• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 9. Gün idrar testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sofia_

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
96
87
88
Merhaba kızlar 5nisan da devlet hastanesinde aşılama oldum. Merinoal ve çatlama iğnesi kullandım. Aşılamadan 4 gün sonra progesteron tahlili istediler 21.18 çıktı 10 gün sonra da betahcg istedi doktor. 16 nisanda yaptırıcam ama tabi ben dayanamadım ve sabah idrar testi yaptım. Bakınca değil ama ışığa tutunca görünüyor. Sizce var mı yok mu 😢

Eklentiler

• 0B5F017F-8FC6-4FD6-8C89-27308D415080.webp
    0B5F017F-8FC6-4FD6-8C89-27308D415080.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 368
Merhaba kızlar 5nisan da devlet hastanesinde aşılama oldum. Merinoal ve çatlama iğnesi kullandım. Aşılamadan 4 gün sonra progesteron tahlili istediler 21.18 çıktı 10 gün sonra da betahcg istedi doktor. 16 nisanda yaptırıcam ama tabi ben dayanamadım ve sabah idrar testi yaptım. Bakınca değil ama ışığa tutunca görünüyor. Sizce var mı yok mu 😢
Cok cok yeni bir gebelik olabilir o yuzden normalde cok gozukmez sabah ilk idrarla test yapmalisin normalde de gorunur hale gelecegini umuyorum gebelik var gibi

Cok cok yeni bir gebelik olabilir o yuzden normalde cok gozukmez sabah ilk idrarla test yapmalisin normalde de gorunur hale gelecegini umuyorum gebelik var gibi
Sabah kalktığımda yaptım canım böyle çıktı.

12 günden önce yapılan testler yanlış çıkabilir deniyor, çatlatma iğnesinin etkisi ile silik çizgi cikabiliyormus

Asilaminin 8. Gunudeyim ve idrarda cok silik bir cizgi cikti kizlar progestan kullanıyorum onun etkisi olabilkr mi

Cnm sonucun nasildi hamilemiydin benimde su an 8. Gunum asilamada ve cok silik bir cizgi var ayrica progestan kullaniyorum

Cevap yazan yok benimde aklimda deli sorular carlarla iğnesi progesteron yükseltir mı iğneden mı benim sonucun 13.2 cıktı

Back
X