9.gün Bhcg 34 :((

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
Herkese merhabalar...

5.tup bebek transferinin 9.gunundeyim kizlar..bugun dayanamayıp test yaptirdim 34 cikti 9.gune gore az gibi...Aslinda sevinirdim ancak;

Transferden 4 gun sonra Gonopeptly ignr oldum icinde bhcg yok o etkilemez diyen oldu hcg var ondan dolayi değer çıkmıştır diyen oldu kafam çok karışık üzgünüm:KK43:

Bir de idrar testlerim gittikçe koyulasmiyor siliklesiyor...acaba iğnenin etkisinden mi gercekten demeden alamiyorum kendimi...

Bu iğneden kullanan oldu mu başına böyle bir durum gelen oldu mu..dusuk hcg değeriyle baslayipartan oldu mu biraz rahatlamaya ihtiyacım var sohbet edelim mi???

Zaten tüp bebek zor bir süreç. Rakamlara takılıp sıkıntı yaratma kendine..
Büyük oğlum transferin 9.günü 24 küçük oğlum 11.günü 66 gördüm. Herkeste büyük rakamlar görecek diye bir kural yok. Sağlıklı bir gebelik diliyorum..

Düştükten başlayıp, katlayan çok var... İnşallah katlanarak çoğalır 🥰

Canim benim bir arkadasim 12 gun 26 beta ile ogrendi önemli olan duzenli artmasi simdi bebegi doğdu 6 aylik bir oglusu var canini sıkma 2 gün sonra tekrarla

Zaten tüp bebek zor bir süreç. Rakamlara takılıp sıkıntı yaratma kendine..
Büyük oğlum transferin 9.günü 24 küçük oğlum 11.günü 66 gördüm. Herkeste büyük rakamlar görecek diye bir kural yok. Sağlıklı bir gebelik diliyorum..
Ah ne güzel iki mucize olmus senin icin..Benim için de olur mu ki :dua: :anne:

20210421_061739.webp

Cizgi dun koyu idi bugun azaldi :(( Sanirim kimyasal gebelik geciriyirum gene

Keske birakmasaydin canim..yarina kadar..
Canim zaten degerim cok dusuktu iyice düşmüş burdan dönüş olmazdı:( hayirlisi olsun....Merkezin istedigi test gunu yarin son kez mecburen yaptıracağım...Sonrasi nasip kismet...

Canim zaten degerim cok dusuktu iyice düşmüş burdan dönüş olmazdı:KK43: hayirlisi olsun....Merkezin istedigi test gunu yarin son kez mecburen yaptıracağım...Sonrasi nasip kismet...
Malesef bazen nasipten oteye gidilmiyor..en son tedavimde bende kimyasal yasamistim canim..7. Gun 29.9.gun 46 olmustu..sonrada dusmustu zaten...o 2 gunde..dis gebeliklere varana kadar arastirmsitim..kimyasal daha az mesakkatliydi..hemsiremi arayip soyledigimde..en azindan demisti..hamile kalabiliyosunuz..iyi tarafindan bakmak lazim demisti..bende sunu dusunmustum..belki rabbim beni korudu..saglikli bir cocuk olmiyacakti belki dedim olsaydi..herserde bi hayir her hayirda bir ser vardir derler ya..rabbim insallah..dogal yolla olmasini saglar..bu ay dogal denemeleri artirin olurmu canim..yorulmus olabilirsin..ama kimyasaldan sonra dogal gebe kalanlarda olabiliyor.

Herkese merhabalar...

5.tup bebek transferinin 9.gunundeyim kizlar..bugun dayanamayıp test yaptirdim 34 cikti 9.gune gore az gibi...Aslinda sevinirdim ancak;

Transferden 4 gun sonra Gonopeptly ignr oldum icinde bhcg yok o etkilemez diyen oldu hcg var ondan dolayi değer çıkmıştır diyen oldu kafam çok karışık üzgünüm:KK43:

Bir de idrar testlerim gittikçe koyulasmiyor siliklesiyor...acaba iğnenin etkisinden mi gercekten demeden alamiyorum kendimi...

Bu iğneden kullanan oldu mu başına böyle bir durum gelen oldu mu..dusuk hcg değeriyle baslayipartan oldu mu biraz rahatlamaya ihtiyacım var sohbet edelim mi???
Merhaba nasılsınız bebiş var mıyms doktora gittinizmi

Back
X