9 haftada 18 kılo verme cabam bı kere basardım tekrar yapabılırım

Ins gorursun abla bnmde evet kalcam var belim yok her turlu ankara havasi halay oryantal ciftetelli :) ornegin bugunki menum benim

Sabah
1 porsiyon corba
3-4 tutku biskuvi ( normalde yemem bugun canim cok cekti)
Oglen yemegide yemem
Aksam
Saymadim ama en fazla 10 kasik makarna
Bol nar eksili salata
4 litre su
1 bardak kiraz sapi cayi

Eklemeyi unuttum 1 bucuk saat oryantal ve ciftetelli
ıns cnm gıder oglen neden yemek yemıyorsun cnm baya dans etmıssın suyu cok güzel ıcmıssın cnm

ıns cnm gıder oglen neden yemek yemıyorsun cnm baya dans etmıssın suyu cok güzel ıcmıssın cnm

Suyu normalde cok icerim normalde zaten abla bilmiorum aliskanlik etmedim oglen yemegi yemem kahvaltiyida corba olursa olmazsa ac gider gelirim cumartesi pazar bazen kahvalti yaparim o da babam kizar o yuzden yani biraz daha gayret etsek veririz abla :)

cok guzelbi alışkanlık canım hafta ıcı hep çorba ıcıyorsun yanı eskılerde ole yaparlarmış kahvaltıda çorba ıcerlermıs ınns cnm verırırz cnm benım nısanıma az kaldı cunku

Ins abla ama hani zannetmeki moralini bozmak icin diorum kendini sk biraz yani ben dedim ya 79 kiloydum die o zaman 64 kiloya dusunce hani geride diyette yaptiklarimi birakmadm onceden hareketsizdim simdi hic oturmuorum yurumeye zamanim olsa yanmdada biri olsa yururumde cunku vucut sallanio zayfladikca ve farkindaysan yirtiklar olusuo abla o yuzden dikkat et bide zayflama caylarini cok icme ben cok fazla ictim etkisini gordum ama simdi aliskanlik yapti icmedim mi yataklik hasta oluorum resmen yani sende benim durumuma dusmeni istemem

saolasın kuzum benım bende her zaman ıcmıyorum zaten cnm alışkanlık halıne getıremedım onları bende hareketı cogaltabılsem süper olucak cnm benım

Merhaba sinem senden bekliodum hg demeni ama neyse :) napiosun nasilsin boy kilo yas kac

merhaba canım ,kusuruma bakma ,bu sıra yogunum,aleleacele bişeler yazıp cıkıyorum
iyiyim sen nasılsın ?
27 yaşındayım,evlıyım 1.68 boyundayım 77 kg mım :)

cok sukur ıyıyım cnm bıraz yorgunum ama oda geçecek ınss yarın dıyete kaldığımız yerden devam ınss

günaydın mervee,

nasıl geçti ,h.sonu alışveriş,istanbulda allahtan yağış yoktu ,ciciler aldınmı ,çok merak edıyorum ,
inş dıyetıne dikkat edebılmişsindir,tartıda kıpırdanma varmı ,
ben regli oldum,dahada hafıflemiş gibi hissediyorum kendımı,ama bı kurtulim regliden sıkı spor ve dıyete devam 68 olana kadar inş

günaydın cnm hafta sonu güzel ve cok yoğundu cnm dıyete pek dıkkat edemedim dısarda yedık cogunlukla cnm gercı ev yemeklerı seklınde yedık ama tartıda bı degısme yok cnm ya hala aynı su akçaağaç surublu lımonata detoksunu yapayım dıyorum ama hala kararsızım aldım cnm elbısem dıkımde bu hafta sonu hazır olucak ayakkabımı falan aldım dugun salonunu tuttuk beyaz eşyalara falan baktık buyuk ıhtımal haftaya tekrar gıdıcem sanırm ıste bole cnm elbısemı saks mavısı dıktırıyorum

hım saks mavisi hoş bi renkmiş canımcım ,benımkıde mercan rengıydı :)
allah utandırmasın mutlu bı yuvan gelecegın olsun inş.

hım saks mavisi hoş bi renkmiş canımcım ,benımkıde mercan rengıydı :)
allah utandırmasın mutlu bı yuvan gelecegın olsun inş.
Eki Görüntüle 891939 Eki Görüntüle 891939

hosmus cnm benım amın ıns cnm ben bıraz daha sade olsun ıstedım altı prenses ınıyor usutunde hafıf taşlı bı suslemesı var hala turbana karar veremedim elıme gecsın elbıse koyucam fotolarını canm benım muzık ındıreyım azıcık mezdeke oynayayım kac gunudr ne spor ne dıyet var

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim nişanlanıyor olmana..düğün tarihi belli mi?senin okul ne zaman bitiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…