• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebeğim varken hamile kalmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

duvarsaatii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
622
1.319
33
çok kötüyüm kızlar
Bebeğim 9 aylık oğlum, gecikti öylesine test yaptım ve pozitif. Tekrar yaptım yine pozitif…

Şok içerisindeyim nasıl oldu diye.
oğluma haksızlık etmekten çok korkuyorum.
Böyle bir durumda olan anneler küçükken tekrar hamile kalanlar deneyimlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :(
Dipnot Daha lohusa depresyonumdan yeni yeni çıkıyordum ki böyle oldu. İntiharı bile düşündüğüm olmuştu öyle kafam gitmişti lütfen incitici yorum yazmayın.

çok kötüyüm kızlar
Bebeğim 9 aylık oğlum, gecikti öylesine test yaptım ve pozitif. Tekrar yaptım yine pozitif…

Böyle bir durumda olan anneler küçükken tekrar hamile kalanlar deneyimlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :(
Dipnot Daha lohusa depresyonumdan yeni yeni çıkıyordum ki böyle oldu. İntiharı bile düşündüğüm olmuştu öyle kafam gitmişti lütfen incitici yorum yazmayın.
Korunuyor muydunuz

Ay sizin için kötü olmuş tabiki .ama tek çocuk annesi olarak şunu soyleyebilirim,Keşke zamanında bende aynısını yapsaydım.Siz yorulursunuz .ama onlar arkadaş gibi buyurler.Yaninizda anne veya kaynana desteği varsa güzel olur.Kendinizi hiç üzmeyin sağlıkla bebeğinizi kucaginiza alirsiniz insallah

Endişe etmeyin sakin olun ayrıca neden haksızlık edeceksiniz ki yapacak bir şey yok olan olmuş artık beraber büyüyecekler
İkiz bebekleri olanlar da var onlar gibi düşünün onlar haksızlık yapıyorlar mı sizce hayır
Hiç üzülmeyin İkiz olmuş gibi düşünün sadece
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 🌸

Ay sizin için kötü olmuş tabiki .ama tek çocuk annesi olarak şunu soyleyebilirim,Keşke zamanında bende aynısını yapsaydım.Siz yorulursunuz .ama onlar arkadaş gibi buyurler.Yaninizda anne veya kaynana desteği varsa güzel olur.Kendinizi hiç üzmeyin sağlıkla bebeğinizi kucaginiza alirsiniz insallah
Ben kendimi hiç düşünmüyorum hiç oralarında değilim çünkü ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum lohusalığım zor geçtiği için.
Benim tek üzüntüm oğlum. Onun için güzel olacağına inanmak istiyorum :(

Endişe etmeyin sakin olun ayrıca neden haksızlık edeceksiniz ki yapacak bir şey yok olan olmuş artık beraber büyüyecekler
İkiz bebekleri olanlar da var onlar gibi düşünün onlar haksızlık yapıyorlar mı sizce hayır
Hiç üzülmeyin İkiz olmuş gibi düşünün sadece
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 🌸

Benim de aklıma gelmişti ikiz fikri. Çok sağolun evet belki öyle düşünmeliyim
Emzirmeye de devam etmek istiyorum ebeye sordum emzirebilirsin dedi

çok kötüyüm kızlar

Bebeğin doğumuna henüz epey süre var kendinize bunu hatırlatın. O zamana kadar oğlunuzla başbaşa epey zamanınız olcak, bebeğiniz geldiğinde oğlunuz epey büyümüş olacak. Bebeğinizle ilgilenirken onunla şimdikşnudaha rahat ilgilenebilirsiniz ve bu defa deneyimsiz değilde deneyimli bir anne olacagınızdan herşey çok daha kolaylıkla ilerleyecektir.

Benim de aklıma gelmişti ikiz fikri. Çok sağolun evet belki öyle düşünmeliyim
Emzirmeye de devam etmek istiyorum ebeye sordum emzirebilirsin dedi
Negatif veya yanlış düşüncelere kapılmayın olur mu vardır hersey de bi hayır en kötüsünü düşünmek yerine ne yapabilirimi düşünmek lazım
Belki böyle olması gerekiyordu bilemeyiz
İçinizi ferah tutun
Allah dağına göre kış verir demişler

Ben kendimi hiç düşünmüyorum hiç oralarında değilim çünkü ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum lohusalığım zor geçtiği için.
Benim tek üzüntüm oğlum. Onun için güzel olacağına inanmak istiyorum :(
Oğlunuz için dahada iyi olur bence çünkü yani da hep bir oyun arkadaşı olacak.Kardesler arasında yaş farkı ne kadar çok olursa o kadar kotu bence.Benim çocuğum tek o kadar yanliz ki,Sakin çocuğuma haksızlık olur diye düşünmeyin ikiz olanlar ucuz olanlara haksızlık olmuyor sonuçta.Hee sizin psikolojinin kaldirmiyorsa orasını bilemeyecegim

Valla oğluna haksızlık değil iyilik yapmış olucaksin benim çocuklarımın arasında 8 yaş var haliyle çatışma çok yaşanıyor.Evet sen çok zorlanacaksin evet yorulacaksin ama hepsi gecicek ikisi birlikde büyüyecek birbirilerine arkadaş olacaklar

O çatışmanın tek sebebi yaş farkı değil yalnız. Kuzenlerimin arasında 1 yaş var kanlı bıçaklılar

Arkadaşım da bu şekilde hamile kaldı, başta biraz zor oldu ama destekçisi vardı kendi annesi ve kayınvalidesi bu sayede daha kolay atlattı şimdi ikiz gibi çocukları

O çatışmanın tek sebebi yaş farkı değil yalnız. Kuzenlerimin arasında 1 yaş var kanlı bıçaklılar
Biri ergen biri sendromlu benim bahsettiğim şey oyun arkadaşlığı kardeş kavgası olur illa o ayrı birşey.Kanli bıçaklı olmak da yaşla alakalı değil

Biri ergen biri sendromlu benim bahsettiğim şey oyun arkadaşlığı kardeş kavgası olur illa o ayrı birşey.Kanli bıçaklı olmak da yaşla alakalı değil

Tamam işte ben de onu diyorum, yaşla alâkalı değil. Benim ablamla aramda 7 yaş var, küçüklükten beri hiçbir zaman çatışmadık, evde hep en iyi onunla anlaşırdım

çok kötüyüm kızlar

İntiharı düşünene kadar korunsaydınız keşke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X