Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo alma sebebim .. bazı stresli dönemler geçirdim iş değişikliği yer değiştirme taşınma falan..uyum sağlama derken kendimi yemeğe verdim galiba..bir tartıya çıktım ki 80 kilo olmuşum..tatlı hamurişleri .off off
Sonra kendi çabalarımla yaklaşık 10 kilo verdim ama şubat ayından beri..Mayıs'tan beri pek düzgün yapamadım kaçamaklar oldu..motivasyonum düştü..
Bir grupta yarışayım dedim yeni şeyler öğrenirim hem..

Gümaydın kızlar eve yeni geldim
Cuma 69.9
Pazartesi 69.7
-200 fark gidiyor gidiyor
Oooo ne kadar çok yaklaştın hedefine bravoo yaa

Selam herkese..beni de aranıza aldığınız için teşekkürler
Hoşgeldin şekerim. Ben Döne. Ankaradayım. Bir evladım var Allah bağışlarsa. 70 kg çok az canım tıkır tıkır vereceksin bak gör. Ama motivasyon olmadan olmaz. Ben de yukarda gördüğün gibi 3 nisanda tam 90.9 kiloydum. Birlikte halletcez. İsmin neydi

Ne kadar yazık etmişim kendime dedim..
Diyetisyene gitmek istemedim belki uyamam listelere diye..zaten galiba herşey kendinde bitiyor gibi geliyor bana..içinden gelmesi lazım..
Aynen canım her şey kendinde bitiyor yapılamasa ben yapamazdım yaaa sor diğer takım arkadaşlarıma

Cuma günleri sabah aç karnına çıplak tartılıyoruz, başka takımlar da tartılıp yazıyorlar. Buna göre sıralama yapılıyor kim 1. oldu diye bakılıyor.
Onun dışında da her pazartesi sabah aynı şekilde takım içi tartılıyoruz, buradan yazıp birbirimize haber veriyoruz, hafta sonu kaçamak yapmamak için iyi oluyor. Ben hergün tartılıyorum takıntılıyım yanlış olduğunu biliyorum ama böyle içim rahat ediyor. Pembe_patikli

Evet canım okudum..kabul ediyorum buraya vakit ayırabilirim..sen çok güzel kilo vermişsin tebrikler inşallah ben de hepimizde veririz beraberce
Hpşgeldin canım adım yasemin 83 ten 69 kiloya 4 ayda yolculuk ettim hedefim 65 az kaldı darısı başına inşallah sende başarırsın

En son 109u gördüm tartılara küsmüş bı insanım şu an evimde tartı yok ama alicam inşallah şu an aldımmi verdimmi bilmiyorum
Tartı alacaksan çok pahalı bir şeye lüzum yok canım bence. Tartılara küsmüşlük aslında kendimize küs olmamızdan ibaret. Artık barışalım.

Biz bu akşam mı yazmaya başlayacağız menülerimizi?
Siz bu akşamdan yazmaya başlayın buraya hatta gün içinde yiyip içtiklerinizi bir kağıda not edin saatleriyle, çünkü akşam unutuluyor ayrıntılar akılda kalmıyor. Zaten listeye 2 hafta sonra bir aksilik olmazsa girersiniz. İlk listelerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla bakalım benim ilk listeme benzeyecek mi

Bariscam artık canım yeter artık bu son olsun dedim kendi kendime çarşambaya kadar köyde olucam orda net falan çekmiyor maalesef ama çarşamba tüm yediklerimi falan yazarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…