89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Amin cnm amin banada dua ette zayiflar zayiflamaz hamile kaloyim bebis icin gidio bu kilolar o gelebilsin die
Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Bebek sahibi olmak için zayıflamak çok önemli. Ben de bu kiloyla hamile kalmak istemem.

bi 10 kilo sabret canım, bana kalırsa 79 olduğun zamanlarda olacak bu iş. Çünkü maşallah boyun çok iyi. Ben 157'yim aah ah
Ayyy agzindan bal damlio bal ins cnm rabbim bana o gunleride gosrir 5 kilo verdim bi 10 daha niye vereemiyim dimi ama olsun cnm ya ne guzel zayiflayinca citi piti olursun benim yapim iri zaten ne kadar da zayiflasam ole citi piti olamiorum

Ayyy agzindan bal damlio bal ins cnm rabbim bana o gunleride gosrir 5 kilo verdim bi 10 daha niye vereemiyim dimi ama olsun cnm ya ne guzel zayiflayinca citi piti olursun benim yapim iri zaten ne kadar da zayiflasam ole citi piti olamiorum
canım benim, olur neden olmasın? Kadınlar güçlüdür. Bu hayatta istediklerimizi basarabiliriz, kilo ne ki (hıh) diyetisyenim bana 5er kiloluk hedef koyardı, biz de öyle yapalım. Mesela ilk hedefin 84 sonra 79 olsun. En gec 3 ayda 10 kilomuz gider insallah.

Benimde ilk hedefim 85 zaten bugun dayqnamdim tartildim simdi 89.3 ciktim moralim bozuld yaa hic verememisim

canımmmm günaydııın

alahıniznyle gider kilolar sen sadece sabrett. nasılsın görüşmeyeli

Kahlti 2 dilim ekmekten kasarli tost domates salatalik
Ogle yemegi 4 kofte 1 dilim ekmek salata
Aksam 6 kasik bamya yemegi 1 dilim ekmek dereotlu yogurt

bende iyiyim çok teşekkür ederim senin güzelliğinn
menun çok guzel ama ara öğün olsa daha iyi olmaz mıı

harikasın ama kahvaltıyı atlama sadece gec yapmış olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…