- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Bebek sahibi olmak için zayıflamak çok önemli. Ben de bu kiloyla hamile kalmak istemem.Amin cnm amin banada dua ette zayiflar zayiflamaz hamile kaloyim bebis icin gidio bu kilolar o gelebilsin die
Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Bebek sahibi olmak için zayıflamak çok önemli. Ben de bu kiloyla hamile kalmak istemem.
bi 10 kilo sabret canım, bana kalırsa 79 olduğun zamanlarda olacak bu iş. Çünkü maşallah boyun çok iyi. Ben 157'yim aah ahEvet cnm doktorlar artik sadece kiloya sebep buluo baska hic bi sebep yok
Ayyy agzindan bal damlio bal ins cnm rabbim bana o gunleride gosrir 5 kilo verdim bi 10 daha niye vereemiyim dimi amabi 10 kilo sabret canım, bana kalırsa 79 olduğun zamanlarda olacak bu iş. Çünkü maşallah boyun çok iyi. Ben 157'yim aah ah
Ayyy agzindan bal damlio bal ins cnm rabbim bana o gunleride gosrir 5 kilo verdim bi 10 daha niye vereemiyim dimi amaolsun cnm ya ne guzel zayiflayinca citi piti olursun benim yapim iri zaten ne kadar da zayiflasam ole citi piti olamiorum
canım benim, olur neden olmasın? Kadınlar güçlüdür. Bu hayatta istediklerimizi basarabiliriz, kilo ne ki (hıh) diyetisyenim bana 5er kiloluk hedef koyardı, biz de öyle yapalım. Mesela ilk hedefin 84 sonra 79 olsun. En gec 3 ayda 10 kilomuz gider insallah.Ayyy agzindan bal damlio bal ins cnm rabbim bana o gunleride gosrir 5 kilo verdim bi 10 daha niye vereemiyim dimi amaolsun cnm ya ne guzel zayiflayinca citi piti olursun benim yapim iri zaten ne kadar da zayiflasam ole citi piti olamiorum
canım benim, olur neden olmasın? Kadınlar güçlüdür. Bu hayatta istediklerimizi basarabiliriz, kilo ne ki (hıh) diyetisyenim bana 5er kiloluk hedef koyardı, biz de öyle yapalım. Mesela ilk hedefin 84 sonra 79 olsun. En gec 3 ayda 10 kilomuz gider insallah.
Bu aksam bi aksilik cikmazsa esimle disarda yuruycez bakalim nie bole oldu anlamadim normalde buk kilo veririm ama bakalim bi hafta dolsundaspora yüklen canım, vereceksin Allahın izniyle
canımmmm günaydııın
alahıniznyle gider kilolar sen sadece sabrett. nasılsın görüşmeyeli
Ara ogun yapiorum normalde ama bugun sabah kahvaltisi gec kaldim ogle yemeginden sonra komsuma gittim orda da yiyemedim meyve filan bugunluk boyle oldubende iyiyim çok teşekkurler senin güzelliğinn
menun çok guzel ama ara öğün olsa daha iyi olmaz mıı
günaydın canımm
harikasın ama kahvaltıyı atlama sadece gec kalolacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?