- 30 Kasım 2014
- 30.012
- 132.362
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.521
ben de çok farklı değilim merak etme. azcık kilo verdim de biraz ince görünüyorum. ama yinede Allaha çok şükür öyle böyle derken ekimden bu yana 7,5 kilo vermişim.Deveye sormuşlar nıye boynun egrı
Deve demıs nerem doğru
Berıle demıs Fulya bıngıl bıngıl
Berıl aynaya bakmış ne bıngılı lömbür lömbür heryerı
evet aynen. çok iyi olduKızlar yaaa
Grup şenlendi beeeee
Süpersiniz
olur kapışalımSıkletın ne kapışalım sekerım
Soylemesı ayıp yuvarlak hesap 95 teyım ben
Insallah canim yaa akisina biraktim. Hayirli zamanda verir rabbimHatırladım canım özür dilerim sana da hatırlatmak istemezdim vallaha insan karıştırıyor bazen kişileri. İnşallah kilo verince istediğin kiloya erişince bebeğin de olacak hayırlısıyla en güzel hamilelik sağlıklı bebek olacak.
Insallah canim ben beşledimGeçmiş olsun bende 2 düşük yaptım..ama sonra oğlum doğdu..inşallah senin de olur canım..
Adini yaz edeyim istersen ozelden yazkım oldugunu söylersen benı takıp et cıcımmmm
yok dönecim yarışmadık ama ben ikili yarışlara pek girmek istemiyorum. motive etmiyor beni. sen kendine başka bir rakip bul
Allah büyük. hiç belli olmaz.Insallah canim ben beşledim
Pek geldım denemez canım
Kaç kez başarı hıkayenı okudum bılemezsın ama geldıysem cıddı cıddı dıyet modundaysam gızlı kahramanlarımdan bırı sensın
Aynen canim. En zoru ne biliyo musun sebep yok. Yapacak birsey yok. Tip cozum bulamiyo.Allah büyük. hiç belli olmaz.
Oabilir merve insanız sonuçta hatalar bizim için işin gücün var canım zatenOy şuan başımdan aşağı sular döküldü nasıl yaptım böyle bir hata ben sabahtan beri girip çıkıyorum bildirimler tamamlansin diye beklerken birden işlere daldım yemekti bir yandan eşya toplama derken ağzıma lokma atarken aklıma geldi hakkınızı helal edin kızlar çok ozur dilerim :-(
Çok araştırdım natur olmayınca bende vazgectımniye almanyada yok mu? ayrıca bulamıyorsan zaten bunların piyasada olanlarını yiyorsun. sen de karatayın diğer kurallarına uy. öyle de kilo verirsin.
Bodur tavuk her daim pilictir bi keremmmmmKızlar burda bir bayanlar var..Allah özene bezene yaratmış valla..uzun bacaklar kollar ..ve şişman çok az..çoğu koşu yapıyor valla arkadan baksan fıstık ..yüzüne bakınca belki 50-60 yaşında..
Biz patates ırkıyız galiba ..kısa ve tombiş
1.5 beden inceledin yanıben de çok farklı değilim merak etme. azcık kilo verdim de biraz ince görünüyorum. ama yinede Allaha çok şükür öyle böyle derken ekimden bu yana 7,5 kilo vermişim.
evet aynen. çok iyi oldu
Tmm bu hafta yarışalımolur kapışalım
bugünkü tartı : 92,2
bu arada 5.takımda devam ediyorum artık
Su ınsta sınırım gecsın okAdini yaz edeyim istersen ozelden yaz
Koydum aus koydum cocuklarımın sısko bır annesı olmasınNe mutlu bana . kafana koyabildiysen kilo verme işini gerisi tırı vırı
Koydum aus koydum cocuklarımın sısko bır annesı olmasınNe mutlu bana . kafana koyabildiysen kilo verme işini gerisi tırı vırı
zor bi dönem geçirdin artık bahane yok burcu m hoş geldin.Selam kizlar kacak bir vaziyetteyim farkindayim ama annemlerin olaydan sonra toparlanmak biraz zor oldu maddi ve manevi acidan donebildim araniza tabi kabul ederseniz. Kacla izne ayrildim onida bilmiyorum ama kilo almadigimi umuyorum
düşün :) sen güzel düşünüp güzel gören bi hatunsun şekerim40 yadındakı duvarları olan bır kadınada oylesıne soyledım demek
Özelını paylaşmak belkıde ıyı nıyettendır
Bır dusuneyım gülüm
lapayla oruç afiyet olsunMenümmmm
Metabolık balans testı yaptım
Bugun 1. Basamak olan ıkı günlük detoksun
Ikıncı günü
Sahurda ve ıftarda toplam 140 gr pırıncten lapa yedım
2-2.5 su ıcmem lazım ınsallah olur
Spor yapmam yasak ılk 16 gün ama ben 45 dak eklıptık yaptım
hahahayyyy :)))) patates domates ne dersen.Kızlar burda bir bayanlar var..Allah özene bezene yaratmış valla..uzun bacaklar kollar ..ve şişman çok az..çoğu koşu yapıyor valla arkadan baksan fıstık ..yüzüne bakınca belki 50-60 yaşında..
Biz patates ırkıyız galiba ..kısa ve tombiş
Afiyet olsun dolu doluNeyse kızlar ben menümü yazayım ..
Sabah
2 bardak su limonlu
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 ceviz
Domates salatalık
Çay
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
7 kaşık menemen
Bol salata 1 dilim ekmek
Ara
1 elma tarçınlı
Akşam
1 kase çorba
6 kaşık tavuk sote
Bol salata
Spor 8000 adım yürüyüş
Su 2,5 litre
Herhalde pazartesiye kadar oruç tutamayacağım ben..eşim de zaten şehir dışında olacak yine..o yüzden yemeği erken yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?