89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

[QUOTE="dila21, post: 36610158, member: olursun canımın içi sık dişini ondan kolay ne var[/QUOTE]
İnss cnm bu aksam misafirlige gidicezzz sikicam disimi yemiycem hic bisi inss

canm yeme aklında bulunsun canın çok çkerse azcık ye ki sonra bzup daha çok yme

Gunayinn cnm evet az yedim kekde vardi ama yemedim fanta cerez filan vardi fantaya agzimi surmedim ki normalde asla hayir diyemem cerezdende gec oldu diee yemedim sadece 3-4 tane antep fistigi yidimmm

Eslemcim nasılsın, haftasonu doğru düzgün giremiyoruz yaa...

Eslemcim nasılsın, haftasonu doğru düzgün giremiyoruz yaa...

İyiyim cnmm benimmm sen nasilsinnn bu sabah kahvaltidan sonra otobus biletimi almaya gittim yiruyerek donuste manava ugradim sebze meyve almaya bamya da alicaktim bakti yok iki uc manava ugradim yok elimde de esyalar var die onlari eve biraktim sonra uzakta bi market var oraya yurudum bamya aldim geldim olmusum yprgunliktan havada sicakti oglen yemek hazirlarkende eli kestimm
Simdide bamyalarimi ayikladim soydum onlari kavuruyorum

Kolay gelsin canım, geçmiş olsun. Ben de bugün bacağıma bıçak düşürdüm dik şekilde ama bir şey olmadı Allah'tan. Sıcaklar fena ya bi yere gitmek istesen gidemiyosun

Kolay gelsin canım, geçmiş olsun. Ben de bugün bacağıma bıçak düşürdüm dik şekilde ama bir şey olmadı Allah'tan. Sıcaklar fena ya bi yere gitmek istesen gidemiyosun
Ayyy iyki batmamiss canim kizzz bize nazar degdii valla verdik kilolari die nazar ettiler bizeeee

Ben simdi carsamba gunu zimite gidim 16-17 saat yol gidicem nasil gidicem yaa sonunda aileme kavusmak olmasa inan hicekilmezz ayaklarim davul oluyooo popomm duzlesio oturmaktann

aaa çok sevindim canım, aileni mi ziyaret edeceksin Selametle git gel inşallah.
Tövbe tövbe ya nazar değmesin bize

Aynenn cnm bi 17 gun aileme ve esimin ailesine kalmya gidicemmm ama kocisimdn ayri kalicammmm
Aynennn yaa ne nazari elemterefis kem gozlere sis demi
Aynen Olsun canım, arada eşlerin birbirini özlemesi de lazım. Ne bileyim, herkes aynı değildir ama özlemek de iyi geliyor ilişkilere - arada bir tabi. Allah kavuştursun şimdiden. Rabbim muhabbetinizi artırsın
Gittiğin yerlerden gireceksin değil mi günlüğe?

Evet cnm haklisim ama bukadr uzun sure ayri kalmadigim icin ilkten zor oluyo ama ailemin yanindaykende ozlmeye caktim olmuo valla
Annemlerde girerim cnm ama kvdemlerde girebilirmiyim bilmiorum
Ama fiete devam eicemmm insss

Evet cnm haklisim ama bukadr uzun sure ayri kalmadigim icin ilkten zor oluyo ama ailemin yanindaykende ozlmeye caktim olmuo valla
Annemlerde girerim cnm ama kvdemlerde girebilirmiyim bilmiorum
Ama fiete devam eicemmm insss
Tamam tatlım. Tabi ya, insan evini bırakıp giderken içi burkuluyor ama bizim gibi gurbet kuşları için de böyle arada kalmak varmış işte kaderde. Oraya gitsen onu özlüyosun, evine gelsen aileni özlüyosun. Çok zor

Eşim de dibimizdeki ailesini ziyarete gitti, ben yoruldum bugün cam sildim gitmedim. Daha dün kahvaltıda oradaydık, inan ki BIKTIM. Ellerinden gelse 24 saat görmek isteyecekler. İşe de gitme geç karşımızda otur görelim diyecekler eşime. O kadar sinir oluyorum ki eslem, anlatmam mümkün değil... Her çağırmaları artık o kadar itici ki dayanamıyorum bacım ya...

Aaa dun zaten butun gun birlikteydiniz bugunu niye sana ayirmadi kii
Yani bu kadar sık birlikte olmaya ne gerek var dicem ama erkekler boyle benimkide elinde gelse hep birlikte kalmak ister simdiden bana izmite gidince annemlerde 5 gun kal dioo
Bende ayin 11 12 si gibi donucektim o zaman 13 unden once donmem dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…