Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

carşı 30 km yürüyerek gidemem metro yu kullanıcam çünkü sağanak var arabayla o trafiğe çıkmak akıl karı değil.
Ama altını üstüne girericem Çarşının :))))
günaydın canım.
Hadı bakalım
Bır adım sayar tak varsa

Ya nefret ediyorum sabah ekşiyen mideyle uyanmaktan hele ramazanda.
sahurda iyi yiyim yarın çok gezucwm diye düşünüp peynir domates yumurta yedim şuan midem de harp var ya ye yoğurdunu chia ni günlerdir aç uyanmamistim suan açım

Günaydın herkesee
Bugün sınav görevim var öğledn sonra sonra yürüyüş ypmayı planlıyorum, oruçken spor yapmıyorum halim kalmıyo ama sahurda o sütlacı yemeyecektim
Poniciiim dün tartı günü olduğu için ohh tartıldım nasılsa diyip ben de kaçırdım kurufasülye 1.5 tabak yedim mesela ki anca yarım tabak yerdim normalde sana günah çıkarayım ammaaa artık silkelen canım hiç yarışmaymış marışmaymış banane Döneden diyorsun bakıyorum umrunda değilim Sütlaç hafif mafif olabilir ama sonuçta pirinçli şekerli
Boyaa kiloya bak ya maşaallah
Hakikaten yaa manken gibi maşallah...ben olsam zayıflama gruplarına girip girip ne haber lan şişkolar der çıkardım Ama bestcim Bestttt benim gibi terbiyesiz değil tabisi bizimle dalga geçmiyor bilakis

Aç degılsın yolla bakıyım beyne emrı
Aksamın guzellıgını düşün
Mıdende eksıme kötü ama daha kötüsü olmasın buna şükür
Ve bugun bunca şeyle bas edıp kendınle gurur duyarak uyuyacaksın

Domates ekşitmiş olacak canım benim

Ney 1.5 tabak mı

Günaydın canlar ancak okudum mesajları
berilceee harika bı enerji var ancak sabah 6buxukts uyudum :)
Bı an kalktım bakayım dedim
Benm bakis acim yanlış biraz ama çok aman aman skmiym sklmiyim diom bende
Hani bunye hepsinden yicek eninde sonunda azar azar veriom bunyeme :)
Tatlıya dayanamadım Evet misafrlikte zor dayanamiom nedense
Ama ekmek vs yemedim diye rahatım birazda
Ama herkes ayrı bi enerjik
Ne güzel Allah'a şükür şu ana kadar çok iyi gidiyor bı de benim çok kötü bihuyum var gercekten çok çok sıktımmi diyeti saliyorum
Canlarınsiniz ne kadar sevindirici beni düşünüyor olmanız
Dahada dikkat edicem elimden geldiğince

Sana teklıflerım var Tuğba dünden buyana çok mesajını okudum
Ne kadarsa tanıdıksın
Aksamı bekle sıpalarla yürüyüşe gıdıyım gelecem
Bu arada bır zamanlar 112 den 64 ındım 34 beden gıydım
Sonra 116 ya çıktım sımdı yıne ugrasıyom
Sen tek degılsın ben varım bak dayan bana kor topal gıderız bu uzun yolu
Hanı akşam dıyecektım neyse bır düşün

Kutsal topraklar Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah. Zayıf görünüyorsun Beril im.
evet boy uzun olunca kiloyu kapatmış valla. maşallah berilceee
Boydan eni kurtarıyoz
Ama verılecek o kılo
kilo verince çok daha güzel durur canım.
Günaydın kızlar 6 buçukta geldim yeni eve temizliğe kızı uyutma molası verdim sonra tekrar devam hafta sonu kacamaklara dikkat aman diyeyim pazartesi tartı var unutmayalım
kolay gelsin Mervecim. hayırlısıyla yerleşin artık da sende rahatla. küçük çocukla da zor.

Hakikaten yaa manken gibi maşallah...ben olsam zayıflama gruplarına girip girip ne haber lan şişkolar der çıkardım Ama bestcim Bestttt benim gibi terbiyesiz değil tabisi bizimle dalga geçmiyor bilakis

sagol tatlım insallah benimde hedefim 65 :) gidelim canım bu yolda tekliflere açığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…