Ben iki gebeligimde ortak olarak şunları hissettim. Yumurtlama günü ağrı ve ertesi gün ağrı. Çatlama gününde.sonra hafif batmalar.
Asıl belirtileri 3. Haftada hissetmiştim. Özellikle geceleri olan şişkinlik. Hatta ilk gebeligimde bu ne böyle sanki 9 aylık hamileyim dediğimi hatırlıyorum. Göğüs hassasiyeti. Genelde önceden başlayan. Yoksa her adet öncesi ağrıyordu. Hafif hafif adet olacakmış gibi ağrılar. Bir de akşamları 8 9 gibi tatlı bir uyku hali olmuştu.
İlk gebeligimde 11. Gün ikiz olmasına rağmen pozitif göremedim. Bu ay da olmadı dedim. Cuma negatif pazar pozitif gördüm. Pazartesi adet gunumdu.
2. Boş gebelikte 11. Gün pozitif gördüm erken gebelik testi ile. O da kürtajla sonuçlandı zaten.
Gerçekten sizleri çok iyi anlıyorum çocuğu daha olmayanları. Ben de uğraşıyorum anca öyle oluyor. Rabbim isteyenlere en yakın zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Şunu farkettim bir de. Sağlıklı beslenme ve egzersiz yapmak yumurta ve sperm kalitesini arttırıyor. İlk gebeligimde bir ay boyunca dikkat ettik eşimle. Yürüyüşler koşular. Diğer ay nasip oldu.
Uzun bir süre 2. Gebelik olmadı. İstediğimiz halde. Ben geçen sene güzel bir kilo verdim. Düzensiz adetlerim düzene girdi. 5. Ayda gebelik oldu. Şuan kilolarımı geri aldımm. Kürtajdan sonra yine olmuyor. Nasip artık

Çok konuştum