- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.281
Selam kızlar napıyınuz ramaznda gerçekten kilo veremiyorum bunu anladım
Süpersin canımBende veremem saniodum ama 2 haftada 3 kilo vermişim :) kaçamak yapmama rağmen
Sağol canımSüpersin canım
Süper canimEvet kızlar tartildim
Başlangıc:106.1
Geçen hafta:105.0
Güncel: 103.1
Fark :1.900gr
Süper canimhep böyle gitsin insallah
3.cuman tatlım listedesin bu arada tebrikler çok güzel bir kilo vermissin
Canım 100 Gr 100 grmdir ya olsun artı olmadiya o da bisi :)Kiizlarrrr eksideyim ama olmasam da olurmus60.9 100 gram vermisim saka gibi ya
Aynen buna da sukurCanım 100 Gr 100 grmdir ya olsun artı olmadiya o da bisi :)
Sağol canım en fazla bir kilo bekliyordum nedense moral oldu :)Aynen buna da sukursen supersin bu arada tebriklerrr
Olmaz mi insalah boyle devam eder hizlica verirsinSağol canım en fazla bir kilo bekliyordum nedense moral oldu :)
yürüyüş yapın canım çok faydası olur. ama tabi orucu açtıktan sonra kan şekeri birden yükselince ağırlık çöküyor. olsun ama zorlayın kendinizi sonuçta amaç güzel. kilo vereceksinizBakalım artık teravihten sonra yürüyüş yapcaz sanırım çünkü sporsuz daha az ilerlicez tamam belki hergun yapamam ama yapabildiğim kadar sahur sonrası yürüyüş istiyoruz esimede bağlı bazen çok yorgun oluyo olduğu yerde uyuyor bakalm bugün değil ama yarın kesin :)
harika bir rakam tebrikler canımEvet kızlar tartildim
Başlangıc:106.1
Geçen hafta:105.0
Güncel: 103.1
Fark :1.900gr
niye tatlım. ağır yemekler mi yiyorsun yoksa fazla mı kaçıyor?Selam kızlar napıyınuz ramaznda gerçekten kilo veremiyorum bunu anladım
olsun eksi eksidir. güzel benceKiizlarrrr eksideyim ama olmasam da olurmus60.9 100 gram vermisim saka gibi ya %0.001
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?