spor yapmıyor cünkü benim gün icinde kosturmam bile bi 300-400 kalori yaktıyor ama istanbul gidince ablamın ev bisikletinden yapıcam birde gün 4 kere yiğeni okula getir götür daha ne olsun ben zaten gündelik hayatta ordan oraya koşan biriyim ev isi olsun normal işler olsun ekstra spor yapınca bu sefer enerjik sıfıra iniyor
Biliyorum ben benim sekilsiz totoyu zamanında squatla şekle soktumguzel gorunum icin spor şart.bir ara mekik cekiyordum karnim dogum oncesine gore dahada toparlanmiş bide squat super bişiy bacaklari guzel şrkillendiriyor.ufak ufak yaparsan daha bi guzel olur
Insan 69 dan 86 ya nasıl çıktın hanimBiliyorum ben benim sekilsiz totoyu zamanında squatla şekle soktumspor çok yapan biriydim ben ezelden beri kiloluydum ama yapardım şimdi pek yapmıyorum içimden gelmiyor galiba benim etim sıkı görsen hayatta 86 kilo demessin kimse inanmıyor zaten mesela gecen kış 69 olmustum herkes 55 misin diyordu
Ne bilem yaInsan 69 dan 86 ya nasıl çıktın hanim
O kilolar gitsin arkadaş
OOo betüşümkız feraceli takipteyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?