9-25 kg arası araba koltuğu

existhunder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
1.331
0
116
İstanbul
Arkadaşlar bebeklerimiz artık büyüyor ve bebekken aldığımız araba koltuklarına veda etme zamanımız geliyor.Bu konuda araştırma yaptınız mı? Ne aldınız ya da almayı düşünüyosunuz?

öncelikle hoşgeldin canım. tatili anlatırsın bi ara dimi?

bizim koltuğumuz var ama kaç aylıklar için bilmiyorum eltim vermişti. kraft ın. bi sorarım kaç kg için kullanıldığını. ama çok küçük değil.

ben aldım çok memnunum deniz de çok sevdi oturduğu gibi uyuyor bizimki moovy .fiyatı uygundu ,markalı ürünlerle aynı özelliklere sahip ben ve oğlum memnunuz

bizim bebek arabasi ile verilen setin icinde chicconun var 0-13 kg yaziyor! 13kg ya daha var o yüzden devam kullanabiliriz :)

selam ben su an kizima maxi cosi cabriofix kullaniyorum 0-9 kg .Kücük öglum Maxi cosi tobi kulaniyor ve cok memnunum 9-18kg

buyrun resminide koydum size

Chicco Proxima almanyada testden gecirilmis ve orta ile sonuclandirilmis , fazla tutulan ve kullanimda iyi olmayan bir koltuk genelde römer king ve maxi cosi cok tutulan ve test den iyi ve pek iyi ile sonuclanan koltuklar , ben sahsen cok memnunum ve herkeze de tavsiye edebilirim

walla bu konu benimde kafamı kurcalıyor ama 0-13 kg luk olanı kullanmaya şimdilik dewam..ayrıca dewamlı arabada gezecek bir bebek olmayacağı için çok pahalı bişiler almak istemiyorum yazık sonuçta 1000 tl den falan bahsediliyor bana çok geldi en azından benim bütçemi baya bi aştığı kesin....

Bizde ilk alınan bebek arabasında verilen anakucağını kullanıyoruz hala,bizimki ters duruyo açıkçası çok güvenlide gelmio bana ama 2.bi araba koltuğu almayıda düşünmüyorum 1 yaşından sonra zaten ben de onunla arkada oturacağım bağlamaya gerek yok..Bizimki bu ekilde

Meltemcim bizimkide doğanınki gibi şu anda ama yakın bir zamanda buna sığamıycak.Ayrıca yanında otursan bile kaza anında allah korusun önemli olan onun sağlam bir şekilde bağlı olması ayrıca rahatca uyuması için gerekli.Ben zaten yanında oturamıycam o yüzden bana şart ama bence send düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…