9 Ekim 5.Gün Embriyosu

Bnm pozitif çok mutluyum çok şükür beta hcg 355.45 çıktı 🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳🥳
Ayyyyy çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🙏🥰🥰 Bende birazdan gidip alacağım sonucumu.. inşallah bende görürüm pozitifi 🙏🙏

Ayyyyy çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🙏🥰🥰 Bende birazdan gidip alacağım sonucumu.. inşallah bende görürüm pozitifi 🙏🙏
Amiinnn inşallah szde yazın sonucunuzu , bna 3 saat dediler bn 50 dk da baktım sonuca szde bakın beta çok çabuk çıkıyoo

Amiinnn inşallah szde yazın sonucunuzu , bna 3 saat dediler bn 50 dk da baktım sonuca szde bakın beta çok çabuk çıkıyoo
Aldım canım sonucumu maalesef negatif.. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır.. Nasip değilmiş.. Senin adına canı gönülden sevindim.. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🙏

Aldım canım sonucumu maalesef negatif.. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayır.. Nasip değilmiş.. Senin adına canı gönülden sevindim.. Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🙏
Ne desem şuan boş zamanı değl demekki sabırla ve dua ile inşallah olacak

Bence olabilir sağlıkla gelsinler inşallah birdaha kan verecekmisiniz
Amiin inşallah. Doktor 14 gün sonra kese için gel dedi tekrar kan için bişey söylemedi bende sormayı unuttum.Ama bu değerler çok belirleyici olmuyormuş onu ancak keseyi görünce anlarız dedi

Kızlar 10.gün 190 çıkmıştı 13.gün 1218 çıktı. Çift embriyo transfer edilmişti. Sizce bu değere göre 2si de tutmuş olabilir mi?
Bnm 14.gün 780 çıktı 29 ekime kese randevusu verildi çok heyecanlıyım değerim 2 katı biraz aştı embriyolog aradı hiç bi skntımız yok hayırlısıyla gelsin inşallah dedi 🥰🥰

Bnm 14.gün 780 çıktı 29 ekime kese randevusu verildi çok heyecanlıyım değerim 2 katı biraz aştı embriyolog aradı hiç bi skntımız yok hayırlısıyla gelsin inşallah dedi 🥰🥰
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️

Ayy amin amin şu bkleyişlrr beni öldürüyo , ilk test ikinci test kese ve kalp atışı beklerken ömrümden ömür gidiyo

Ayy amin amin şu bkleyişlrr beni öldürüyo , ilk test ikinci test kese ve kalp atışı beklerken ömrümden ömür gidiyooo
Oo daha çook bekliycez 🥰 inşallah beklediğimize değsin. Yüzüne bakınca şükredecek evlatlarımız olsun❤️

Back
X