Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hahahhahaa done öldurdun gulmekten yaa deliii. Yaa kiyafetli sorun yok da bikinili fazlaliklar var onlari gondermeye calisiyorum direniyo kilolarim

847 sayfa Geçmiş yapamayacağım kızlar eskiler yeniler baya kalabalık olmuş hoşgeldi herkes
Tanımayanlara kısaca özet geçiyim 84le başladım diyete 69u gördüm ama bayadir bosvermistim şuan 72.7 yim başa sarmalar dan biktim
@seydan94 artık ezeli Orton ve rakibimdir kafama vura vura zayıflatacak anlaşmamız yaptık zaten bu defada olmazsa bir daha ne diyet ne kk

Ne oldu fulya hayrdr canm
valla anlamadım canım. acayip bir ağırlık çöktü. gözlerim kapanıyor. olmazsa kalkıp bir filtre kahve yapayım kendime. sonra da leslie yaparım.

Poniciiim tesekkur ederim insallah en kisa zamanda sen de gorursun istedigin rakamlari canim meslektasim
canım resmini mi yayınladın göremedim ben

hoş geldin baharcım. eskiler yavaş yavaş dönüyor takıma

Selam deyım bılmem hatırlarmısın benı

valla anlamadım canım. acayip bir ağırlık çöktü. gözlerim kapanıyor. olmazsa kalkıp bir filtre kahve yapayım kendime. sonra da leslie yaparım.

canım resmini mi yayınladın göremedim ben
Yok canim ismimin altinda yaziyo ya ordan gorup soyledi poni ozel konusma grubumuz olursa ordan atarim

Bnde katılıyorm bu zayflama harekatına
Çok eğlenecuk

Olumsuz halini düşünmüyorum bence sende düşünme çabucak hedefine ulaşılacak başka yolu yok

Bnde katılıyorm bu zayflama harekatına
Çok eğlenecuk

Tabikiii dee :) kız mezun yazcak o isminin altındaki yerde bi hayal et :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…