- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.061
Ne gıcıgın o tıplere hep fıt hep inceAyy benim eşimde üç kilo alır az dıkkat eder hemen verir..erkekler şanslı valla..evleneli beri aynı kilo valla..ben beden beden değişirim hep
Gülünür mü aglanırmıkızlar size küçük bi hikayemi anlatayım ; ben bekarım 39 yaşında bi bekar ama bakımlı olduğumdan yaşımı göstermediğim söylenirneyse . bizim kurumda 34 yaşında biri vardı bana fena tutuktu gelir gider selam verirdi ,hayran hayran bakardı filan benden 5 yaş küçüktü ama benmle çıkmak, tanışmak istiyordu bunu bikaç kişiye söyletti filan ben kabul etmedim hem ona öylebir hissiyatım yok hemde evlilik düşünmüyorum . bya bi peşimden koşturdu bunlar 3 yıl filan öncesine ait ozaman yaşlarımız 31 ve 36 idi tabi ve sonra ben kilo alma olayını abartınca (ozamanlar 70 kilo civarı idim -) çocuk bu sene bana abla demeye başladı yaw duydunuz demi ABLA bu kilo ne pis ne melun ne berbat bişey büyük bir aşkı nasıl ablaya çevirdi görüyosunuz demi ABLA ya bu kadar içerledim işte haaa çocuğa karşı yine bişey hissetmiyorum ama zor geldi ya ne bilim kilomdan dolayı bunların olması sinir bişey miş dur bakalım kiloyu verince napcak
Dondurmanın tadı nasılsabah 11.30
tavada balık köftesi (1/3 dünden kalan ızgara balık, 1 yumurta, yeşillik)
salata (domates, acur, bolca yeşillik, 10 çiğ kaju fıstığı, zeytinyağı, balsamik sirke)
ara 12.45
ev yapımı dondurma (1/2 muz, 10 böğürtlen, 1 çk keten tohumu, 1/2 çk tarçın)
akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı kavak mantarı kavurma
küçük kase yoğurtlu çiğ kabak salatası (içinde 1 ceviz vardı)
yatana kadar 3,25 lt su
gün içinde 1 kupa filtre kahve ve 1 kupa yeşilçay
az sonra 1 kupa yeşil çay daha içeceğim.
spor 23 dk leslie
Odemde maydanozun üstüne tanımam@anderes ben sana bir ödem attırıcı çay tarifi vermiştim ya burda paylaşmıştım hani
Ne yaptın yaptın mı onu denedin mi
Bende gr yazmıyacamYapma yaaa
Canım, ben her şeyi mutfak tartısında tartıyorum ya hani, biliyorsunuzdur artık zaten. Öyle olunca tek tek gram gram size yazmıyım da okumakta zorluk olmasın sıkıcı olmasın diye yazmıyorum çoğunlukla. Yoksa hepsini tartıp kağıt kalemle bütün gün yazıyorum, sonra kalori hesaplaması ve toplaması sonucunu buraya yazıyorum.
Kısaca açıklıyım dedim kendimi :)
Sonuçta pidem 48 gramdı ve 132 kaloriydi.
İstersen tabi gramlarını da hep yazabilirim benimle ilgilendiğin için teşekkür
Lahanada fena sısırır ondandır belkıAkşam yemeğimde sadece lahana salatasından yiyebildim. Fena şiş hissediyordum kendimi.
anladım canım olsun sen yine de yaz. 48 gr iki dilim ekmek kadar yemişin yani. bir de aklında olsun bitanem kalori hesabı yapılan diyetlerin hükmü yok artık. o eskidendi. ne yediğin önemli. belki 48 gr pide 132 kalori olabilir bu sana çok gelmeyebilir ama diğer yandan kan şekerini fırlatır.Yapma yaaa
Canım, ben her şeyi mutfak tartısında tartıyorum ya hani, biliyorsunuzdur artık zaten. Öyle olunca tek tek gram gram size yazmıyım da okumakta zorluk olmasın sıkıcı olmasın diye yazmıyorum çoğunlukla. Yoksa hepsini tartıp kağıt kalemle bütün gün yazıyorum, sonra kalori hesaplaması ve toplaması sonucunu buraya yazıyorum.
Kısaca açıklıyım dedim kendimi :)
Sonuçta pidem 48 gramdı ve 132 kaloriydi.
İstersen tabi gramlarını da hep yazabilirim benimle ilgilendiğin için teşekkür
diğer adıyla istiridye mantarı canım. tadı daha çok ete benziyor. diğerine göre daha lifli bir yapısı var. daha doyurucu. tavsiye ederim.Off off gene hiç bilmediğim bir şey yaa...kavak mantarını nerden buldun o nasıl bir şey kültür mantarı değil mi
Bakiyim bi internetten nasılmış
yap valla havamız olsunacemihayat28 kııız bu hafta sen mi birincisin yoksaaa
Birinciler paylaşıyor topiğinde seni mi okuycaz yoksa cumaya
Hadi bakalıııım
Vallaha öyle olursa tüm takımlara mesaj atıcam bizim tuba birinci oldu okuyun diye reklam yapiyim
dondurmanın tadı güzel oldu. acaba tarçın bozar mı dedim ama yok bozmadı. azdı ondan herhalde. güzeldi.Dondurmanın tadı nasıl
Ha bırde baldamık sırkede şeker var ıcerıgıne dıkkat et canım
bana yeşil çay çok iyi geliyor. anında wc ye gidiyom.Odemde maydanozun üstüne tanımam
Kaynat ıc
eviniz bahçeli mi? ne güzel öyleyse. biz hep apartmanlarda oturduk. bahçeli evlere çok özenirim. bugün oruç değil misin?Bugun bahçeyle uğraştım havuz sonrası
Iftara bır saate yakın var
Sıpalar bugun pert akşam cayı alır gelırım
yapar canım.Gaz mı yaptı ki
Kizlaar menum sahur lapa muz leblebi tuzlu kraker (malum yolda yaotim sacma oldu) doymadim da isin kotusu.
Iftar bir yumurta mercimek corbasi taze fasulye 3kasik bulgur cacik Su 3 yapcam spor 20 dk kardiyo aksam bolgesel caliscam
çok iyiymişRamazan fıkrasız olur mu????
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. “Evrim ne güzellikler yaratıyor!” diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamiş. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayi adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam “TANRIM!!!” diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamiş. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: – “Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?” demiş. Adam utanç içinde: – “Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz.” demiş. Ses: – “Peki.” diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya baslamis. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamiş: – “Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere.
sabah 11.30
tavada balık köftesi (1/3 dünden kalan ızgara balık, 1 yumurta, yeşillik)
salata (domates, acur, bolca yeşillik, 10 çiğ kaju fıstığı, zeytinyağı, balsamik sirke)
ara 12.45
ev yapımı dondurma (1/2 muz, 10 böğürtlen, 1 çk keten tohumu, 1/2 çk tarçın)
akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı kavak mantarı kavurma
küçük kase yoğurtlu çiğ kabak salatası (içinde 1 ceviz vardı)
yatana kadar 3,25 lt su
gün içinde 1 kupa filtre kahve ve 1 kupa yeşilçay
az sonra 1 kupa yeşil çay daha içeceğim.
spor 23 dk leslie
Kizlaar menum sahur lapa muz leblebi tuzlu kraker (malum yolda yaotim sacma oldu) doymadim da isin kotusu.
Iftar bir yumurta mercimek corbasi taze fasulye 3kasik bulgur cacik
Su 3 yapcam spor 20 dk kardiyo aksam bolgesel caliscam
afiyet olsun güzel menü. çorba şehriye çorbası mıydı?Ben menümü yaziyim
Sabah
1 yumurtadan menemen
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
2 zeytin siyah
Öğlen
10 fındık
5 badem
3 ceviz
1 kase yoğurt
Akşam
Yarım kepçe tavuk çorbası(organik tavuktan)
5 tane minik (serçe parmağından küçük ince köfte)
1.5 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kaşık pancar salatası
Su 3 tl falan içmişimdir çok su içiyorum zaten
Spor yok
afiyet olsun güzel menü. çorba şehriye çorbası mıydı?
Ayy tatlım işin kötüsü ekstra yedim aksine :?)
Tatlı falan yedim ya :) onu diom yazdığım menüler hep yoksa :)
Ne gıcıgın o tıplere hep fıt hep ince
Bıde yeyıp yeyıp hala ınce olanlara
Oturtunca kolay oluyor ezberliyor insan hattaBende gr yazmıyacam
Sen bu alışkanlığı ıyı oturttun sanım
A bahçe mi var ne güzel yaa biz balkona talim vallahaBugun bahçeyle uğraştım havuz sonrası
Iftara bır saate yakın var
Sıpalar bugun pert akşam cayı alır gelırım
Niçin hep lapa yiyorsun canım kabızlık olmuyor muKizlaar menum sahur lapa muz leblebi tuzlu kraker (malum yolda yaotim sacma oldu) doymadim da isin kotusu.
Iftar bir yumurta mercimek corbasi taze fasulye 3kasik bulgur cacik
Su 3 yapcam spor 20 dk kardiyo aksam bolgesel caliscam
Burcu esın ne yaptı dıyetı
En son ıkınız zayıflıyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?