- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.581
Bırazda gevcektın ama kabul et yağlardan ınatcı olmalıyız
Hadı sil baştan badlıyoz vatmısın kaçmadan bozmadan
Selamlar hoşgeldin. Daha evvelden burdaymışsın ama ben yoktum o zamanlar tabi tanışamamışız.
Ben Döne, 35 yaşındayım, 1 çocuğum var, ona bakıyorum, Ankarada yaşıyorum. 90.9 kg ile rejime başladım.
Başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte. Hayat bazen zorluyor insanı, neler yaşadığını bilemiyorum şu an tabi ama inşallah her şey düzene girer.
Ben de geçen form mix kuruyemiş vardı içinde çekirdek kayısı vs var ondan yedim tavsiye ederim vallaha süperdi. Tam rejim yapanlar için.
Ben denize girmiyorum, o yüzden mayo bikini giymek için rejim yapmıyorum ama aynaya bakınca kendimden tiksindim aynen ben de. Fotoğraflarımdan nefret ettim bakınca...o an rejim yapmam kilo vermem lazım ayı gibiyim dedim. Kilo aldıkça yaşlanıp çirkinleşiyorum kafam da çalışmaz oluyor hep uyumak istiyorum ve depresyona giriyorumBir daha kilo almak istemiyorum artık...
Kendımız aldık kendımız verecez napcazkııııKesinlikle varim canim temmuz 20 ye kadar kacmadan bozmadan
Merhaba bende burcu kk gediklisiyim al ver devanli buralardatim 25 yasimdayim hemsireyim 1 kizim var 20 aylik daha once bi 20 kilo oykum var ama suan o azim ve kararlilik yok onu yakalayamafim son bi 7 kilom var ins. Hemen kurtuluruz
Güzel hafıfSahur menüm
Domates
Salatalık
1kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
1dilm ekmek
:) Şu anda bol su büyük bardakta
Boydan eni kurtarıyozKutsal topraklar Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah. Zayıf görünüyorsun Beril im.
GünaydınGünaydın kızlaaarrr
yok dönecim yarışmadık ama ben ikili yarışlara pek girmek istemiyorum. motive etmiyor beni. sen kendine başka bir rakip bul
Heey işte dişime göre bir rakibeeeeeDone benle yaris ama yuzde hesabiyla yarisalimbi kere yenmistin yine yenersin ama belki motive olurum. Annemlere gidicem gerci tarti degisecek bi bakayim kilo farki cikcak mi tezbitsin
Tubacım ne kadar başkasının evinde yemişsen de baklavayı yemek zorunluluğun yoktu, geçen gğn de eşinden istedin, aldı geldi, birlikte yediniz, o zaman da pişman oldun, karar aldık uzun zaman yemiycez dedin miiii dedin.Kızlar menumu yaziorum acayip güzel bı menü oldu
1kase mercimek çorbası
1yk tavuklu bezelye
2kucuk parça tavuk
1dilim baklava
Salata
Ekmek yok :)
İnşallah canım. 7 kg hiçbir şey değil ama ideal kiloya yaklaştıkça vermek zor oluyor tabi sen nasıl yapacağını biliyorsun deneyimlisinKesinlikle varim canim temmuz 20 ye kadar kacmadan bozmadan
Merhaba bende burcu kk gediklisiyim al ver devanli buralardatim 25 yasimdayim hemsireyim 1 kizim var 20 aylik daha once bi 20 kilo oykum var ama suan o azim ve kararlilik yok onu yakalayamafim son bi 7 kilom var ins. Hemen kurtuluruz
Bu menü güzel bence. 1-2 de hurma yeseydin.Sahur menüm
Domates
Salatalık
1kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
1dilm ekmek
:) Şu anda bol su büyük bardakta
Kaptaaaan kolay gelsin hele çocukla temizlik yerleşme zor. Bu hafta da geçsin bu ay çektiğin sıkıntılarını unutacaksın. Ohh temiz mis gibi ev yepyeniGünaydın kızlar 6 buçukta geldim yeni eve temizliğe kızı uyutma molası verdim sonra tekrar devam hafta sonu kacamaklara dikkat aman diyeyim pazartesi tartı var unutmayalım
Hadi bakalim
Heey işte dişime göre bir rakibeeeee
O zaman bu hafta hem seninle hem dePoni Bon ilr yarışıyorum
Tubacım ne kadar başkasının evinde yemişsen de baklavayı yemek zorunluluğun yoktu, geçen gğn de eşinden istedin, aldı geldi, birlikte yediniz, o zaman da pişman oldun, karar aldık uzun zaman yemiycez dedin miiii dedin.
Şimdi bu baklava ne?
Bence ayrıca hem mercimek hem bezelye olmamış. 1 kaşık bezelyeden bir şey olmaz, cuma tartı sonrası yemen iyi, öncesinde şişiriyor ama mercimek de bezelye de aynı. Ama bu menü eltinin suçu tabi
İnşallah canım. 7 kg hiçbir şey değil ama ideal kiloya yaklaştıkça vermek zor oluyor tabi sen nasıl yapacağını biliyorsun deneyimlisin
Bu menü güzel bence. 1-2 de hurma yeseydin.
Kaptaaaan kolay gelsin hele çocukla temizlik yerleşme zor. Bu hafta da geçsin bu ay çektiğin sıkıntılarını unutacaksın. Ohh temiz mis gibi ev yepyeni
Boyaa kiloya bak ya maşaallahHadi bakalim
günaydın.Günaydın poncıkler
günaydın kolay gelsin bacim.Günaydın kızlar 6 buçukta geldim yeni eve temizliğe kızı uyutma molası verdim sonra tekrar devam hafta sonu kacamaklara dikkat aman diyeyim pazartesi tartı var unutmayalım
günaydın taze anne.Günaydın kızlaaarrr
GünaydınHerkese günaydınlar iyi hafta sonları şekerler
Sevdiğim tek kalorisiz şeker sizsiniz
Ben işlerim bitirdim çarşıya gidicem şimdi bugün hızlı birgün olacak.Ooooo saat kaç oldu mıllet uyuyor
Bu metabolızma nasıl çalışacak kı
Yağlar erımeye razıda bızmı ayrılamıyozzzz
Huuuu takım kalk harekete geç zaman gecıyor
Oruçluyuz
çocuk evde
Elektrık kesık
Sacım agrıyor vs bahane yok
Hopp bır ıkı adımlar adımlarrrr
Hız bızım ısımız olsun paslanmayalım degılmıBen işlerim bitirdim çarşıya gidicem şimdi bugün hızlı birgün olacak.
carşı 30 km yürüyerek gidememHız bızım ısımız olsun paslanmayalım degılmı
Yürüyerek gıt
Metdıven çık
Hava burda kapalı serın orda nasıl bılemıyorum ama
günaydın canım.Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?