Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 2 güzel düşünelim güzel olsunHaklısın canım, bekliyorum bende 21 ekimi.. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız![]()
Hayır hayır güzel düşünüyoruzİki gündür bi huzursuzluk kapladı içimi, ilaçlardan mı, hormonlardan mı, gebelikten mi bilemedim.. düne kadar umutlu olan ben iki gündür bir umutsuzum hayır olsun inşallah![]()
CaprBende hiç belirti yok canım; umudum yok belki de ondan kaynaklıdır
Canım belirti hiç arama . Bende de belirti yoktu rabbim tüp bebek ile vesile etti mucizemi.Bende hiç belirti yok canım; umudum yok belki de ondan kaynaklıdır
İnşallah canım teşekkür ederimCanım belirti hiç arama . Bende de belirti yoktu rabbim tüp bebek ile vesile etti mucizemi.
Allahım sizede nasip etsin bu tedavinizlr inşallah![]()
Tamam canım, güzel düşünüyoruz.. Hepimiz o güzel haberi vericem birbirimize hayırlısıylaHayır hayır güzel düşünüyoruz
Güzel haberlerle gel inşallahİnşallah canım teşekkür ederimbakalım yarın öğreneceğim
Evett son 2 günümüz bebişimiz bizimle , dr miza gitcez o daha da güzel haberler verecekTamam canım, güzel düşünüyoruz.. Hepimiz o güzel haberi vericem birbirimize hayırlısıyla![]()
Aaa mutlaka yazın bize meraktan ölürüm , beta hcg nizi özellikleİnşallah canım teşekkür ederimbakalım yarın öğreneceğim
Aminnnnnn inşallah canımEvett son 2 günümüz bebişimiz bizimle , dr miza gitcez o daha da güzel haberler verecek
Canım gittin mi teste..?İnşallah canım teşekkür ederimbakalım yarın öğreneceğim
NegatifCanım gittin mi teste..?
İnşallah canım
Saati vakti gelmemiş daha demek ki.. Hayırlısı olsun canım, üzülmemek elde değil.. Bakalım yarın bende gidicem teste, hakkımızda HayırlısıNegatif
Canım gittin mi teste
Bekletiyorsa güzelleştiriyordurNegatif
Bilmiyorum ki ya.. İnan şuan hiç bir şey bilemiyorumBekletiyorsa güzelleştiriyordurİnşallah ikinci olacak
Lütfen öyle demeyin , sizi çok iyi anlıyorum inanın ama Rabbimin vardır bi bildiğiBilmiyorum ki ya.. İnan şuan hiç bir şey bilemiyorum
Naptınız sonucunuz çıktı mı? Bn kan verdim şimdi sonuç çıkınca hemşireniz arar dediTamam canım, güzel düşünüyoruz.. Hepimiz o güzel haberi vericem birbirimize hayırlısıyla![]()
Bende yarım saat önce verdim, 13:00 te çıkacak kısmetse.. yazarım sonucumu mutlaka.. inşallah güzel haberler alırızNaptınız sonucunuz çıktı mı? Bn kan verdim şimdi sonuç çıkınca hemşireniz arar dedi