Şu an aldatıldığımı öğrendim çok kötüyümbu hikayenin aynısından var bende de. o kişi geri dönmeye çalıştıysa da, benden hiçbir karşılık alamadı. ben de gerçek bir adamla (adammm adammm) gerçek bir aşkın içindeyim şuan.
konu sahibi bir kere saygı yok ilişkinde. sana saygısı olmayan adamı neden istediğini çözmen gerek. kimi takip etmiş falan geç bunları. sen değişmek istiyor musun istemiyor musun? istiyorsan ona göre davranacaksın.
ayrıca seni olduğun gibi sevmiyor. dolayısıyla seni hiç sevmedi, sevmiyor. sizinkisi sevgi değil, senin asıl bunu görmen gerek. ne sevgi ne saygı olmadığını görünce zaten onu istemeyeceksin. bir anlık karar alman gerekiyor ya. "benim için BİTTİ." bu kadar.
engelleyeceksin. kendin de gizli gizli takip etmeyeceksin herifi. ölmüş gibi davranacaksın. arkadaşlarına tembihleyeceksin, size ne diyorsa desin bana söylemeyeceksiniz, bilmek istemiyorum. asssla ama asla, bak olumsuz karşılık verecek olsan, seni istemiyorum diyecek olsan dahi, asla hiçbir eylemine karşılık cevap vermeyeceksin. eşyaları atacaksın. fotoğrafları sileceksin. eskiye dair şeyleri temizlemek gerekli ki yeni deneyimler gelebilsin. zihnini de ona göre yeniden şekillendireceksin. yeni bir sistem kuracaksın zihninde. şu 10 yılda yaşadıklarını, hissettiklerini otur günlerce bir deftere yaz, sonra dışarıdan bak bakalım kendine neler görüyorsun? neleri çoktan öğrenmen gerekmiş de öğrenemeyip defalarca kez tekrarlamışsın? ne zaman bırakıp gitmen gerekmiş de gitmemişsin? kaç kere kendinden vazgeçmişsin? kaç kere hata yapmışsın? bu ilişki çocukluğunda öğrendiklerini nasıl yaşatmış sana tekrar tekrar?
kendinle ilgileneceksin. kendi sorunlarını çözeceksin. kendinle ilgili keşfetmen gereken çook şey var ve çoktan vakti gelmiş bile.
sence de onda olduğu kadar sende de bir sorun yok mu?
Hiç üzülme Allah şimdiden gercdj yüzüne sana göstermiş .. belki içinde acaba ayrilmasamiydim onca yıl boşa gidecek vs. Söylemleri olacaktı. Ama bu saatten sonra nefret edersin için soğur bosver.Arkadaşlar konu güncellemesi. İşteyim nöbetteyim dediği her gece yaşadığı şehirden bi kızla takılıyormuş aptallığıma yanıyorum neleri affettiğime yanıyorum çok kötüyüm öfke doluyum
Şu an şoktan ne hissettiğimi bilmiyorum onu arıyorum açmıyor ya korkuyor ya başka bir şey bana yaşattığı her şeyi ona ödetmek istiyorum rezil edicem herkese çevresine ailesineHiç üzülme Allah şimdiden gercdj yüzüne sana göstermiş .. belki içinde acaba ayrilmasamiydim onca yıl boşa gidecek vs. Söylemleri olacaktı. Ama bu saatten sonra nefret edersin için soğur bosver.
e de arkadasina "ben engelledim sen de engelle manyagi" diye. ne kadar ileriye gidebilir ki adam polis - mesleginden olma tehlikesi var.Engelliyorum bu sefer arkadaşlarıma sarıyor ortak arkadaşlarımız var o yüzden mecburiyetten şu an engeli açık yazsada cevap vermiyorum artık o umrumda değil sadece bu süreci en hasarsız şekilde atlatmak istiyorum yani onun profiline bakmamak hayatında birisi olsa bile sakin davranmak istiyorum
e de arkadasina "ben engelledim sen de engelle manyagi" diye. ne kadar ileriye gidebilir ki adam polis - mesleginden olma tehlikesi var.
böyle hakaretleri yutup yutup hala seviyroum diyen kadinlardan nefret ediyorum. daha bugun bjr arkadasimla tartistim.
sabah onun telefonuna uyandim, sevgilisi hakaret etmis oyle demis boyle demis engellemis. aksam da diyor ki "yok hakaret etmedi, sen kötüsün dedi. stresli ya bu aralar sundan bundan" falan diye.
en sonunda dedim "sevgilinin adini bile duymak istemiyorum- sen anlatip rahatliyorsun elin pçi icin ben strese giriyorum. dediklerimi de yapmiyorsun"
sizde de ayni durum var bence. ölmüş babaniza hakaret eden adami hala sevebiliyorsaniz siz zaten ayrilamazsiniz
Arkadaşınıza söyleyin kurtulsun ben aptallık yaptım o yapmasın şu an ne yapacağımı düşünüyorum o kadar kötüyüm ki kızın teki gelip bana on yıllık sevgilimi sordu görüştüklerini söyledi tarih ss hepsi elinde mevcute de arkadasina "ben engelledim sen de engelle manyagi" diye. ne kadar ileriye gidebilir ki adam polis - mesleginden olma tehlikesi var.
böyle hakaretleri yutup yutup hala seviyroum diyen kadinlardan nefret ediyorum. daha bugun bjr arkadasimla tartistim.
sabah onun telefonuna uyandim, sevgilisi hakaret etmis oyle demis boyle demis engellemis. aksam da diyor ki "yok hakaret etmedi, sen kötüsün dedi. stresli ya bu aralar sundan bundan" falan diye.
en sonunda dedim "sevgilinin adini bile duymak istemiyorum- sen anlatip rahatliyorsun elin pçi icin ben strese giriyorum. dediklerimi de yapmiyorsun"
sizde de ayni durum var bence. ölmüş babaniza hakaret eden adami hala sevebiliyorsaniz siz zaten ayrilamazsiniz
evet paylaştıktan sonra gördüm o mesajini. valla cok sevindim. inan ki coook iyi olmus, al sana kurtulmak icin firsat. insallah bu firsati da ozure, yemine , lovebombinge , yüzüğe kanip tepmezsinYarım saat önce başkasıyla ben varken görüştüğünü öğrendim çok kötüyüm
Aslaaaaa emdiği sütü burnundan getiricem bundan sonra beni öldü bilecek asla ulaşamayacak ama önce onu pişman edicemevet paylaştıktan sonra gördüm o mesajini. valla cok sevindim. inan ki coook iyi olmus, al sana kurtulmak icin firsat. insallah bu firsati da ozure, yemine , lovebombinge , yüzüğe kanip tepmezsin
Şu an ulaşamıyorum açmıyor telefonlarımı sabah ne diyecek ne anlatacak çok merak ediyorum ne yalanlar uyduracak gözümle gördüm yaevet paylaştıktan sonra gördüm o mesajini. valla cok sevindim. inan ki coook iyi olmus, al sana kurtulmak icin firsat. insallah bu firsati da ozure, yemine , lovebombinge , yüzüğe kanip tepmezsin
e on sene sen dinledin mi arkadasini? eminim bin kisi demistir "birak su şerefsizi" diye. sen nasil kimseyi dinlemediysen, sana kötülüğü dokunamis dostlarini sildiysen, kılığına kiyafetine karistirdiysan, kendine hakareti küfrü geç ölmüş babana edilen hakareti yutup hala "seviyorum" dediysen arkadasim da beni dinlemez.Arkadaşınıza söyleyin kurtulsun ben aptallık yaptım o yapmasın şu an ne yapacağımı düşünüyorum o kadar kötüyüm ki kızın teki gelip bana on yıllık sevgilimi sordu görüştüklerini söyledi tarih ss hepsi elinde mevcut
inşallah yaparsin.Aslaaaaa emdiği sütü burnundan getiricem bundan sonra beni öldü bilecek asla ulaşamayacak ama önce onu pişman edicem
Eskisehirde mi yasiyor acabaKızlar selamm nasılsınız?
Kısaca kendimden bahsedeyim yalnız yaşayan hatta sığınacak canından kanından kimsesi pek olmayan birisiyim.. güzel bir mesleğe güzel bir görünüşe maddi duruma sahibim allaha şükür.
10 yıllık gel gitli bir ilişki içerisindeyim uzak mesafeerkek arkadaşım polis farklı hatta bayağı öğrenci, gençlerin olduğu bir şehirde
Çoook fazla kıskanç yalnız yaşadığım için birazda açık olduğum için on yıldır değişmeye çalıştım düzeldim tüm erkek çevremi sildim 1-2 dostum hariç
Gel gelelim artık tükendik sürekli kavga kaos uzun süredir bayağı ağır hakaret ediyor ithamlarda bulunuyor ama o kadar seviyorum ki gururum aşkımdan geri kalıyor
En son kavgada yine sinirle öfkeyle ölmüş babama küfür etti, şahsıma zaten ağıza alınmayacak şeyler bitirdim artık kafamda istemiyorum ama hala bırakmıyor peşimi sensiz yapamam bırakmam seni diyor tehditler vs. Bu sefer dayanamıyorum uzak durmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum tam soğudum diyorum yoluma bakıyorum karşıma çıkıyor üç beş güzel söz kanacak gibi oluyorum silkeleniyorum ama resmen duygularımı kalbimi kullanıyor öyle hissediyorum nasıl soğuyabilirim beynimde bitse de kalbimde yapamıyorum uzakta diyorum yakışıklıda polis zaten bizim ülkemizde üniforma sevdası çok.. yaşadığı görev aldığı yer malum ya başkasıyla olursa diyorum on yılı bitirmek zor geliyor
Yeri geldi ailem dostum kardeşim oldu yeri geldi her şeyim oldu yardım edin nolur sosyal biriyken içime kapandım zevk almıyorum yürüsem sıkılıyorum daralıyorum ev üstüme geliyor tam toplanıyorum yazıyor anksiyetem tetikleniyor fikir verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?