- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #201.281
Oooo ne kadar çok yaklaştın hedefine bravoo yaaGümaydın kızlar eve yeni geldim
Cuma 69.9
Pazartesi 69.7
-200 fark gidiyor gidiyor
Hoşgeldin şekerim. Ben Döne. Ankaradayım. Bir evladım var Allah bağışlarsa. 70 kg çok az canım tıkır tıkır vereceksin bak gör. Ama motivasyon olmadan olmaz. Ben de yukarda gördüğün gibi 3 nisanda tam 90.9 kiloydum. Birlikte halletcez. İsmin neydiSelam herkese..beni de aranıza aldığınız için teşekkürler
Aynen canım her şey kendinde bitiyor yapılamasa ben yapamazdım yaaa sor diğer takım arkadaşlarımaNe kadar yazık etmişim kendime dedim..
Diyetisyene gitmek istemedim belki uyamam listelere diye..zaten galiba herşey kendinde bitiyor gibi geliyor bana..içinden gelmesi lazım..
En son 109u gördüm tartılara küsmüş bı insanım şu an evimde tartı yok ama alicam inşallah şu an aldımmi verdimmi bilmiyorumCanm sen kaç kiloydun?
Hpşgeldin canım adım yasemin 83 ten 69 kiloya 4 ayda yolculuk ettim hedefim 65 az kaldı darısı başına inşallah sende başarırsınEvet canım okudum..kabul ediyorum buraya vakit ayırabilirim..sen çok güzel kilo vermişsin tebriklerinşallah ben de hepimizde veririz beraberce
Hoşgeldin canımKilo alma sebebim dengesiz beslenme sanırım
İnşallah beraber veririzKilo alma sebebim dengesiz beslenme sanırım
Biz bu akşam mı yazmaya başlayacağız menülerimizi?Hoşgeldin canım
Düzenli 3 öğün yemeye başlarsan tıkır tıkır gider inşallah bugün menü vereceksin değilmi
Tartı alacaksan çok pahalı bir şeye lüzum yok canım bence. Tartılara küsmüşlük aslında kendimize küs olmamızdan ibaret. Artık barışalım.En son 109u gördüm tartılara küsmüş bı insanım şu an evimde tartı yok ama alicam inşallah şu an aldımmi verdimmi bilmiyorum
Siz bu akşamdan yazmaya başlayın buraya hatta gün içinde yiyip içtiklerinizi bir kağıda not edin saatleriyle, çünkü akşam unutuluyor ayrıntılar akılda kalmıyor. Zaten listeye 2 hafta sonra bir aksilik olmazsa girersiniz. İlk listelerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla bakalım benim ilk listeme benzeyecek miBiz bu akşam mı yazmaya başlayacağız menülerimizi?
Tartı alacaksan çok pahalı bir şeye lüzum yok canım bence. Tartılara küsmüşlük aslında kendimize küs olmamızdan ibaret. Artık barışalım.
Siz bu akşamdan yazmaya başlayın buraya hatta gün içinde yiyip içtiklerinizi bir kağıda not edin saatleriyle, çünkü akşam unutuluyor ayrıntılar akılda kalmıyor. Zaten listeye 2 hafta sonra bir aksilik olmazsa girersiniz. İlk listelerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla bakalım benim ilk listeme benzeyecek mi
İnşallah canımİnşallah beraber veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?