9-10 yıllık ilişki bitirmek..

Şu an aldatıldığımı öğrendim çok kötüyüm

Arkadaşlar konu güncellemesi. İşteyim nöbetteyim dediği her gece yaşadığı şehirden bi kızla takılıyormuş aptallığıma yanıyorum neleri affettiğime yanıyorum çok kötüyüm öfke doluyum

Hiç üzülme Allah şimdiden gercdj yüzüne sana göstermiş .. belki içinde acaba ayrilmasamiydim onca yıl boşa gidecek vs. Söylemleri olacaktı. Ama bu saatten sonra nefret edersin için soğur bosver.

Hiç üzülme Allah şimdiden gercdj yüzüne sana göstermiş .. belki içinde acaba ayrilmasamiydim onca yıl boşa gidecek vs. Söylemleri olacaktı. Ama bu saatten sonra nefret edersin için soğur bosver.
Şu an şoktan ne hissettiğimi bilmiyorum onu arıyorum açmıyor ya korkuyor ya başka bir şey bana yaşattığı her şeyi ona ödetmek istiyorum rezil edicem herkese çevresine ailesine
Soğudum ama kendime üzülüyorum

e de arkadasina "ben engelledim sen de engelle manyagi" diye. ne kadar ileriye gidebilir ki adam polis - mesleginden olma tehlikesi var.
böyle hakaretleri yutup yutup hala seviyroum diyen kadinlardan nefret ediyorum. daha bugun bjr arkadasimla tartistim.
sabah onun telefonuna uyandim, sevgilisi hakaret etmis oyle demis boyle demis engellemis. aksam da diyor ki "yok hakaret etmedi, sen kötüsün dedi. stresli ya bu aralar sundan bundan" falan diye.
en sonunda dedim "sevgilinin adini bile duymak istemiyorum- sen anlatip rahatliyorsun elin pçi icin ben strese giriyorum. dediklerimi de yapmiyorsun"
sizde de ayni durum var bence. ölmüş babaniza hakaret eden adami hala sevebiliyorsaniz siz zaten ayrilamazsiniz

Yarım saat önce başkasıyla ben varken görüştüğünü öğrendim çok kötüyüm

Arkadaşınıza söyleyin kurtulsun ben aptallık yaptım o yapmasın şu an ne yapacağımı düşünüyorum o kadar kötüyüm ki kızın teki gelip bana on yıllık sevgilimi sordu görüştüklerini söyledi tarih ss hepsi elinde mevcut

Yarım saat önce başkasıyla ben varken görüştüğünü öğrendim çok kötüyüm
evet paylaştıktan sonra gördüm o mesajini. valla cok sevindim. inan ki coook iyi olmus, al sana kurtulmak icin firsat. insallah bu firsati da ozure, yemine , lovebombinge , yüzüğe kanip tepmezsin

evet paylaştıktan sonra gördüm o mesajini. valla cok sevindim. inan ki coook iyi olmus, al sana kurtulmak icin firsat. insallah bu firsati da ozure, yemine , lovebombinge , yüzüğe kanip tepmezsin
Aslaaaaa emdiği sütü burnundan getiricem bundan sonra beni öldü bilecek asla ulaşamayacak ama önce onu pişman edicem

Şu an ulaşamıyorum açmıyor telefonlarımı sabah ne diyecek ne anlatacak çok merak ediyorum ne yalanlar uyduracak gözümle gördüm ya

e on sene sen dinledin mi arkadasini? eminim bin kisi demistir "birak su şerefsizi" diye. sen nasil kimseyi dinlemediysen, sana kötülüğü dokunamis dostlarini sildiysen, kılığına kiyafetine karistirdiysan, kendine hakareti küfrü geç ölmüş babana edilen hakareti yutup hala "seviyorum" dediysen arkadasim da beni dinlemez.
ayrilacak insan zaten bunca seyi kendine yakıştıramaz da ayrilir.
diger kiz seni öğrendikten sonra adami terketmis mi? yoksa sana gozdagi verip devam mi edecek?
Aslaaaaa emdiği sütü burnundan getiricem bundan sonra beni öldü bilecek asla ulaşamayacak ama önce onu pişman edicem
inşallah yaparsin.

Millet 20 30 yıllık evliliğini bitiriyor, sevgilinizden ayrılmak neden bu kadar zor geliyor? Kafanızda bitirmemişsiniz, yoksa tekrar tekrar dönmezsiniz bu adama? Ben sizi sağlıklı bulmadım. Bu adamı bir saniye bile düşünmemeniz gerekiyor .

Kendinize saygınız yok onu geçtim ölmüş babanıza dahi saygınız yok. Böyle ilişki olmaz olsun.

Eskisehirde mi yasiyor acaba Herkes de kucagini acmis sizin maganda sevgilinizi bekliyor. Bu adamin kucagina birileri atlasa, iki gun ayri kaldiktan sonra size donup canim cicim cekmez. Bence gozunuzde cok buyutuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…