canm yeme aklında bulunsun canın çok çkerse azcık ye ki sonra bzup daha çok yme
Eslemcim nasılsın, haftasonu doğru düzgün giremiyoruz yaa...
Kolay gelsin canım, geçmiş olsun. Ben de bugün bacağıma bıçak düşürdüm dik şekilde ama bir şey olmadı Allah'tan. Sıcaklar fena ya bi yere gitmek istesen gidemiyosunİyiyim cnmm benimmm sen nasilsinnn bu sabah kahvaltidan sonra otobus biletimi almaya gittim yiruyerek donuste manava ugradim sebze meyve almaya bamya da alicaktim bakti yok iki uc manava ugradim yok elimde de esyalar var die onlari eve biraktim sonra uzakta bi market var oraya yurudum bamya aldim geldim olmusum yprgunliktan havada sicakti oglen yemek hazirlarkende eli kestimm
Simdide bamyalarimi ayikladim soydum onlari kavuruyorum
Ayyy iyki batmamiss canim kizzz bize nazar degdii valla verdik kilolari die nazar ettiler bizeeeeKolay gelsin canım, geçmiş olsun. Ben de bugün bacağıma bıçak düşürdüm dik şekilde ama bir şey olmadı Allah'tan. Sıcaklar fena ya bi yere gitmek istesen gidemiyosun
aaa çok sevindim canım, aileni mi ziyaret ednSelametle git gel inşallah.
Tövbe tövbe ya nazar değmesin bize
AynenAynenn cnm bi 17 gun aileme ve esimin ailesine kalmya gidicemmm ama kocisimdn ayri kalicammmm
Aynennn yaa ne nazari elemterefis kem gozlere sis demi
AynenOlsun canım, arada eşlerin birbirini özlemesi de lazım. Ne bileyim, herkes ay nı değildir ama özlemek de iyi geliyor ilişkilere - arada bir tabi. Allah kavuştursun şimdiden. Rabbim muhabbetinizi artırsın
Gittiğin yerlerden gireceksin değil mi günlüğe?
Tamam tatlım. Tabi ya, insan evini bırakıp giderken içi burkuluyor ama bizim gibi gurbet kuşları için de böyle arada kalmak varmış işte kaderde. Oraya gitsen onu özlüyosun, evine gelsen aileni özlüyosun. Çok zorEvet cnm haklisim ama bukadr uzun sure ayri kalmadigim icin ilkten zor oluyo ama ailemin yanindaykende ozlmeye caktim olmuo valla
Annemlerde girerim cnm ama kvdemlerde girebilirmiyim bilmiorum
Ama fiete devam eicemmm insss
Yavrum diyetisyen diye bisey var duydun muSaat 1diyarim paket mavi yesil limonlu form buskivi yedim ara ogun niyetine simdi saat 17.00 da iki ad kuru kayisi yiycemm
Yavrum diyetisyen diye bisey var duydun mukafana gore diyet yapilmaz. Git kanina baksin vs.. Ona gore liste cikqrsin. Ne akillisiniz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?