İnşallah gebesindir yerleşme lekesidir yaYok regl değilim 10 ağustos regl tarıhım 10 temmuzfa oldum ve gecıkuyoda zaten bakalım 10 umu olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gebesindir yerleşme lekesidir yaYok regl değilim 10 ağustos regl tarıhım 10 temmuzfa oldum ve gecıkuyoda zaten bakalım 10 umu olcak
İnşallah allahım hepsıne ısteyen nasıp rtsın 9 aydır gozlerımı catladı beklemekten aglamaktanİnşallah gebesindir yerleşme lekesidir ya
Hepimiz aynı durumdayız malesef 10 ay benim de oldu testte çizgi var gibiydi kan verdim negatif artık bidaha ki aya kaldıİnşallah allahım hepsıne ısteyen nasıp rtsın 9 aydır gozlerımı catladı beklemekten aglamaktan
Benim hiç dinmeyen göğüs ağrısı ile ara ara kasık ağrısı ve akıntım oluyordu şuan ishal ile kasık batmalarim çok oluyorTabı oyle bende cok dua ediyorum allahım herkesın duasını kabul etsın bende bu au değişik olarak combınol kullanıyotun aynı senın takvıyenlr benziyo o Yuzden sordum onun etkısı olmusmudur dıye bu arada bel agrımdan baska bırseyın yok rehlme 10 gun var
Benımde bugün kahve sumuksu cok az akıntım geldı 10 gunum varBenim hiç dinmeyen göğüs ağrısı ile ara ara kasık ağrısı ve akıntım oluyordu şuan ishal ile kasık batmalarim çok oluyor
Benımkıde 2 defa doktor verdı pcos oldıgum ıcın bana combınol verdı aynı senın ıcergınle aynı ınostıol vs var ıcınde inşallah bubay sebeb olurVe tabiki bence kullandığım takviye de iyidi günde iki defa saati saatine alıyordum doktorumun tavsiyesiyle tabiki
İnşallah tez zamanda olur üzülmekten yoruldukHepimiz aynı durumdayız malesef 10 ay benim de oldu testte çizgi var gibiydi kan verdim negatif artık bidaha ki aya kaldı
Yediklerine içtiklerinede dikkat et ben kabak çekirdeği bir avuç kuruyemiş tahin pekmez ananas avokado kullandım hemen hemen her gün yumurtlamada üç dört gün üst üste yaptım sonra iki üç günde bir geçen ay fulledim mesela bu ay rahat bıraktım eşimi de kendimi de yormadimBenımkıde 2 defa doktor verdı pcos oldıgum ıcın bana combınol verdı aynı senın ıcergınle aynı ınostıol vs var ıcınde inşallah bubay sebeb olur
Ooo bayaa var arada bence takvıyenın cok etkksı var canım ınsallah saglıkla ılerlee ravbım kımsenın kucağını bos bırakmasımRabbim 14 ay sonra tekrar verdi inşallah onu bana bağışlarve isteyen herkese
hangi takviyeyi kullandın benim de her ay değişiyor ama yaklaşık 4 aydır kullanıyorum takviye omega ve folik asitVe tabiki bence kullandığım takviye de iyidi günde iki defa saati saatine alıyordum doktorumun tavsiyesiyle tabiki
Fertinol kullanıyordumhangi takviyeyi kullandın benim de her ay değişiyor ama yaklaşık 4 aydır kullanıyorum takviye omega ve folik asit
Benım 9 günüm kaldı dun kahve sumuksu akıntı vardı bugun cok fazla halsızlık bulantı kasıklarda ahrı belde sıddetlı agrıRegl olan var mu aranızda kızlar yâda belirti falan ?
Belki yerleşmedir canım olabilir benim de sanırım Regle 3 gün var regl oluyorum kesin sancım var leke geldiBenım 9 günüm kaldı dun kahve sumuksu akıntı vardı bugun cok fazla halsızlık bulantı kasıklarda ahrı belde sıddetlı agrı
İnşallah öyledir gene umudum kırılmaz bu ay tek güvendiğim combınol takviyesi inşallah herkesın olur sız kac yasındaydınız ne zamandır ıstıyodunuz bız bu ay da olmasaa 9 ay olcakBelki yerleşmedir canım olabilir benim de sanırım Regle 3 gün var regl oluyorum kesin sancım var leke geldi