- Konu Sahibi askrhpozitif
-
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim nişanlanıyor olmana..düğün tarihi belli mi?senin okul ne zaman bitiyor?
günaydın cnm hafta sonu güzel ve cok yoğundu cnm dıyete pek dıkkat edemedim dısarda yedık cogunlukla cnm gercı ev yemeklerı seklınde yedık ama tartıda bı degısme yok cnm ya hala aynı su akçaağaç surublu lımonata detoksunu yapayım dıyorum ama hala kararsızım aldım cnm elbısem dıkımde bu hafta sonu hazır olucak ayakkabımı falan aldım dugun salonunu tuttuk beyaz eşyalara falan baktık buyuk ıhtımal haftaya tekrar gıdıcem sanırm ıste bole cnm elbısemı saks mavısı dıktırıyorum
topikleri okurken size rastgeldim.ve dikkatimi çeken sadece bi yer oldu . ne kadar çok canım diyorsunuz
hayallah ya diyet konusu dikkatimi çekeceğine nelere dikkat ediyorum ben.psikolojimmi bozuldu ne
ac bırakma kendını cbmmBben bu aralar diyete uyamiorum66 oldum ama artk acaip acikiom
tsk ederım saol:26:Selam, çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)
13.12.2013
100 trambolınde zıplama
1 sekerlı turk kahvesı
1 kurabıye
KAHVALTI
1 Haslanmıs yumurta
1 domates
3 yagsız pısırılmıs sosıs
2 kasık yogurrt
yarım dılım ekmek
1 bardak sarımsak cayı
500 ml su
canım ben hıc bı zaman az yemedım kı kılo verırmeye basladıgımdan berı herseyden yedım ama sporumu cogalttım hareketımı cogaltım yada ertesı gunu daha hafıf tuttum az yemek cozum degıl dengelı yemek lazımHm sen baya yiyyon abla :) ben sosis felan agzima almadm daha
14.12.2013
100 trambolınde zıplama
1 SUTLU sekersız turk kahvesı
1 bardak sarımsak cayı
500 ml su
KAHVALTI
1 Haslanmıs yumurta
1 domates
1 bebek salatalık
2 kasık yogurrt
yarım dılım ekmek
1 dılım suzme peynır
1 bardak yemek sonnrası cayı
500 ml su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?