Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş geldin baharcım. eskiler yavaş yavaş dönüyor takıma
Kürkçü dükkanı hesabı canım napalim bırakınca durum ortada
Selam deyım bılmem hatırlarmısın benı
niye hatırlamayım o kadar uzun zaman oldu mu
Bnde katılıyorm bu zayflama harekatına
Çok eğlenecuk
Sonunda beynimizdekiler eyleme geçti
Olumsuz halini düşünmüyorum bence sende düşünme çabucak hedefine ulaşılacak başka yolu yok

Tabikiii dee :) kız mezun yazcak o isminin altındaki yerde bi hayal et :)))

Ay inşaallah canm çok motiveyim şu an

Sen hikayeni yazmayı düşün :) beraberce vercez bu kiloları motive olmak inanmak işin yarısı zaten

Metabolızma bu saatte zayıflıyor
Bır miskınlık çöküyor
Ramazan olmasa bır fıltre kahve yada Türk kahvesı ıcılırdı dınclık verırdı
Dimi amaaaaaa

Oh be misss gıbı yürüdük geldık cıp cıpta yaptık
Mınnaklar uyudu
Eeeee mıllet nerdesınız
buradayız az içeri gitmiştim. kefir mayaladım. kahve öğüttüm.

Metabolızma bu saatte zayıflıyor
Bır miskınlık çöküyor
Ramazan olmasa bır fıltre kahve yada Türk kahvesı ıcılırdı dınclık verırdı
Dimi amaaaaaa
aynen öyle. ayıptır söylemesi oruç değilim ya şu an filtre kahve içiyorum. fenayım yoksa. yalnız yerimden kalkıp leslie yapmaya üşeniyorum. yapmam lazım ama bugün hiç hareket etmedim.
Ben gece yola cikcam 12 saatlik uzun bir yolculuk olcak sahur icin yulaf palasi hazirliyorum. Su da cok icemicem bugunluk malesef.
hayırlı yolculuklar canım. uzun yolda wc sorunu çok olmasın diye su yeterince içilemiyor haklısın. neyse yarın telafi edersin inşallah.

Aksama misafirim var kizlar bi gezindik geldik kizimla.park filan o simdi uyudu bende yemek yapiom simdi menu guzel tabi ben yine yiyemicem

Şeyda başlıyo canm 15 kilo vericek bizde ona takılıcaz katıl hemen bize menülerini takibe al birden atalım kiloları. Bak bnm 10 kilom kaldı ne bekliyorm ki de mi
işte herkes burada düzenli menü paylaşırsa tabiki birbirimizi güzelce takip edebiliriz. motive olunur. zaten sen tam dayaklıksın poni 10 kilo daha kolay, yolun daha kısa ne güzel işte. benim yolum sana göre daha uzun. ama çok şükür Allaha yine de ekimden bu yana 7,5 kilo vermişim. az değil yani. ama şimdi Allahın izniyle daha düzenli kilo vereceğim. ben de mayısın ortasından beri kafaya format attım. araya ramazan girince az şaştı. ilk günlerde suyu iyi içtim ama sonra azaldı. ayrıca akşamları çok fazla kiraz falan yedim. r... falan sonra. ama bugünden itibaren yok daha. r.... bitince oruca devam. zaten ramazanın da ortası geldi. sonra tam gaz

Ay inşaallah canm çok motiveyim şu an
ne güzel. motive olmak çok önemli bu işte

Kürkçü dükkanı hesabı canım napalim bırakınca durum ortada
evet bizim en büyük hatamız o zaten. salıyoruz hemen. ben de izin sürecinde 1-2 kilo aldım ama çok salmadım. buraya hep geldim. bazen az geldim ama olsun hep takip ettim. aramıza yeni katılan arkadaşlar da sağolsunlar iyiler. güzel oldu takım. bak eskiler de dönüyor yavaş yavaş. hadi bakalım hepimiz için hayırlı olsun

Kahveden 45 dak sonra bır spor yapsan ıkı katı yağ yaksan
Hatta madem nıyetlı degılsın spor yaparken bır yesılcay yapıp lımon sıksan arada bır ıcsen meto hızlanda yağ yansa ciş olsa aksa gıtseeee

acemihayat28 begenıp kaçma bacım
Hayırdır ters giden bırseylermı var görünmüyor
Bızım gıbıler daha hırslı olmalı
Gel tamacıma meydanı boş bırakmayalım
41 yasındamısın

az sonra kalkıp azcık leslie yapıcam inşallah. akşam da az daha yaparsam çok iyi olur kaç haftadır doğru düzgün yeşilçay içmedim. çok ilginç. ama bu akşam yapıcam. evde tonla yeşilçay var hem de orijinal. japon yeşil çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…