- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Marifetmiş gibi birde anlatıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık nasıl bir koca varsa ablada, övülecek bi ora kalmış. Yazık yav.Marifetmiş gibi birde anlatıyor![]()
Hemde ne yazık mola verdi işte gitsin nerde övüyorsa övsünArtık nasıl bir koca varsa ablada, övülecek bi ora kalmış. Yazık yav.
Ölünün arkasından konuşma lütfenBence o fake bir üyeydi![]()
O zaman niye kızsın ki. Teşekkür etmesi lazımdı.Bence o fake bir üyeydi![]()
Inşallah fakedir aksi daha kötüBence o fake bir üyeydi![]()
Beğenmedim şikayet ettim diye bide şakşakçı diyor haspamÖlünün arkasından konuşma lütfen
Calci iltifat etti aslında. Neye kızdı anlamadım.Beğenmedim şikayet ettim diye bide şakşakçı diyor haspam![]()
Çok sinirlendi ablaCalci iltifat etti aslında. Neye kızdı anlamadım.![]()
Bırakmadı ya şaha çıkarsın oCalci iltifat etti aslında. Neye kızdı anlamadım.![]()
O zaman erkek ya da fake olma ihtimali var. Yoksa bir kadın kocasının ki ile bu kadar övünmezo üye hep cinsellik konusunda yorumda bulunmus![]()
Anlamadım ki Calci demiş '' Gölgesinde serinliyor musunuz '' diye. Kızdı ona. Mahmut abi ise niye kızsın? İltifat bu..o üye hep cinsellik konusunda yorumda bulunmus![]()
Erkek erkeğin gölgesinde serinlemez hacıAnlamadım ki Calci demiş '' Gölgesinde serinliyor musunuz '' diye. Kızdı ona. Mahmut abi ise niye kızsın? İltifat bu..![]()
Adam cıkarıp masaya vursa masa ortadan ikiye ayrılırGölgesinde serinliyor musun ?