- 28 Mart 2020
- 21.494
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.395
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Haklisin olan var olmayan var kdkskksCart diye 19 yazmayayım dedim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin olan var olmayan var kdkskksCart diye 19 yazmayayım dedim.![]()
Türkiye standartları üstü bu biliyosun değilmi9+10 var bizde tam geliyo. Bana çok kısa geldi.![]()
İşte o yüzden yazmadım cart diyeTürkiye standartları üstü bu biliyosun değilmi![]()
Kız yapma böyle duyar gelir kaçık şey şimdi gelip bütün mesajlarımı okuycak diyecek çekemiyor beni hele bu konudaki mesajlarımı okursa diyecek git ek yaptır
Shhshsshİşte o yüzden yazmadım cart diyeAyy nazar olmasın.
![]()
Neden sen anlatsana birazKız yapma böyle duyar gelir kaçık şey şimdi gelip bütün mesajlarımı okuycak diyecek çekemiyor beni hele bu konudaki mesajlarımı okursa diyecek git ek yaptır![]()
Vallahi bilmiyorum bir bilsemNeden sen anlatsana biraz![]()
Yetmeeeeezzzzz anam yetmeeeezzzzHa bire bildirim geliyor 9 cm yeterlimi diye bende bana soruyor zannediyorum![]()
Bence de....isteksiz bir adam olmadğı sürece şükredeceğim![]()
Lisedeyken posta okurduk sinifca hshshssh
Söylüyorum anlamıyor yine soruyorYetmeeeeezzzzz anam yetmeeeezzzz
Dikkat et kırılmasın kenafir çokİşte o yüzden yazmadım cart diyeAyy nazar olmasın.
![]()
İyi fikir konu sahibine önerseydin diyecem ama çektire çektire ondanda olmasın günahhh ☹Lisedeyken posta okurduk sinifca hshshsshbiri sey demis penisim cok kisa elektrikli supurgeyle cektirsem uzarmi hehshshehehe
![]()
Merve aldı kenafir gözleri demedi demeDikkat et kırılmasın kenafir çok![]()
Sakız mı bu çektikçe uzadınİyi fikir konu sahibine önerseydin diyecem ama çektire çektire ondanda olmasın günahhh ☹
Bu konu gercekse üzüldüm bu arada 9 baya kötüİyi fikir konu sahibine önerseydin diyecem ama çektire çektire ondanda olmasın günahhh ☹
Owwee Merve'nin ki 19 MuşMerve aldı kenafir gözleri demedi deme![]()