• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Tabı oyle bende cok dua ediyorum allahım herkesın duasını kabul etsın bende bu au değişik olarak combınol kullanıyotun aynı senın takvıyenlr benziyo o Yuzden sordum onun etkısı olmusmudur dıye bu arada bel agrımdan baska bırseyın yok rehlme 10 gun var
Benim hiç dinmeyen göğüs ağrısı ile ara ara kasık ağrısı ve akıntım oluyordu şuan ishal ile kasık batmalarim çok oluyor

Ve tabiki bence kullandığım takviye de iyidi günde iki defa saati saatine alıyordum doktorumun tavsiyesiyle tabiki

Rabbim isteyen herkese versin inşallah beklemek zor benimde ilk hamileliğim düşük ile sonuçlandı üç haftalıktı şimdi de korkuyorum erken öğrendim öğrenmek istedim inşallah sağlıklı bir gebelik olur

Benımkıde 2 defa doktor verdı pcos oldıgum ıcın bana combınol verdı aynı senın ıcergınle aynı ınostıol vs var ıcınde inşallah bubay sebeb olur
Yediklerine içtiklerinede dikkat et ben kabak çekirdeği bir avuç kuruyemiş tahin pekmez ananas avokado kullandım hemen hemen her gün yumurtlamada üç dört gün üst üste yaptım sonra iki üç günde bir geçen ay fulledim mesela bu ay rahat bıraktım eşimi de kendimi de yormadim

Back
X