- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.041
Erkek metosu bır tık fazla çalışır kı zatenCanım onun işi ağır benim yediğimden bı tık fazla veriyorum bazen sahurda valla aynı menü aynı şey
Evet ya beraber olmamiz çok güzel oldu :))
Eşimin hedefi 80 CNm baya yaklaştı bakalm ama korumaya alicak tabiki eşim kendi zayıflamak istiyordu ztn böyle bisi söyleyince beraber başladık inşallah bu sene son :)Erkek metosu bır tık fazla çalışır kı zaten
Ama ayrı ayrı yememek güzel masada
Ahhhh canım ne cektık bu kılolardan yaaaaa
Canım moralim bozuktu yapamadım ekmekte lazım bünyeye :) belki de yiyemem bilemem :)
aslında ramazanda kilo verilmesi gerekli ya da en kötü ihtimal sabit kalınmalı ki amacına ulaşsın. ramazan fakirin açın halinden anlamak, iradeye nefise sahip çıkabilmek ve sağlık için var. ama biz ne yapıyoruz sahurda abanıyoruz böreğe çöreğe, iftarda abanıyoruz ağır yemeklere, şerbetli tatlılara, meyvelere.... ondan sonra ramazanda kilo alınması normalmiş gibi geliyor. dinen de uygun değil bence aslında. hani nerede fakirin açın halinden anlamak, nerede nefise sahip çıkmak ve nerede sağlıklı hissetmek. amacına uygun davranmıyoruz yani. çoğu kişi böyle.Hayatımda bı ilk Ramazan'da 4,2gr vermek :) ramazan daha bitmeden
inşallahEksilerdesindir canım eksilerle gelirsin inşallah canım
afiyet olsun. ben de pidenin miktarını merak ettim. bunları açık açık yazıyoruz çünkü canım. bir de sabah karbo çok olmuş. ayrıca akşam kahve dışında bir şey yemeyecek misin? yoğurt falan ye bari acıkırsın çünkü.Menümü yazıyorum
Süper bozuk bir pazar menüsü tabiki eşimve annemler faktörüyle
Kahvaltı 08: süzme peynir, domates, salatalık, pide ekmeği, karpuz, 1 hurma, 1 adet 2 yk zeytinyağda pişirilmiş yumurta
Öğlen 14: Ciğer şiş, 1 kaşık ezme, salata
Akşam 17: Filtre kahve
Toplam: 1119 kalori
Su 1.5 litre
Yürüyüş: 102 dakika
Sevgiler selamlar hepinize umarım güzel bir pazar canlarım
Kilo bildirimimi yarın sabah yapıcam.
yooo gayet güzel olmuş. afiyet olsun.beceriksiz halimle ilk salata denemem kırmızı pancar salatası bu arada birde tırnak zaiyatım var beceriksizlik bu işte
tubacım bence akşam ekmeği 1 dilim ye. yeterli çünkü.Evet benimde menü belli yaziim
Sahur :yok
İftarda :
1tabak patatessiz türlü
1kase yoğurt
2dilim UNO tambugday ekmeği
Salata
Şu :dun iftar sonra ve sahur 2lt oldu
ne güzel.Bu arada eşim toplam 8 kilo verdi bugün tartildi
96.6 olmuş şaştım :))
afiyet olsun canım. ama bence oruç tutmadığın için erken ye yemeğini sonraki günler. mesela en geç 18.30-19.00 gibi. geç yenen yemek kilo vermeyi engelliyor. bu saatte yediğin için de ara yapma sonra bence. gerek yok çünkü.burda iftar oldu kızlar bizimkilerle akşam yemeğimi yiyim bende
ay çok güldümmmmkızlar size küçük bi hikayemi anlatayım ; ben bekarım 39 yaşında bi bekar ama bakımlı olduğumdan yaşımı göstermediğim söylenirneyse . bizim kurumda 34 yaşında biri vardı bana fena tutuktu gelir gider selam verirdi ,hayran hayran bakardı filan benden 5 yaş küçüktü ama benmle çıkmak, tanışmak istiyordu bunu bikaç kişiye söyletti filan ben kabul etmedim hem ona öylebir hissiyatım yok hemde evlilik düşünmüyorum . bya bi peşimden koşturdu bunlar 3 yıl filan öncesine ait ozaman yaşlarımız 31 ve 36 idi tabi ve sonra ben kilo alma olayını abartınca (ozamanlar 70 kilo civarı idim -) çocuk bu sene bana abla demeye başladı yaw duydunuz demi ABLA bu kilo ne pis ne melun ne berbat bişey büyük bir aşkı nasıl ablaya çevirdi görüyosunuz demi ABLA ya bu kadar içerledim işte haaa çocuğa karşı yine bişey hissetmiyorum ama zor geldi ya ne bilim kilomdan dolayı bunların olması sinir bişey miş dur bakalım kiloyu verince napcak
Insallah hadı bakalım beraberce son tombıs yılınız olsunEşimin hedefi 80 CNm baya yaklaştı bakalm ama korumaya alicak tabiki eşim kendi zayıflamak istiyordu ztn böyle bisi söyleyince beraber başladık inşallah bu sene son :)
Su güzel içiyorsun canım daha da içebilirsin azar azar artar ya vallaha ben zor bela içiyorum suyuKIZLAR alışverişe gitmiştim yeni geldim bu ara da ara öğünü kaçırdım aldıklarım birazağır geldi ameliyatlı olduğum için tansiyonum düştü sanırım hemen ara öğnümdeki meyveyi bir kaşık kuru üzümden yana kullandım üstüne de bir bardak süt içip kendime geldim . şimdi akşam yemeği için pazardan aldığım mor lahanadan salata yapıcam kendime önce bi mrb diyim dedim bu arada kendime su çizelgesi yaptım çok kullanışlı tavsiye ederim. =) aşaya fotosunu koyuyorum şuan itibarıyla 2 litrem tamamdır.Eki Görüntüle 2007539
Güzel görünüyot salataaaanbeceriksiz halimle ilk salata denemem kırmızı pancar salatası bu arada birde tırnak zaiyatım var beceriksizlik bu işte
O elektirkli rendeden ben de alıyım dedim de bu sefer de mutfakta yoğurt makinasından tut buharda pişiriciye kadar her yer eşya yaa bıktım eşyadan artık sağa sola dağıtıyorum vallaha....Ben sırf rende makinesi varsa elektrikli daha yeni aldım canım bu yuzden
Patatessiz olması güzel olmuş kızEvet benimde menü belli yaziim
Sahur :yok
İftarda :
1tabak patatessiz türlü
1kase yoğurt
2dilim UNO tambugday ekmeği
Salata
Şu :dun iftar sonra ve sahur 2lt oldu
Benim eşim de kıskandı kilo verdiğim diye, şimdi kendi de kilo vermeye çalışıyor yaa bu erkekler yok muuEşimin hedefi 80 CNm baya yaklaştı bakalm ama korumaya alicak tabiki eşim kendi zayıflamak istiyordu ztn böyle bisi söyleyince beraber başladık inşallah bu sene son :)
Yapma yaaakızlar size küçük bi hikayemi anlatayım ; ben bekarım 39 yaşında bi bekar ama bakımlı olduğumdan yaşımı göstermediğim söylenirneyse . bizim kurumda 34 yaşında biri vardı bana fena tutuktu gelir gider selam verirdi ,hayran hayran bakardı filan benden 5 yaş küçüktü ama benmle çıkmak, tanışmak istiyordu bunu bikaç kişiye söyletti filan ben kabul etmedim hem ona öylebir hissiyatım yok hemde evlilik düşünmüyorum . bya bi peşimden koşturdu bunlar 3 yıl filan öncesine ait ozaman yaşlarımız 31 ve 36 idi tabi ve sonra ben kilo alma olayını abartınca (ozamanlar 70 kilo civarı idim -) çocuk bu sene bana abla demeye başladı yaw duydunuz demi ABLA bu kilo ne pis ne melun ne berbat bişey büyük bir aşkı nasıl ablaya çevirdi görüyosunuz demi ABLA ya bu kadar içerledim işte haaa çocuğa karşı yine bişey hissetmiyorum ama zor geldi ya ne bilim kilomdan dolayı bunların olması sinir bişey miş dur bakalım kiloyu verince napcak
Canım, ben her şeyi mutfak tartısında tartıyorum ya hani, biliyorsunuzdur artık zaten. Öyle olunca tek tek gram gram size yazmıyım da okumakta zorluk olmasın sıkıcı olmasın diye yazmıyorum çoğunlukla. Yoksa hepsini tartıp kağıt kalemle bütün gün yazıyorum, sonra kalori hesaplaması ve toplaması sonucunu buraya yazıyorum.aslında ramazanda kilo verilmesi gerekli ya da en kötü ihtimal sabit kalınmalı ki amacına ulaşsın. ramazan fakirin açın halinden anlamak, iradeye nefise sahip çıkabilmek ve sağlık için var. ama biz ne yapıyoruz sahurda abanıyoruz böreğe çöreğe, iftarda abanıyoruz ağır yemeklere, şerbetli tatlılara, meyvelere.... ondan sonra ramazanda kilo alınması normalmiş gibi geliyor. dinen de uygun değil bence aslında. hani nerede fakirin açın halinden anlamak, nerede nefise sahip çıkmak ve nerede sağlıklı hissetmek. amacına uygun davranmıyoruz yani. çoğu kişi böyle.
ama ne güzel bak dikkatli yiyince sen kilo verdin. çok da güzel oldu. tebrikler.
inşallah
afiyet olsun. ben de pidenin miktarını merak ettim. bunları açık açık yazıyoruz çünkü canım. bir de sabah karbo çok olmuş. ayrıca akşam kahve dışında bir şey yemeyecek misin? yoğurt falan ye bari acıkırsın çünkü.
yooo gayet güzel olmuş. afiyet olsun.
tubacım bence akşam ekmeği 1 dilim ye. yeterli çünkü.
ne güzel.
afiyet olsun canım. ama bence oruç tutmadığın için erken ye yemeğini sonraki günler. mesela en geç 18.30-19.00 gibi. geç yenen yemek kilo vermeyi engelliyor. bu saatte yediğin için de ara yapma sonra bence. gerek yok çünkü.
Off off gene hiç bilmediğim bir şey yaa...kavak mantarını nerden buldun o nasıl bir şey kültür mantarı değil misabah 11.30
tavada balık köftesi (1/3 dünden kalan ızgara balık, 1 yumurta, yeşillik)
salata (domates, acur, bolca yeşillik, 10 çiğ kaju fıstığı, zeytinyağı, balsamik sirke)
ara 12.45
ev yapımı dondurma (1/2 muz, 10 böğürtlen, 1 çk keten tohumu, 1/2 çk tarçın)
akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı kavak mantarı kavurma
küçük kase yoğurtlu çiğ kabak salatası (içinde 1 ceviz vardı)
yatana kadar 3,25 lt su
gün içinde 1 kupa filtre kahve ve 1 kupa yeşilçay
az sonra 1 kupa yeşil çay daha içeceğim.
spor 23 dk leslie
Yok canım daha yapamadım. .bu pazartesi başlayacağım. .misafirdi falan ortam olmadı. .Pembe_patikli ben sana bir ödem attırıcı çay tarifi vermiştim ya burda paylaşmıştım hani
Ne yaptın yaptın mı onu denedin mi
Ayy tatlım işin kötüsü ekstra yedim aksine :?)acemihayat28 kııız bu hafta sen mi birincisin yoksaaa
Birinciler paylaşıyor topiğinde seni mi okuycaz yoksa cumaya
Hadi bakalıııım
Vallaha öyle olursa tüm takımlara mesaj atıcam bizim tuba birinci oldu okuyun diye reklam yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?