Merhaba arkadaşlaaarbu kaçıncı günlüğüm bilmiyorum.Geçen kış azmedip verdiğim kiloları yazın aldım Bu sefer 'ALMAMAK'üzere vermeye kararlığım yolum açık olsun yarın menümle kürdeleyi kesip başlıyorum
Gecen hafta kursta bi abla 15 gümde 3 kilo vermis herseyde yemiş tuhaff cidden ama heryerde yoksağlıklı beslenip kalıcı kilo vermek istersen göji berry diye bir meyve var sana onu tavsiye ederim sana bu konuda yardımcı olabilirim...
Gecen hafta kursta bi abla 15 gümde 3 kilo vermis herseyde yemiş tuhaff cidden ama heryerde yokBen böyle seylere pek itimat etmiyorum canım
Canim evvela yeni günlüğün hayırlı olsun. Takipteyim seni.Gecen hafta kursta bi abla 15 gümde 3 kilo vermis herseyde yemiş tuhaff cidden ama heryerde yokBen böyle seylere pek itimat etmiyorum canım
Hadi bakalım :)Ben pazartesı ( klasık ) sıvı dıyetıne baslıyorum :))
Hiç ama hiç olmadı kuzumCanım bir paket Burçak çok olmamış mı sanki
İnsallah hosgeldin kuzumBen de geldim kuzum hadi birlikte verelim şu kiloları haftada iki gün 1 saat spora gidiyorum tam diyette değilim ama o da olacak inşAllah yediklerini takip edicem ona göre sen yapınca çok sıkı yapıyorsun verirsin bırakma sakın
Ahh ya sormaAhh bizim bu halimiz ne olacak seninle feracem al ver al ver harap oldukbu defa kalıcı veririz inşallah
Yanınada 1 bardak adaçayıGünaydın günlüğüm bugün erkenciyim kurs günü malumzaten bütün gece uyuyamadım yarı korku filmi sayılabilecek bi film izledim çünkü yada ben fazla korkağım
Ohhh misss gobi kahvaltımıda ellerimle hazırladımherkese mutlu,huzurlu,boll motivasyonlu günleeeeer Eki Görüntüle 1724681
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?