?????

Tabikide ama ben aslinda sonradan uzulmekten korkuyorum ....

Doğrusu yanlışı yok bence. Nasıl hissediyorsa öyledir, hissettiğinden farklı mı davransın?
Tabikide hayir demek istedigimi yanlis anlamissin duygularini ifade etmesi cok guzel bisey bende hayal kuruyorum ama sorun ya olmazsa ...

Güven vermek istemiştir. .
Zamana bırak. .
Mevlam neyler ..
neylerse güzel eyler ..

artık normal gelmiyor,benim eski sevgilimde böyleydi...ve beni aldattı gitti 9 sene sonra.artık inandırıcı gelmiyor
Aynen benim kuzenimde 10 senelik bir iliskisini bitirdi ve banada bu konulari konusmak icin coook erken geliyor...

20yas mantık yası degıl hayalcı bende o yaslarda haysl dunyasındaydım .ama evlılık dusuncelerı guzel sakınca yok lay lay lom degıl demek fakat zaten evlenmesı zor oyle konusur yası küçük.

Iliskinin baslarinda bir erkegin evlenme hayalleri kurmasi ne kadar dogru ?
ilişkinin başında kuruyorsa ya böyle dersem bu kızın hoşuna gider diye düşünüp sallıyordur. Ya da daha ortada bi aday bile yokken evlensem pembe mutfağım, 900 parça yemek takımım filan olsa diye hayal kuran kadınlar gibi sadece evlilik kurumu, ütüsünün yemeğinin yapılması fikri filan hoşuna gidiyordur. Yani her iki durumda da karşısındaki kadına karşı derin duygular beslediğini sanmıyorum. Daha birbirini doğru dürüst tanımadan evlilik lafı eden kişiye güvenilmeyeceğini düşünüyorum

Güven vermek istemiştir. .
Zamana bırak. .
Mevlam neyler ..
neylerse güzel eyler ..
Bende ilk baslarda bu tavirlari samimi bulmuyorum iste ..
Cevremde sahit oldugum cok olay oldu belkide o yuzden

20yas mantık yası degıl hayalcı bende o yaslarda haysl dunyasındaydım .ama evlılık dusuncelerı guzel sakınca yok lay lay lom degıl demek fakat zaten evlenmesı zor oyle konusur yası küçük.
Aynen ciddi dusunmek icin cok erken tabiki o yuzden bende kendimi kaptirmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…