- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.641
Ay inşaallah canm çok motiveyim şu anOlumsuz halini düşünmüyorum bence sende düşünme çabucak hedefine ulaşılacak başka yolu yok
Tabikiii dee :) kız mezun yazcak o isminin altındaki yerde bi hayal et :)))
Ay inşaallah canm çok motiveyim şu an
Kürkçü dükkanı hesabı canım napalim bırakınca durum ortadahoş geldin baharcım. eskiler yavaş yavaş dönüyor takıma
niye hatırlamayım o kadar uzun zaman oldu muSelam deyım bılmem hatırlarmısın benı
Sonunda beynimizdekiler eyleme geçtiBnde katılıyorm bu zayflama harekatına
Çok eğlenecuk
Olumsuz halini düşünmüyorum bence sende düşünme çabucak hedefine ulaşılacak başka yolu yok
Tabikiii dee :) kız mezun yazcak o isminin altındaki yerde bi hayal et :)))
Ay inşaallah canm çok motiveyim şu an
Sen hikayeni yazmayı düşün :) beraberce vercez bu kiloları motive olmak inanmak işin yarısı zaten
Kürkçü dükkanı hesabı canım napalim bırakınca durum ortada
niye hatırlamayım o kadar uzun zaman oldu mu
Sonunda beynimizdekiler eyleme geçti
Oldu ya epeyyyyKürkçü dükkanı hesabı canım napalim bırakınca durum ortada
niye hatırlamayım o kadar uzun zaman oldu mu
Sonunda beynimizdekiler eyleme geçti
buradayız az içeri gitmiştim. kefir mayaladım. kahve öğüttüm.Oh be misss gıbı yürüdük geldık cıp cıpta yaptık
Mınnaklar uyudu
Eeeee mıllet nerdesınız
aynen öyle. ayıptır söylemesi oruç değilim ya şu an filtre kahve içiyorum. fenayım yoksa. yalnız yerimden kalkıp leslie yapmaya üşeniyorum. yapmam lazım ama bugün hiç hareket etmedim.Metabolızma bu saatte zayıflıyor
Bır miskınlık çöküyor
Ramazan olmasa bır fıltre kahve yada Türk kahvesı ıcılırdı dınclık verırdı
Dimi amaaaaaa
hayırlı yolculuklar canım. uzun yolda wc sorunu çok olmasın diye su yeterince içilemiyor haklısın. neyse yarın telafi edersin inşallah.Ben gece yola cikcam 12 saatlikuzun bir yolculuk olcak sahur icin yulaf palasi hazirliyorum. Su da cok icemicem bugunluk malesef.
işte herkes burada düzenli menü paylaşırsa tabiki birbirimizi güzelce takip edebiliriz. motive olunur. zaten sen tam dayaklıksın poniŞeyda başlıyo canm 15 kilo vericek bizde ona takılıcaz katıl hemen bize menülerini takibe al birden atalım kiloları. Bak bnm 10 kilom kaldı ne bekliyorm ki de mi
ne güzel. motive olmak çok önemli bu işteAy inşaallah canm çok motiveyim şu an
evet bizim en büyük hatamız o zaten. salıyoruz hemen. ben de izin sürecinde 1-2 kilo aldım ama çok salmadım. buraya hep geldim. bazen az geldim ama olsun hep takip ettim. aramıza yeni katılan arkadaşlar da sağolsunlar iyiler. güzel oldu takım. bak eskiler de dönüyor yavaş yavaş. hadi bakalım hepimiz için hayırlı olsunKürkçü dükkanı hesabı canım napalim bırakınca durum ortada
Kahveden 45 dak sonra bır spor yapsan ıkı katı yağ yaksanburadayız az içeri gitmiştim. kefir mayaladım. kahve öğüttüm.
aynen öyle. ayıptır söylemesi oruç değilim ya şu an filtre kahve içiyorum. fenayım yoksa. yalnız yerimden kalkıp leslie yapmaya üşeniyorum. yapmam lazım ama bugün hiç hareket etmedim.
hayırlı yolculuklar canım. uzun yolda wc sorunu çok olmasın diye su yeterince içilemiyor haklısın. neyse yarın telafi edersin inşallah.
Hatırlı yolculuklar yol uzun ödem toplarsın muhtemelenBen gece yola cikcam 12 saatlikuzun bir yolculuk olcak sahur icin yulaf palasi hazirliyorum. Su da cok icemicem bugunluk malesef.
Yeme kız yedıklerıne say ben öyle yapıyomAksama misafirim var kizlar bi gezindik geldik kizimla.park filan o simdi uyudu bende yemek yapiom simdi menu guzel tabi ben yine yiyemicem
O bayagı sporda yapardı yanılmıyorsamNorth River izine ayrıldığında kaç kiloydun şimdi kaç kilosun baharcım?
az sonra kalkıp azcık leslie yapıcam inşallah. akşam da az daha yaparsam çok iyi olurKahveden 45 dak sonra bır spor yapsan ıkı katı yağ yaksan
Hatta madem nıyetlı degılsın spor yaparken bır yesılcay yapıp lımon sıksan arada bır ıcsen meto hızlanda yağ yansa ciş olsa aksa gıtseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?