- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.601
Hadı bakalımcarşı 30 km yürüyerek gidememmetro yu kullanıcam çünkü sağanak var arabayla o trafiğe çıkmak akıl karı değil.
Ama altını üstüne girericem Çarşının :))))
günaydın canım.
GünaydınGunaydin kizlar
Poniciiim dün tartı günü olduğu için ohh tartıldım nasılsa diyip ben de kaçırdım kurufasülye 1.5 tabak yedim mesela ki anca yarım tabak yerdim normaldeGünaydın herkesee
Bugün sınav görevim var öğledn sonra sonra yürüyüş ypmayı planlıyorum, oruçken spor yapmıyorum halim kalmıyo ama sahurda o sütlacı yemeyecektim
Hakikaten yaa manken gibi maşallah...ben olsam zayıflama gruplarına girip girip ne haber lan şişkolar der çıkardımBoyaa kiloya bak ya maşaallah
Telefonda var 2 programHadı bakalım
Bır adım sayar tak varsa
Aç degılsın yolla bakıyım beyne emrıYa nefret ediyorum sabah ekşiyen mideyle uyanmaktan hele ramazanda.
sahurda iyi yiyim yarın çok gezucwm diye düşünüp peynir domates yumurta yedim şuan midem de harp var yaye yoğurdunu chia ni günlerin aç uyanmamistim suan açım
Domates ekşitmiş olacak canım benimYa nefret ediyorum sabah ekşiyen mideyle uyanmaktan hele ramazanda.
sahurda iyi yiyim yarın çok gezucwm diye düşünüp peynir domates yumurta yedim şuan midem de harp var yaye yoğurdunu chia ni günlerdir aç uyanmamistim suan açım
Telefonda var 2 program
Ney 1.5 tabak mıPoniciiim dün tartı günü olduğu için ohh tartıldım nasılsa diyip ben de kaçırdım kurufasülye 1.5 tabak yedim mesela ki anca yarım tabak yerdim normaldesana günah çıkarayım ammaaa artık silkelen canım hiç yarışmaymış marışmaymış banane Döneden diyorsun bakıyorum umrunda değilim Sütlaç hafif mafif olabilir ama sonuçta pirinçli şekerli
Hakikaten yaa manken gibi maşallah...ben olsam zayıflama gruplarına girip girip ne haber lan şişkolar der çıkardımAma bestcim Bestttt benim gibi terbiyesiz değil tabisi bizimle dalga geçmiyor bilakis
Pamuk yok ya çok iyi gidiyodu. Merve de onunbeklediği için listeyi unuttu dün sok dk. Gelip gelmeyeceğini haber verseydi keşkePamukseker19 nerde nasıl kızlar başka yerden görüşen var mı merak ediyorum dün bildirim de yapmadı yapardı hep
Heey işte dişime göre bir rakibeeeee
O zaman bu hafta hem seninle hem dePoni Bon ilr yarışıyorum
Tubacım ne kadar başkasının evinde yemişsen de baklavayı yemek zorunluluğun yoktu, geçen gğn de eşinden istedin, aldı geldi, birlikte yediniz, o zaman da pişman oldun, karar aldık uzun zaman yemiycez dedin miiii dedin.
Şimdi bu baklava ne?
Bence ayrıca hem mercimek hem bezelye olmamış. 1 kaşık bezelyeden bir şey olmaz, cuma tartı sonrası yemen iyi, öncesinde şişiriyor ama mercimek de bezelye de aynı. Ama bu menü eltinin suçu tabi
Evet CNm ;/
Sana teklıflerım var Tuğba dünden buyana çok mesajını okudumGünaydın canlar ancak okudum mesajları
berilceee harika bı enerji var ancak sabah 6buxukts uyudum :)
Bı an kalktım bakayım dedim
Benm bakis acim yanlış biraz ama çok aman aman skmiym sklmiyim diom bende
Hani bunye hepsinden yicek eninde sonunda azar azar veriom bunyeme :)
Tatlıya dayanamadım Evet misafrlikte zor dayanamiom nedense
Ama ekmek vs yemedim diye rahatım birazda
Ama herkes ayrı bi enerjik
Ne güzel Allah'a şükür şu ana kadar çok iyi gidiyor bı de benim çok kötü bihuyum var gercekten çok çok sıktımmi diyeti saliyorum
Canlarınsiniz ne kadar sevindirici beni düşünüyor olmanız
Dahada dikkat edicem elimden geldiğince
evet boy uzun olunca kiloyu kapatmış valla. maşallahKutsal topraklar Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah. Zayıf görünüyorsun Beril im.
kilo verince çok daha güzel durur canım.Boydan eni kurtarıyoz
Ama verılecek o kılo
kolay gelsin Mervecim. hayırlısıyla yerleşin artık da sende rahatla. küçük çocukla da zor.Günaydın kızlar 6 buçukta geldim yeni eve temizliğe kızı uyutma molası verdim sonra tekrar devam hafta sonu kacamaklara dikkat aman diyeyim pazartesi tartı var unutmayalım
Hakikaten yaa manken gibi maşallah...ben olsam zayıflama gruplarına girip girip ne haber lan şişkolar der çıkardımAma bestcim Bestttt benim gibi terbiyesiz değil tabisi bizimle dalga geçmiyor bilakis
Sana teklıflerım var Tuğba dünden buyana çok mesajını okudum
Ne kadarsa tanıdıksın
Aksamı bekle sıpalarla yürüyüşe gıdıyım gelecem
Bu arada bır zamanlar 112 den 64 ındım 34 beden gıydım
Sonra 116 ya çıktım sımdı yıne ugrasıyom
Sen tek degılsın ben varım bak dayan bana kor topal gıderız bu uzun yolu
Hanı akşam dıyecektım neyse bır düşün
Ne oldu fulya hayrdr canmkızlar bir ağırlık çöktü üzerime. neden anlamadım. o kadar uykum varki
Poniciiim tesekkur ederim insallah en kisa zamanda sen de gorursun istedigin rakamlari canim meslektasimBoyaa kiloya bak ya maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?