Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

saol elifcim. çekirdekleri geçen aylarda almıştım kuruyemişçiden. d vitamini takviyesi canım. şişenin dibinde vardı döktüm yoğurdun üzerine. daha yok zaten yaz geldi.

Ahahah kilo veremeyisimiz belli oldu kuzu
aynen

evet yaa gerçekten pazartesi 81.8 i görmüştüm nasıl mutlu olmuştum. 4 günde şu hale bak

tabiki kal canım. herkese yer var burada. amaç kilo vermek ve sohbet etmek.

Allah kabul etsin

ye sen ye
4 gün kaybetmene değermıydı
4 gün yaaaaa belkı 81 degıl 80.99 gormustun

40 yadındakı duvarları olan bır kadınada oylesıne soyledım demek
Özelını paylaşmak belkıde ıyı nıyettendır
Bır dusuneyım gülüm

Alamancıyım be yawwwww
Açken doyduk şükür bugünde
neler yedin say bakayım menünü

Selam kizlar kacak bir vaziyetteyim farkindayim ama annemlerin olaydan sonra toparlanmak biraz zor oldu maddi ve manevi acidan donebildim araniza tabi kabul ederseniz. Kacla izne ayrildim onida bilmiyorum ama kilo almadigimi umuyorum
hoş geldin canım. nasılsın?

4 gün kaybetmene değermıydı
4 gün yaaaaa belkı 81 degıl 80.99 gormustun
evet yaa haklısın. gerçi r.... nin şişliği de vardır. telafi etcem ama.

Selam kizlar kacak bir vaziyetteyim farkindayim ama annemlerin olaydan sonra toparlanmak biraz zor oldu maddi ve manevi acidan donebildim araniza tabi kabul ederseniz. Kacla izne ayrildim onida bilmiyorum ama kilo almadigimi umuyorum
Gel bırsekılde toparlanır elbet

Çokmpis gaza geldm dönee :)

Burcu hoşgeldin canm
saol elifcim. çekirdekleri geçen aylarda almıştım kuruyemişçiden. d vitamini takviyesi canım. şişenin dibinde vardı döktüm yoğurdun üzerine. daha yok zaten yaz geldi.

aynen
Normal ay çekirdeği mi fulya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…