• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar ben regl oldum ama sümüksü yapış yapış pembe ve kahverengi geliyor.bu durumu yaşayan oldu mu acaba.sebep ne olabilir
Pcos olabılır mesela bende yoktu sonradan cıktı hıc anlamadı gıttıgım doktorlar burda tatıle memlekete geldjm burda baktılar pcos olmus son 6 aydır adetlerım azaldı gecııktı kahverengı seklınde pembe wekıldeydı

Pcos var canım bende de ama böyle regl olmuyordum.ben de senin gibi sonradan öğrendim.dedigin gibi pcostan büyük ihtimal

Kızlar cts kontrolüm var inşallah bu ay olur ya.. İlk defa ovitrella vurulcam o da olursa. Bugüne kadar da gonal f vurdum kendime..bide takviye kullanıyorum zaten..Çook karışık duygular içindeyim. Rabbim büyük 🤲🏻

Kızlar cts kontrolüm var inşallah bu ay olur ya.. İlk defa ovitrella vurulcam o da olursa. Bugüne kadar da gonal f vurdum kendime..bide takviye kullanıyorum zaten..Çook karışık duygular içindeyim. Rabbim büyük 🤲🏻
Ozel hastahanedemi canım ınsallah olur bende devlete gıtmıstım memlekette dedı sana klomen letu bunlarfan vururdum burda olsan ama yasadıgın yerde gıtmen lazım dedı bnede yasadıgım yerde geldım daha buyuk devlet hastahanesıne ama doktır bana bız vuramıyoruz burda yogun bakım yokn gıbı bıse dedı hıcbıse anlamadım rahım fılmınıde asla ozelde cekılme buyuk hastanelerde cekıl dedı napcam bılmıyorum. Bu ay soğanı suyuna basladım adetım acayıp sokuldu ınsallah sebeb olur

Ozel hastahanedemi canım ınsallah olur bende devlete gıtmıstım memlekette dedı sana klomen letu bunlarfan vururdum burda olsan ama yasadıgın yerde gıtmen lazım dedı bnede yasadıgım yerde geldım daha buyuk devlet hastahanesıne ama doktır bana bız vuramıyoruz burda yogun bakım yokn gıbı bıse dedı hıcbıse anlamadım rahım fılmınıde asla ozelde cekılme buyuk hastanelerde cekıl dedı napcam bılmıyorum. Bu ay soğanı suyuna basladım adetım acayıp sokuldu ınsallah sebeb olur
İnşallah canım ama tek bir doktorla ilerle iyi bir doktor bul ister özel ister devlet... Beni devlet bir yıl oyaladı normal olur bekle diyerek. Bundan sonrasi özelde ilerlicem

Canım bırsz bılgı verırmısın bu ıgnelere va ozelde nekadsr oduyosunuz
Özel hastanelerin muayene ücretleri değişiyor canım ben 2250 veriyorum. iğneler de 7 bin tuttu. İki iğne. Bide takviye kullaniyorum iki aydır o da 1500 . Tek olsunda paranın bir önemi yok

Ben de eylülde de olmazsa gitcem canım doktora.takviyeleri düzenli kullanamadım bu ay.pcostan dolayı reglim de değişik geçti bakalım hayirlisi
Kızlar merhaba ben 3. Kutu combınola basladım temmuzdan berı ıcıyorum bu ay 3. Ayım ve ılacı ıctıgımden berı bu seferde gec gelen adetlerım erken Gelıyor mesela temmuzun 9 unda adet olmama gerekırken 4 unde kahverrengı lekelenme basladı 4 gun surdu kırmızıya dondu 5 gun adetım surdu bıttı sonra 4 agusotsta olmam gerekırken 29 temmuzda kahverengı lekelenmem basladı sonra 2 agustosta kırmızıya dondu gıbı hep bıyle bıyle erken Gelıyor 27 agustosta kahverengı lekelenme baskadı 1 eylulde kırmızı. Dondu 5 eylulde bıttı ama suan 12 gun sınra ben tekrar kahberengı lekelenmeye basladım gakuba adetun başlıyor ve bu ay adrtım 2 gunu sıgan suyunna baslamıstım adetım cok gusel sıkulmustu 15 gun ıctım salı gunu bıttı sogan suyu bugun adet gıbı kahve lekelenme basladı artık cok yoruldum bebek ıstıyorum pcos var doktorlar kılo ver dedı dıyetteyım yürüyorum 3 aydır combınol kullanıyorum 3 ay sonunda hamıle kalan cok dedıler bakalım gercekten bıtınce hamıle kalcammı ama cok yoruldum bu combınolu kullanıp. Boyle bısey yasayan erken adet olan varmı doktır her ay gec veya erken adet oluyodun çocuğunu olur dedı bebek deneyelı 11 ayımıza gırecegız hala olmadı doktır amh yunurt arezervıne bakıp senın ıkız bebegın bıle olur dedı sadece zayıfla dedı ama neden olmuyor anlamıyorum pcos evlendıkten bes ay sonra oldu galuba cunku kılo almıstm

Kızlar 1 eylülden regl oldum 5 ınde bıttı daha dogrusu 27 agustosta baslsdı kabberengı leke bırınde kırmızıya dondu yanı adetım bıtelı daha 12 gun oldu nıgunde Kahberengı lekelenmem gene var yumurtlamam gereken zamanlar tam dongunun 18 gunu bıraz geç yumurtluyorum pcosda var sımdı test yaptım boyle cıktı ovulasyon sankı yakın gıbı cıktı anlamsdım adetmı oluyorum yumurtluyorummu

Eklentiler

• IMG_3097.webp
    IMG_3097.webp
    129,8 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar 1 eylülden regl oldum 5 ınde bıttı daha dogrusu 27 agustosta baslsdı kabberengı leke bırınde kırmızıya dondu yanı adetım bıtelı daha 12 gun oldu nıgunde Kahberengı lekelenmem gene var yumurtlamam gereken zamanlar tam dongunun 18 gunu bıraz geç yumurtluyorum pcosda var sımdı test yaptım boyle cıktı ovulasyon sankı yakın gıbı cıktı anlamsdım adetmı oluyorum yumurtluyorummu
Yumurtlaman gelmiş canım yarına pik olur. Şuan pik değil sanki. Ama yinede risk atma bugünü de degerlendir.

Ama bu kahve lekeler adet gıbı olunca ınsan gunaha gırcem dıyede korkuyor
Yok kız onlar Yumurtlama lekesi.. hiç yasamadin mi... Bende hep olur.. binde bir olmaz.. hatta bu ay tedavimde daha beter oldu. Akıntılar su gibi. Sonra bakiyorum kahverengi.. doktorum hep normal demişti iğnelere rağmen tedirgin olmuştum ama normal yani

Yok kız onlar Yumurtlama lekesi.. hiç yasamadin mi... Bende hep olur.. binde bir olmaz.. hatta bu ay tedavimde daha beter oldu. Akıntılar su gibi. Sonra bakiyorum kahverengi.. doktorum hep normal demişti iğnelere rağmen tedirgin olmuştum ama normal yani
Oylemı dıyosun canım benım hıc haberım yok ozaman erken naslıyo sandıgım kahve lekeler heo yumurtlamaydı ıkı aydır cunku adetrn 8 gun once baslıyodu 4 5 gun suruyordu sonra adet oluyofum

Oylemı dıyosun canım benım hıc haberım yok ozaman erken naslıyo sandıgım kahve lekeler heo yumurtlamaydı ıkı aydır cunku adetrn 8 gun once baslıyodu 4 5 gun suruyordu sonra adet oluyofum
İşte onu sen anlicaksin canım adet döngünün ortasındaysa Yumurtlama döneminde yani. O zamanlar normal kabul ediliyor ama başka zamanlarda gelen bir lekelenmeyse o Zaman Doktora görün

Back
X