- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.541
Çok gıbı gorunsede bence ıyı bır menüNeyse kızlar ben menümü yazayım ..
Sabah
2 bardak su limonlu
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 ceviz
Domates salatalık
Çay
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
7 kaşık menemen
Bol salata 1 dilim ekmek
Ara
1 elma tarçınlı
Akşam
1 kase çorba
6 kaşık tavuk sote
Bol salata
Spor 8000 adım yürüyüş
Su 2,5 litre
Herhalde pazartesiye kadar oruç tutamayacağım ben..eşim de zaten şehir dışında olacak yine..o yüzden yemeği erken yedim..
evet bir ara söylüyordun sen hatırladım. olsun şöyle düşün: zaten diğerlerini mecbur o halleriyle yiyorsun. sen de onlarla karatayın diğer kurallarını uygulayarak zayıfla. ben köy tavuğu buluyorum. köy yumurtası da. eti, et balık kurumundan ya da migrostan alıyorum. günlük sütten yoğurt ve kefir mayalıyoruz. paket ürün yemiyorum artık. çerezleri de çiğ yiyorum. sebzelere de dikkat ediyorum ama tabi mevsim dışı da kaçtı yalan değil şimdi. ne yapayım. yine de eski beslenmeme göre şu an çok değişiklik var.Çok araştırdım natur olmayınca bende vazgectım
alemsin sen yaaaBodur tavuk her daim pilictir bi keremmmmm
Alpay'larda doydu beynım elhamdulillahzor bi dönem geçirdin artık bahane yok burcu m hoş geldin.
düşün :) sen güzel düşünüp güzel gören bi hatunsun şekerim
lapayla oruç afiyet olsun
hahahayyyy :)))) patates domates ne dersen.
Afiyet olsun dolu dolu
Kız tersım pis bıliyon -bu bır gozdagıdır menülerınde cıssss olana-evet bir ara söylüyordun sen hatırladım. olsun şöyle düşün: zaten diğerlerini mecbur o halleriyle yiyorsun. sen de onlarla karatayın diğer kurallarını uygulayarak zayıfla. ben köy tavuğu buluyorum. köy yumurtası da. eti, et balık kurumundan ya da migrostan alıyorum. günlük sütten yoğurt ve kefir mayalıyoruz. paket ürün yemiyorum artık. çerezleri de çiğ yiyorum. sebzelere de dikkat ediyorum ama tabi mevsim dışı da kaçtı yalan değil şimdi. ne yapayım. yine de eski beslenmeme göre şu an çok değişiklik var.
alemsin sen yaaa
Tebrikler terk etmek zor.Alpay'larda doydu beynım elhamdulillah
Is beyındeymıs benı hatırlarmısın kahvekolıktım ondan bıle vazgectım
Hepımız ya ıstedıgımızı yıyelım
Ya ıstedıgımızı gıyelım
öyle1.5 beden inceledin yanı
En azından suyu 2.5 yapsan 10 nümero 5 yıldız menü dıye hava atardınMenüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia
İftar
1 kepce yoğurt çorbası
5 kaşık pirinçsiz ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 kaşık erişte makarna
Su 1 litre oldu
Spor yok.
berilce döndüüüüüKız tersım pis bıliyon -bu bır gozdagıdır menülerınde cıssss olana-
Beynın aç bacımTebrikler terk etmek zor.
Yemekten zevk almadan yiyorum artık zayıflamak istiyorum ama yinede gereksiz yere kaçırıyor bazen. Birsey eksik ama ney bilmiyorum.
Yatana kadar 2 net babyEn azından suyu 2.5 yapsan 10 nümero 5 yıldız menü dıye hava atardın
Dedim gitti Beril im.Beynın aç bacım
Bunca yıl yedık doymadı su nefs
Gel suan bıttı de canım ıstemıyor de bak gör
Çok sıkı dıyetteyım ınan motıvemı bozanı yakarım heytttt ben delı berılberilce döndüüüüüazarlara hazırlıklı olun
hadi bakalımÇok sıkı dıyetteyım ınan motıvemı bozanı yakarım heytttt ben delı berıl
10 dak zıplasanaYatana kadar 2 net baby
Bu sözü bır boz bak berılın hangı yüzü gelıyorDedim gitti Beril im.
Kızımın nısanına 34 beden gıyecem pıs bozdu damat benıhadi bakalımberilcee sahalara döndü
Eltimde iftardaydik canım valla karnıyarık pilav vardı bunlar haricinde onları yemedim 1yemkasigi bezelye yedim ufacık ekmek hiç yemedim tatlı yerim diye Baska yenecek bisi yoktu bana göre :/Bu hangı öğün
Hadı baklavayı canın ıstedı dıyelım
Bezelye yeme mümküns glısemıkendeksı yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?