Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bırazda gevcektın ama kabul et yağlardan ınatcı olmalıyız
Hadı sil baştan badlıyoz vatmısın kaçmadan bozmadan

Kesinlikle varim canim temmuz 20 ye kadar kacmadan bozmadan

Merhaba bende burcu kk gediklisiyim al ver devanli buralardatim 25 yasimdayim hemsireyim 1 kizim var 20 aylik daha once bi 20 kilo oykum var ama suan o azim ve kararlilik yok onu yakalayamafim son bi 7 kilom var ins. Hemen kurtuluruz

Kendımız aldık kendımız verecez napcazkıııı

yok dönecim yarışmadık ama ben ikili yarışlara pek girmek istemiyorum. motive etmiyor beni. sen kendine başka bir rakip bul

Done benle yaris ama yuzde hesabiyla yarisalim bi kere yenmistin yine yenersin ama belki motive olurum. Annemlere gidicem gerci tarti degisecek bi bakayim kilo farki cikcak mi tezbitsin
Heey işte dişime göre bir rakibeeeee
O zaman bu hafta hem seninle hem de Poni Bon ilr yarışıyorum

Kızlar menumu yaziorum acayip güzel bı menü oldu
1kase mercimek çorbası
1yk tavuklu bezelye
2kucuk parça tavuk
1dilim baklava
Salata
Ekmek yok :)
Tubacım ne kadar başkasının evinde yemişsen de baklavayı yemek zorunluluğun yoktu, geçen gğn de eşinden istedin, aldı geldi, birlikte yediniz, o zaman da pişman oldun, karar aldık uzun zaman yemiycez dedin miiii dedin.
Şimdi bu baklava ne?
Bence ayrıca hem mercimek hem bezelye olmamış. 1 kaşık bezelyeden bir şey olmaz, cuma tartı sonrası yemen iyi, öncesinde şişiriyor ama mercimek de bezelye de aynı. Ama bu menü eltinin suçu tabi

İnşallah canım. 7 kg hiçbir şey değil ama ideal kiloya yaklaştıkça vermek zor oluyor tabi sen nasıl yapacağını biliyorsun deneyimlisin
Sahur menüm
Domates
Salatalık
1kk beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
1dilm ekmek
:) Şu anda bol su büyük bardakta
Bu menü güzel bence. 1-2 de hurma yeseydin.
Günaydın kızlar 6 buçukta geldim yeni eve temizliğe kızı uyutma molası verdim sonra tekrar devam hafta sonu kacamaklara dikkat aman diyeyim pazartesi tartı var unutmayalım
Kaptaaaan kolay gelsin hele çocukla temizlik yerleşme zor. Bu hafta da geçsin bu ay çektiğin sıkıntılarını unutacaksın. Ohh temiz mis gibi ev yepyeni

Ooooo saat kaç oldu mıllet uyuyor
Bu metabolızma nasıl çalışacak kı
Yağlar erımeye razıda bızmı ayrılamıyozzzz
Huuuu takım kalk harekete geç zaman gecıyor
Oruçluyuz
çocuk evde
Elektrık kesık

Sacım agrıyor vs bahane yok
Hopp bır ıkı adımlar adımlarrrr

Hadi bakalim

Günaydın poncıkler
günaydın.

Günaydın kızlar 6 buçukta geldim yeni eve temizliğe kızı uyutma molası verdim sonra tekrar devam hafta sonu kacamaklara dikkat aman diyeyim pazartesi tartı var unutmayalım
günaydın kolay gelsin bacim.

Günaydın kızlaaarrr
günaydın taze anne.

Herkese günaydınlar iyi hafta sonları şekerler
Sevdiğim tek kalorisiz şeker sizsiniz
Günaydın

Ben işlerim bitirdim çarşıya gidicem şimdi bugün hızlı birgün olacak.

Hız bızım ısımız olsun paslanmayalım degılmı
Yürüyerek gıt
Metdıven çık
Hava burda kapalı serın orda nasıl bılemıyorum ama
carşı 30 km yürüyerek gidemem metro yu kullanıcam çünkü sağanak var arabayla o trafiğe çıkmak akıl karı değil.
Ama altını üstüne girericem Çarşının :))))
günaydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…