• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
31+5ten alıyorum selamını , kasık ağrılarım , mide yanmalarım ve ben işteyiz , hepinize kolaylıklar diliyorum :)
Sana dahada kolaylık diliyoruz canım, hamile çalışması kolay değil 🤭

Deme deme daha çok erken, ben hiç denemedim bile :D öyle atamadıktan ne kadar zaman sonra gelebilir deniyorduu?
3 güne doğurursun deniyorduda inanmıyorum ya 🤣 popo geliş zaten, gerçi cuma kontrol var bakalım ne diyecek doktor 😊

Çınarlı’da yapmıştım canım. Sir yapan yer Şirinyerde sadece lazer, sir ve manikür pedikür yapılıyor. Saloon Sevcan özelden numarasını iletebilirim. İşlerinde çok iyiler ben sanırım 15 senedir falan aynı yere gidiyorum.
Aaa biliyorum orayı ben de deneyeyim teşekkür ederim ❤️

Deme deme daha çok erken, ben hiç denemedim bile :D öyle atamadıktan ne kadar zaman sonra gelebilir deniyorduu?

Midem yanmıyor nefesim daralmıyor henüz ama ağırlaştığımın farkındayım bende. Karnım ağırıyor sanki içten içe. Sırt ağrılarım ve göğsümün altındaki yalancı memelerden dolayı mütemadiyen gün içinde canım acıyor :(

Bakalım pazartesi doktorum ne diyecek. Bu arada önümüzdeki haftadan itibaren artık 4 te çıkıyorum işten , çok mutluyum :)
Benim de sırt ve göğüs ağrım yok ama , mide yanmalarım aldı başını gidiyor :D Yaa ne kadar güzel beni de sabah sabah sinir ettiler işte , kurum var kurum var ne kadar şanslısın . Ben 6da çıkıyorum işten , eve gidene kadar 7 oluyor zaten :(

Sana dahada kolaylık diliyoruz canım, hamile çalışması kolay değil 🤭

3 güne doğurursun deniyorduda inanmıyorum ya 🤣 popo geliş zaten, gerçi cuma kontrol var bakalım ne diyecek doktor 😊
Ay çok heyecanlı belki dönmüştür. Bence benimki sürekli içimde dönüyor hissediyorum yanı bir gün düz bir gün ters oluyordur çocuğum diye düşünüyorum :D Benim de pazartesi bakalım nasıl olacak.
Benim de sırt ve göğüs ağrım yok ama , mide yanmalarım aldı başını gidiyor :D Yaa ne kadar güzel beni de sabah sabah sinir ettiler işte , kurum var kurum var ne kadar şanslısın . Ben 6da çıkıyorum işten , eve gidene kadar 7 oluyor zaten :(
Bende normalde 6 da çıkıyorum buçuk gibi evde oluyorum ama o karanlıkta çıkmak beni acayip demoralize ediyordu. Şükür kolaylık sağladılar da çok mutluyumm :))

Agdadan konu acilmisken ben bisey daha merak ediyorum ya bu daha onceki dogumu normal dogum olanlar malum bolgede degisik bir gorunum falan bi his bisey kaliyor mu yoksa tamamen eski haline mi donuyor 🤣🤣 uzmanlar eski haline donuyor her seyiyle diyorlar ama yasayanlar ne tecrube etti onu meraj rttim
Değişik bir görünüm olmuyor canım orjinal haline geri dönüyor.😂

20251201_183409.webp
Kızlar benimkimi de yorumlayabilir misiniz 😊 11+0 haftalık.

Hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlar, keşke hamilelerin çalışma şartları düzeltilse ve şu doğum izni uzatılsa 24 haftaya.

Canim kizlar merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim. Hastanedeyim gözlem altında tutuluyor um. Karanlık sessiz bir odadayim tlf da yasak yazamadim o yüzden. Tansiyonumu düşürüyorlar ama doktor patlayan bir bombasin dedi Cuma günü bebişe kavusuyorum Allahin izniyle şimdi belli oldu. Tam 36 haftalık olmuş oluyor . 🤲🥰
Ah canım sağlıkla kavuşun birbirinize sanırım grubun ilk bebişi geliyor. Benimde o gün kontrolüm var dua edeceğim senin için.

Ay çok heyecanlı belki dönmüştür. Bence benimki sürekli içimde dönüyor hissediyorum yanı bir gün düz bir gün ters oluyordur çocuğum diye düşünüyorum :D Benim de pazartesi bakalım nasıl olacak.

Bende normalde 6 da çıkıyorum buçuk gibi evde oluyorum ama o karanlıkta çıkmak beni acayip demoralize ediyordu. Şükür kolaylık sağladılar da çok mutluyumm :))
Yok benimki full aynı poziyonda duruyor. Doktorda dalga geçiyor artık bu çocuğun dönmeye niyeti yok diye neyse boşver sezeryansın zaten diyor sonrada 🤣 haberleşelim canım, son haftalar daha sık çapırıyorlar kontrole diye biliyorum

33+6 dan selamlar 👋🌸 benim de siyatik ağrısı hala devam. Artık evden çıkamıyorum. Sizler çıkıyor musunuz?
Siyatik ağrı yok canım bende ama evden çıkmak banada zulüm gibi geliyor artık. En azından kızımı okula bırakıyorum alıyorum falan derken bi tık ona çıkıyorum. Yada markete pazara. Herşey çok yükmüş gibi geliyor 🥴 arada çıkıp yürüyüş yapsam mis olacakta çok üşeniyorum. Evde bile 2 iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum, koltuğa geçip yatıyorum resmen dinlenmek için 😑

Hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlar, keşke hamilelerin çalışma şartları düzeltilse ve şu doğum izni uzatılsa 24 haftaya.
Ben bu seneden ümitliydim ya. Gerçi hala geçirirler belki yasayı belli olmuyor işleri. Çalışmıyorum ama çalışan çok hamile anne var, gerekli bence

Ben net olarak 16da falan öğrnmiştim, açık açık göstermişti 😊 belli olmuyor ama , keseye göre erkek gibi geldi bana 😊 Y Yakamoz3333

Merhaba karni sertlesen ve gobegi dusmus gibi hisseden var mi 33+0
Karnım düşmüş gibi değildez sanki daha çok küçülmüş gibi hissediyorum ben 🤣 aşırı sertleşme oluyor bu arada. Özellikle kendimi yoracak iş yaparsam akşamına mutlaka acısı çıkıyor.

Ben net olarak 16da falan öğrnmiştim, açık açık göstermişti 😊 belli olmuyor ama , keseye göre erkek gibi geldi bana 😊 Y Yakamoz3333

Karnım düşmüş gibi değildez sanki daha çok küçülmüş gibi hissediyorum ben 🤣 aşırı sertleşme oluyor bu arada. Özellikle kendimi yoracak iş yaparsam akşamına mutlaka acısı çıkıyor.
Aynen bende kuculmus hissediyorum garip bi sekilde .hatta gecrn avmde guvenlik hamile oldugumu anlamadi cantalar cihaza dedi🫣😅

Aynen bende kuculmus hissediyorum garip bi sekilde .hatta gecrn avmde guvenlik hamile oldugumu anlamadi cantalar cihaza dedi🫣😅
İlk gebelikle kıyaslayımca bunda göbeğim çıkmadı gibi geliyor 🤣 dışardan bakanlarda farkediyor o kadar değilim ama, araba falan kullanırken zorluyor artık 🤭

Back
X