okurum tabiki esmacim
Allah rahmet eylesin anacigina ..
Bende okudum
Nur içinde yatsın
okudum...
allah rahmet eylesin sanada sabır versin..
Allah rahmey eylesin ..canım benim Allah rahmet eylesin anneciğine mekanı cennet olsun inşallah bende her Kuran okuyuşumda anneciğinide katıcam onun en çok dualarına ihtiyacı var şimdi bol bol dua et onun için benim babam annem bana hamileyken vefat etmiş bnm onu hatırlayacak bir anım bile yok ama sen öyle değilsin onunla güzel geçirdiğin günleri hatırla ve mutlu ol başın sağolsun..
Annen için senin hayırlı bir evlat olduğunu hissetmek, kendini iyi yetiştirmen, düzgün arkadaşlar seçmen, okullarını bitirmen ve hayatınla ilgili doğru kararlar vermen emin ol ki duaların kadar mutlu edecektir.
Bende okudum bitanem, nur içinde yatsın anneciğin
esmaeslem psikiatriste yada psikoloğa gitmeyi düşündünmü hiç.Bende dua okudum:)Allah nur içinde yatırsın.
O bi gun ne zaman ... o kadar coookcooockooook ozledimm ki.. ileriye gelecege inanmuyorum .. peki ablacik..Ah esmacan,
Yapma böyle be kuzum. Biliyorum anasızlık çok zordur. Kokusunu özlersin, saçını okşamazsınız özlersin....
Ama kendini heder ettin be küçüğüm.
Allah'a yalvar, sana dayanma gücü anneciğine rahmet eylesin diye.
Bi gün kavuşacağınızı düşün
İlerde sen anne olacaksın, seninde evlatların olacak. Daha çok güzel günler göreceksin inş.
Kaderine razı gel, kabullen acın azalmasada onla yaşamayı öğrenirsin belki
Amin ..Allah rahmet eylesin..Sana da dayanma gücü versin canım..
Aminn .. malesefallahım sana dayanma gücü versin canım
anneciğinede bol bol rahmet versin rabbim yattığı yerler nur olsun....
kaybedilmeden neden değer bilinmiyor değil mi?
Peki.. aminAllah sana sabır versin canım annene de rahmet dilerim.Herkesin sınavı farklı bu hayatta seninki de böyle olmuş.İsyan etme sakın.Daha çok gençsin diğer konularını da görüyorum arada.İyi bir eğitim al ayakların yere sağlam bassın.Eminim annen de böyle olsun isterdi emin ol o senin hep yanındadır.Cennetin en güzel yerlerinde karşılaştırsın rabbim sizi.
Amin..tesekur ederimAnneme kimi zaman kızsam da onu kaybetme düşüncesi benî çıkmaza götürüyor.. Bunu düşünmek bile bu kadar zorken yaşamak kimbilir ne büyük boşluktur... Senin annene yapabileceğin en güzel şey hayırlı bir evlat olmandır. Bedenine ve ruhuna sahip çıkmalı, güzel bir meslek sahibi olarak vicdanın çerçevesinde onurlu bir hayat yaşamandır... Allah sana güç versin.. Her konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?