- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Ins gorursun abla bnmde evet kalcam var belim yok her turlu ankara havasi halay oryantal ciftetelli :) ornegin bugunki menum benim
Sabah
1 porsiyon corba
3-4 tutku biskuvi ( normalde yemem bugun canim cok cekti)
Oglen yemegide yemem
Aksam
Saymadim ama en fazla 10 kasik makarna
Bol nar eksili salata
4 litre su
1 bardak kiraz sapi cayi
ıns cnm gıder oglen neden yemek yemıyorsun cnm baya dans etmıssın suyu cok güzel ıcmıssın cnmEklemeyi unuttum 1 bucuk saat oryantal ve ciftetelli
ıns cnm gıder oglen neden yemek yemıyorsun cnm baya dans etmıssın suyu cok güzel ıcmıssın cnm
Suyu normalde cok icerim normalde zaten abla bilmiorum aliskanlik etmedim oglen yemegi yemem kahvaltiyida corba olursa olmazsa ac gider gelirim cumartesi pazar bazen kahvalti yaparim o da babam kizar o yuzden yani biraz daha gayret etsek veririz abla :)
cok guzelbi alışkanlık canım hafta ıcı hep çorba ıcıyorsun yanı eskılerde ole
yaparlarmış kahvaltıda çorba
ıcerlermıs ınns cnm verırırz cnm
benım nısanıma az kaldı cunku :
(
saolasın kuzum benım bende her zaman ıcmıyorum zaten cnm alışkanlık halıne getıremedım onları bende hareketı cogaltabılsem süper olucak cnm benımIns abla ama hani zannetmeki moralini bozmak icin diorum kendini sk biraz yani ben dedim ya 79 kiloydum die o zaman 64 kiloya dusunce hani geride diyette yaptiklarimi birakmadm onceden hareketsizdim simdi hic oturmuorum yurumeye zamanim olsa yanmdada biri olsa yururumde cunku vucut sallanio zayfladikca ve farkindaysan yirtiklar olusuo abla o yuzden dikkat et bide zayflama caylarini cok icme ben cok fazla ictim etkisini gordum ama simdi aliskanlik yapti icmedim mi yataklik hasta oluorum resmen yani sende benim durumuma dusmeni istemem
kızlar bu aksam yola çıkıyorum pazartesiye kadar yokum kendınıze ııyı bakın GORUSMEK UZERE
kızlar bu aksam yola çıkıyorum pazartesiye kadar yokum kendınıze ııyı bakın GORUSMEK UZERE
Merhaba sinem senden bekliodum hg demeni ama neyse :) napiosun nasilsin boy kilo yas kachayırlı yolculukllar canım
güzel güzel ciciler al gel ,bizede göster ama mervecim
Merhaba sinem senden bekliodum hg demeni ama neyse :) napiosun nasilsin boy kilo yas kac
merhaba canım ,kusuruma bakma ,bu sıra yogunum,aleleacele bişeler yazıp cıkıyorum
iyiyim sen nasılsın ?
27 yaşındayım,evlıyım 1.68 boyundayım 77 kg mım :)
Ccok sukur bn iyiyim abla sen nasilsinselam kızlar bu sabah geldim yenı nasılsınz
Ccok sukur bn iyiyim abla sen nasilsin
cok sukur ıyıyım cnm bıraz yorgunum ama oda geçecek ınss yarın dıyete kaldığımız yerden devam ınss
Pardon abla deim :) cok sukur bnde iyiyim ins vrirsinde abla yasina gore idealsn bnce
günaydın mervee,
nasıl geçti ,h.sonu alışveriş,istanbulda allahtan yağış yoktu ,ciciler aldınmı ,çok merak edıyorum ,
inş dıyetıne dikkat edebılmişsindir,tartıda kıpırdanma varmı ,
ben regli oldum,dahada hafıflemiş gibi hissediyorum kendımı,ama bı kurtulim regliden sıkı spor ve dıyete devam68 olana kadar inş
günaydın cnm hafta sonu güzel ve cok yoğundu cnm dıyete pek dıkkat edemedim dısarda yedık cogunlukla cnm gercı ev yemeklerı seklınde yedık ama tartıda bı degısme yok cnm ya hala aynı su akçaağaç surublu lımonata detoksunu yapayım dıyorum ama hala kararsızım aldım cnm elbısem dıkımde bu hafta sonu hazır olucak ayakkabımı falan aldım dugun salonunu tuttuk beyaz eşyalara falan baktık buyuk ıhtımal haftaya tekrar gıdıcem sanırm ıste bole cnm elbısemı saks mavısı dıktırıyorum
hım saks mavisi hoş bi renkmiş canımcım ,benımkıde mercan rengıydı :)
allah utandırmasın mutlu bı yuvan gelecegın olsun inş.
Eki Görüntüle 891939 Eki Görüntüle 891939
günaydın cnm hafta sonu güzel ve cok yoğundu cnm dıyete pek dıkkat edemedim dısarda yedık cogunlukla cnm gercı ev yemeklerı seklınde yedık ama tartıda bı degısme yok cnm ya hala aynı su akçaağaç surublu lımonata detoksunu yapayım dıyorum ama hala kararsızım aldım cnm elbısem dıkımde bu hafta sonu hazır olucak ayakkabımı falan aldım dugun salonunu tuttuk beyaz eşyalara falan baktık buyuk ıhtımal haftaya tekrar gıdıcem sanırm ıste bole cnm elbısemı saks mavısı dıktırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?