- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.621
HahahhahaaPoniciiim dün tartı günü olduğu için ohh tartıldım nasılsa diyip ben de kaçırdım kurufasülye 1.5 tabak yedim mesela ki anca yarım tabak yerdim normaldesana günah çıkarayım ammaaa artık silkelen canım hiç yarışmaymış marışmaymış banane Döneden diyorsun bakıyorum umrunda değilim Sütlaç hafif mafif olabilir ama sonuçta pirinçli şekerli
Hakikaten yaa manken gibi maşallah...ben olsam zayıflama gruplarına girip girip ne haber lan şişkolar der çıkardımAma bestcim Bestttt benim gibi terbiyesiz değil tabisi bizimle dalga geçmiyor bilakis
valla anlamadım canım. acayip bir ağırlık çöktü. gözlerim kapanıyor. olmazsa kalkıp bir filtre kahve yapayım kendime. sonra da leslie yaparım.Ne oldu fulya hayrdr canm
canım resmini mi yayınladın göremedim benPoniciiim tesekkur ederim insallah en kisa zamanda sen de gorursun istedigin rakamlari canim meslektasim
Sabır edıp ınatla savaşacaksagol tatlım insallah benimde hedefim 65 :) gidelim canım bu yolda tekliflere açığım :)
hoş geldin baharcım. eskiler yavaş yavaş dönüyor takıma847 sayfa Geçmiş yapamayacağım kızlareskiler yeniler baya kalabalık olmuş hoşgeldi herkes
Tanımayanlara kısaca özet geçiyim 84le başladım diyete 69u gördüm ama bayadir bosvermistim şuan 72.7 yim başa sarmalar dan biktim
@seydan94 artık ezeli Orton ve rakibimdir kafama vura vura zayıflatacak anlaşmamız yaptık zaten bu defada olmazsa bir daha ne diyet ne kk
Kalk çabuk yüzünü yıka bıraz hareketlen çabukkızlar bir ağırlık çöktü üzerime. neden anlamadım. o kadar uykum varki
aynen öyleSabır edıp ınatla savaşacak
Başka bır caremız yok
Selam deyım bılmem hatırlarmısın benı847 sayfa Geçmiş yapamayacağım kızlareskiler yeniler baya kalabalık olmuş hoşgeldi herkes
Tanımayanlara kısaca özet geçiyim 84le başladım diyete 69u gördüm ama bayadir bosvermistim şuan 72.7 yim başa sarmalar dan biktim
@seydan94 artık ezeli Orton ve rakibimdir kafama vura vura zayıflatacak anlaşmamız yaptık zaten bu defada olmazsa bir daha ne diyet ne kk
Bende gormedımvalla anlamadım canım. acayip bir ağırlık çöktü. gözlerim kapanıyor. olmazsa kalkıp bir filtre kahve yapayım kendime. sonra da leslie yaparım.
canım resmini mi yayınladın göremedim ben
Yok canim ismimin altinda yaziyo ya ordan gorup soyledi ponivalla anlamadım canım. acayip bir ağırlık çöktü. gözlerim kapanıyor. olmazsa kalkıp bir filtre kahve yapayım kendime. sonra da leslie yaparım.
canım resmini mi yayınladın göremedim ben
yok uyumuyacağım zaten. ayılmaya çalışıyorum. evden de çıkmadım zaten uyursam spor kalır.Kalk çabuk yüzünü yıka bıraz hareketlen çabuk
Sonra pısman olma haydııııı
hatırlar hatırlarSelam deyım bılmem hatırlarmısın benı
ahahaha şimdi anladım. ben de foto nerede diyomYok canim ismimin altinda yaziyo ya ordan gorup soyledi poniozel konusma grubumuz olursa ordan atarim
Yok yokahahaha şimdi anladım. ben de foto nerede diyom
Bnde katılıyorm bu zayflama harekatına847 sayfa Geçmiş yapamayacağım kızlareskiler yeniler baya kalabalık olmuş hoşgeldi herkes
Hayal ettim vayy be dedimahahaha şimdi anladım. ben de foto nerede diyom
hadi bakalım takım harekete geçiyorBnde katılıyorm bu zayflama harekatına
Çok eğlenecuk
evet boy ve kiloyu düşününce gerçekten çok iyiHayal ettim vayy be dedim
847 sayfa Geçmiş yapamayacağım kızlareskiler yeniler baya kalabalık olmuş hoşgeldi herkes
Bnde katılıyorm bu zayflama harekatına
Çok eğlenecuk
Şeyda başlıyo canm 15 kilo vericek bizde ona takılıcaz katıl hemen bize menülerini takibe al birden atalım kiloları. Bak bnm 10 kilom kaldı ne bekliyorm ki de mihadi bakalım takım harekete geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?