- 30 Kasım 2014
- 30.012
- 132.362
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.481
tamam canımcım şekersiz içeceğe ve suya tabiki izin varIciıyım ama kahve su dımııııı
İckiye tövbe ettım umrede
Tatıl degılde aynadakı görüntüye tıksınmemek lazımTamamen kipirdanmak lazim ne kaldi tatile
10 yemistim ben de tamYolarım kız o ne huuuu
Hadı 10 ye bıtsın kırazın zülmü bugun
Hee anladim canim Allah kabul etsin.Alamancıyım be yawwwww
Açken doyduk şükür bugünde
Hosgeldin canimSelam kizlar kacak bir vaziyetteyim farkindayim ama annemlerin olaydan sonra toparlanmak biraz zor oldu maddi ve manevi acidan donebildim araniza tabi kabul ederseniz. Kacla izne ayrildim onida bilmiyorum ama kilo almadigimi umuyorum
Canım, özel bir şey yapamıyorum çünkü 15 aylık çocuğum var, sporumu ancak çocuk arabasını ittire ittire yürüyüş yapabilirsem o kadar yapabiliyorum, o da hava iyiyse çocuğu çıkarabilirsem yani. Gramaj olarak hep evde olduğum için kolay oluyor, biraz da kilo verme işini takıntı haline getirirsem ancak kilo verebildiğim için tartıyorum, yazıyorum filan işte. Başlayalı 67 gün bitti topşam 13.8 kg verdim. Su içme sıkıntım var, içmeye çalışıyorum. Karbonhidratı azalttım.Anladım canım bende gr la yıyorumda o nedenle sordum
Kaç kılo verdın süre spor vs anlatırmısın
Kesinlikle regliden canım, bitince ödem gidecek moralini bozma rejimi de tabiiiihafta içi akşam yediğim meyveler yani bol miktarda kiraz ve önceki gün yediğim yufka sanırım etkisini gösterdi. bugün akşamüzeri 82.7 çıktım. moralim bozuldu. pazartesi 81.8 i görmüştüm. gerçi r.... de var ama bakalım.
Ben 1 bütün avakadoyu bir öğün yediğimi biliyorum ya 1 dilim iyiymiş benceEkmek yemeyince ceviz tok tutsun diye bi tane yedim avokadoyu da bir ince dilim ama mantiken dusununce yagli duruyo haklisin. Aynen jillian 32 dk falan oluyo 3dk da senin hatrina yapayim
Bazı meyvelerin kalorisi iyi düşük de bazıları fena. Karpuz çilek filan iyi mesela onlar yenebilir ama abartmadan tabi şekerli sonuçta. Fazla meyve yemek kolesterolü de yükseltiyor.Meyveyi abartmamak lazim ben de cok yiyince zar zor veriyodum dikkat et canim
Sende glisemik indeks tablosu mu var canımgerçi kirazın glisemik indeksi 22 ama ne bileyim etkiledi diye düşünüyorum.
Eski muhabbetlerinizi hiç bilemiyorum canım, ben takıma gireli 2.5 ay oldu olmadı daha. Ama benim izlenimime göre merve de poni ayşe de kötü niyetli insanlar değiller. Aranızda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, tatlıya bağlarsınız diye düşünüyorum. Ben takıma ilk girdiğim zamanlar da benim de üstüme topluca gelinmişti, ama zamanla karşılıklı tanımaya çalıştık birbirimizi. Sinirime gidenler olursa da muhattap olmuyorum pek zaten. Oluyor yani olmuyor değil naapalım insanız herkesi sevemiyoruz ki. Yazarken yanlış anlaşılmalar çok oluyor ama niyet önemli.İnsanları anlamaya çalışıyorum
Anlayamadıgımda sındırmeye calısıyom
Ben cıddı dıyet basladım burdan başka bır yer olsun degısıklk adına topıge yazdım. 14 çağırdı gıttım çok cıtırık körpecık kızlar bırde herkes bırsey oldu 9 a gelmedım sandı neyse geldım buraya
Dakka bır gol bır umrede oldugumu duydum sasırdım kum dedı dıye halıyle
Instegramda Ayşe dıye bır hanımla begenısırdık meğer o ponıymıs ama ben bılmıyorum onun bızım ponı olduğunu soylemedıkı ama o benı tanıyor
Benım paylaştığım ozelımı bensız paylaşıyor bu sınır ettı benı ben bıkmıyormuşum soylemeyı demekkı hatta en sinir eden abla ben ponı dıye nıye tanıtmıyorsun kendımı
Neyse ıkıncı de Merve öğle kaptanlığı al dedı ben de YOk dedım
Lıste payladılmayınca bırde gerı kaçmayım dıye mesaj yazdım kaptanlığı alıyım dıye
Merve öylesıne soylemıs meğersem bu durumda kafam dağınık
Insanlar nıye böyle bılemıyorum
Hep düz bıri oldum bunlar bıraz ters gelıyor bana
Belki de yarına ya bız oylama yaptık senı ıstemıyoruz böle denebılır
Bu nedenle bellı degıl dedım kalma ısıne
Ben de hatırlıyorum ya bir ara hep kiraz yiyordunBen de bi ara kiraza abanmistim ondan zorlandim gibi geliyo bana da 12 yi gecmemek iyi olur
Kıraz derkı az yersen sapım gıbı çok yersen ben gıbı olursun
Ama 12 yaziyo yiyiiim nolurrr
tatlım yanlış anlama ama hiç uğraşma bu detoks işleriyle bence. bunların hepsi ama hepsi yemeklere saldırmayla son buluyor. bu bir gerçek. gel doğru düzgün ayarlı yemeyle ver kilolarını. hadi beraber karatay yapalım. ne dersin?Menümmmm
Metabolık balans testı yaptım
Bugun 1. Basamak olan ıkı günlük detoksun
Ikıncı günü
Sahurda ve ıftarda toplam 140 gr pırıncten lapa yedım
2-2.5 su ıcmem lazım ınsallah olur
Spor yapmam yasak ılk 16 gün ama ben 45 dak eklıptık yaptım
nette de var canım.Sende glisemik indeks tablosu mu var canım
Selamlar hoşgeldin. Daha evvelden burdaymışsın ama ben yoktum o zamanlar tabi tanışamamışız.Selam kizlar kacak bir vaziyetteyim farkindayim ama annemlerin olaydan sonra toparlanmak biraz zor oldu maddi ve manevi acidan donebildim araniza tabi kabul ederseniz. Kacla izne ayrildim onida bilmiyorum ama kilo almadigimi umuyorum
Ben de geçen form mix kuruyemiş vardı içinde çekirdek kayısı vs var ondan yedim tavsiye ederim vallaha süperdi. Tam rejim yapanlar için.evet ponicim. çiğ kabak çekirdeği ve çiğ ayçekirdeği içi. yoğurdun içinde 2 kuru kayısıyla çok lezzetli bir öğün oldu.
Ben denize girmiyorum, o yüzden mayo bikini giymek için rejim yapmıyorum ama aynaya bakınca kendimden tiksindim aynen ben de. Fotoğraflarımdan nefret ettim bakınca...o an rejim yapmam kilo vermem lazım ayı gibiyim dedim. Kilo aldıkça yaşlanıp çirkinleşiyorum kafam da çalışmaz oluyor hep uyumak istiyorum ve depresyona giriyorumTatıl degılde aynadakı görüntüye tıksınmemek lazım
Ben kendımı yıllardır gormuyomusum
Sımdı her sabah ıstah kesmek ıcın pörtleyen yağlarıma bakıyom
evet gerçekten vücutlarımız lömbür lömbür. yağ fışkırıyor.Ben de geçen form mix kuruyemiş vardı içinde çekirdek kayısı vs var ondan yedim tavsiye ederim vallaha süperdi. Tam rejim yapanlar için.
Ben denize girmiyorum, o yüzden mayo bikini giymek için rejim yapmıyorum ama aynaya bakınca kendimden tiksindim aynen ben de. Fotoğraflarımdan nefret ettim bakınca...o an rejim yapmam kilo vermem lazım ayı gibiyim dedim. Kilo aldıkça yaşlanıp çirkinleşiyorum kafam da çalışmaz oluyor hep uyumak istiyorum ve depresyona giriyorumBir daha kilo almak istemiyorum artık...
Evet yaa meyve riskli aslinda yediriyo cunku. Nasil saldirmistim ya kirazaCanım, özel bir şey yapamıyorum çünkü 15 aylık çocuğum var, sporumu ancak çocuk arabasını ittire ittire yürüyüş yapabilirsem o kadar yapabiliyorum, o da hava iyiyse çocuğu çıkarabilirsem yani. Gramaj olarak hep evde olduğum için kolay oluyor, biraz da kilo verme işini takıntı haline getirirsem ancak kilo verebildiğim için tartıyorum, yazıyorum filan işte. Başlayalı 67 gün bitti topşam 13.8 kg verdim. Su içme sıkıntım var, içmeye çalışıyorum. Karbonhidratı azalttım.
Kesinlikle regliden canım, bitince ödem gidecek moralini bozma rejimi de tabiiii
Ben 1 bütün avakadoyu bir öğün yediğimi biliyorum ya 1 dilim iyiymiş bence
Bazı meyvelerin kalorisi iyi düşük de bazıları fena. Karpuz çilek filan iyi mesela onlar yenebilir ama abartmadan tabi şekerli sonuçta. Fazla meyve yemek kolesterolü de yükseltiyor.
Sende glisemik indeks tablosu mu var canım
Eski muhabbetlerinizi hiç bilemiyorum canım, ben takıma gireli 2.5 ay oldu olmadı daha. Ama benim izlenimime göre merve de poni ayşe de kötü niyetli insanlar değiller. Aranızda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, tatlıya bağlarsınız diye düşünüyorum. Ben takıma ilk girdiğim zamanlar da benim de üstüme topluca gelinmişti, ama zamanla karşılıklı tanımaya çalıştık birbirimizi. Sinirime gidenler olursa da muhattap olmuyorum pek zaten. Oluyor yani olmuyor değil naapalım insanız herkesi sevemiyoruz ki. Yazarken yanlış anlaşılmalar çok oluyor ama niyet önemli.
Yani eminim ilişkiler toplanacaktır, moralini bozmaTakımı bırakma, şans ver...
Ben de hatırlıyorum ya bir ara hep kiraz yiyordun
Yav nasıl evde spor yapıyorsun dvd den miEvet yaa meyve riskli aslinda yediriyo cunku. Nasil saldirmistim ya kirazasimdi durdurdum kendimi biraksam bi kilo yerim
Pek geldım denemez canımEvet canım özellikle Ramazanda geç bildirimler sebebi ile hemen her hafta yaşanıyor bu sorun .
Nasip.
Hoş geldin bu arada
Canim benim henuz cocugum yok dusuk yapiyodum ya malesef. O yuzden kolay oluyo banaYav nasıl evde spor yapıyorsun dvd den mi
Çocukla zor olmuyor mu bana da anlatsana
Ben yapamam gibi geliyor o hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?