- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.501
Kendımı verıyom o şansı öncelıkleCanım, özel bir şey yapamıyorum çünkü 15 aylık çocuğum var, sporumu ancak çocuk arabasını ittire ittire yürüyüş yapabilirsem o kadar yapabiliyorum, o da hava iyiyse çocuğu çıkarabilirsem yani. Gramaj olarak hep evde olduğum için kolay oluyor, biraz da kilo verme işini takıntı haline getirirsem ancak kilo verebildiğim için tartıyorum, yazıyorum filan işte. Başlayalı 67 gün bitti topşam 13.8 kg verdim. Su içme sıkıntım var, içmeye çalışıyorum. Karbonhidratı azalttım.
Kesinlikle regliden canım, bitince ödem gidecek moralini bozma rejimi de tabiiii
Ben 1 bütün avakadoyu bir öğün yediğimi biliyorum ya 1 dilim iyiymiş bence
Bazı meyvelerin kalorisi iyi düşük de bazıları fena. Karpuz çilek filan iyi mesela onlar yenebilir ama abartmadan tabi şekerli sonuçta. Fazla meyve yemek kolesterolü de yükseltiyor.
Sende glisemik indeks tablosu mu var canım
Eski muhabbetlerinizi hiç bilemiyorum canım, ben takıma gireli 2.5 ay oldu olmadı daha. Ama benim izlenimime göre merve de poni ayşe de kötü niyetli insanlar değiller. Aranızda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, tatlıya bağlarsınız diye düşünüyorum. Ben takıma ilk girdiğim zamanlar da benim de üstüme topluca gelinmişti, ama zamanla karşılıklı tanımaya çalıştık birbirimizi. Sinirime gidenler olursa da muhattap olmuyorum pek zaten. Oluyor yani olmuyor değil naapalım insanız herkesi sevemiyoruz ki. Yazarken yanlış anlaşılmalar çok oluyor ama niyet önemli.
Yani eminim ilişkiler toplanacaktır, moralini bozmaTakımı bırakma, şans ver...
Ben de hatırlıyorum ya bir ara hep kiraz yiyordun
Evet yaaaa riskli o da. Yagdan kaybetmek en iyisi aslinda. Az gitsin yagdan gitsin mantigi olunca sarkma da olmuyo canimHızlı kilo vermek benim için iyi çünkü rejimden sıkılmıyorum böyle olunca ama korumak lazım, zor olan da korumak zaten.
Hızlı kilo verince de oran buran sarkıyor ya kötü tarafı
Hatırladım canım özür dilerim sana da hatırlatmak istemezdim vallaha insan karıştırıyor bazen kişileri. İnşallah kilo verince istediğin kiloya erişince bebeğin de olacak hayırlısıyla en güzel hamilelik sağlıklı bebek olacak.Canim benim henuz cocugum yok dusuk yapiyodum ya malesef. O yuzden kolay oluyo banainternetten yapiyorum canim geceleri acip
Evet önümüzden spor şart canım..sarkma oluyor karın falan maalesef..ben de spor salonuna gidemiyorum evde yapmaya çalışıyorum ya da yürüyüş ..ama arada sekteye uğruyor ..çok disiplinli yapmak lazımHızlı kilo vermek benim için iyi çünkü rejimden sıkılmıyorum böyle olunca ama korumak lazım, zor olan da korumak zaten.
Hızlı kilo verince de oran buran sarkıyor ya kötü tarafı
Bu detoks degıl metabolık balans 4 aşamalı bır dıyet ve bu zorunlu ılk basamagıtatlım yanlış anlama ama hiç uğraşma bu detoks işleriyle bence. bunların hepsi ama hepsi yemeklere saldırmayla son buluyor. bu bir gerçek. gel doğru düzgün ayarlı yemeyle ver kilolarını. hadi beraber karatay yapalım. ne dersin?
Salataya hiç yağ koymuyorum ben artık. Limon pulbiber sumak filan koyuyorum tatlandırmak için. Önceleri alışamadım ama artık yiyorum.Bugün biraz daha iyiyim sizi dinleyip bol limonlu salata yaptımbu kilolar gitsin bende istiyorum ..bazen motivasyon düşsede devam etmek lazım..
Geçmiş olsun bende 2 düşük yaptım..ama sonra oğlum doğdu..inşallah senin de olur canım..Canim benim henuz cocugum yok dusuk yapiyodum ya malesef. O yuzden kolay oluyo banainternetten yapiyorum canim geceleri acip
kım oldugunu söylersen benı takıp et cıcımmmmYaa ben kimseyle instagramdan falan takiplesmiyorum kizlardislandim
Kendımı verıyom o şansı öncelıkle
Bu takımı ben kurdum gıtmeyede hıc nıyetım yok
O konulara gırmeyecem artık
Araba ıttırırken hem üst bedenı hem kolları hem bacak basen calıstırıyon kusumseme bu sporu bence
Tuzluk sallarken kolların bıngıldamassa bunu o bebıs ve arabasına borçlusun
canım bende seni gördüğüme sevindim,tekrardan hoşgeldinBalım sagolasın emek verdın hakkını helal et
Moni hatırladınmı bılmem ama senı gordumede sevındım
canım elimizden bir şey gelmedi malesef,iftar telaşı mutfaktaydım 8.takım liste paylaştımı diye bakmaya girince sizin listenizin paylaşılmadığını gördüm hazır da değildi uğraştık ama olmadıKaptanımız ev taşıyor bu yüzden çok yoğun unuttu büyük ihtimal bizde farketmedik ama kızlar çok iyisiniz gerçekten
Deveye sormuşlar nıye boynun egrıbıngıl bıngıl
Sıkletın ne kapışalım sekerımcanım bende seni gördüğüme sevindim,tekrardan hoşgeldin
bende uzun zamandır izindeydim 3 ay kadar oldu döneli
canım elimizden bir şey gelmedi malesef,iftar telaşı mutfaktaydım 8.takım liste paylaştımı diye bakmaya girince sizin listenizin paylaşılmadığını gördüm hazır da değildi uğraştık ama olmadı
niye almanyada yok mu? ayrıca bulamıyorsan zaten bunların piyasada olanlarını yiyorsun. sen de karatayın diğer kurallarına uy. öyle de kilo verirsin.Bu detoks degıl metabolık balans 4 aşamalı bır dıyet ve bu zorunlu ılk basamagı
Yarın 14 günlük katı donem 2. Basamak başlıyor
Karatayı çok denedım ama otlayan tavuğun yumurtasını gezen ınegın etını sütünü yoğurdunu bulamadım
Teşekkür ederım ehhh bıraz sısmanım ama canlıyımdaKızlar yaaa
Grup şenlendi beeeee
Süpersiniz
Kızlar burda bir bayanlar var..Allah özene bezene yaratmış valla..uzun bacaklar kollar ..ve şişman çok az..çoğu koşu yapıyor valla arkadan baksan fıstık ..yüzüne bakınca belki 50-60 yaşında..
Biz patates ırkıyız galiba ..kısa ve tombiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?