Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım onun işi ağır benim yediğimden bı tık fazla veriyorum bazen sahurda valla aynı menü aynı şey
Evet ya beraber olmamiz çok güzel oldu :))
Erkek metosu bır tık fazla çalışır kı zaten
Ama ayrı ayrı yememek güzel masada
Ahhhh canım ne cektık bu kılolardan yaaaaa

Erkek metosu bır tık fazla çalışır kı zaten
Ama ayrı ayrı yememek güzel masada
Ahhhh canım ne cektık bu kılolardan yaaaaa
Eşimin hedefi 80 CNm baya yaklaştı bakalm ama korumaya alicak tabiki eşim kendi zayıflamak istiyordu ztn böyle bisi söyleyince beraber başladık inşallah bu sene son :)

kızlar size küçük bi hikayemi anlatayım ; ben bekarım 39 yaşında bi bekar ama bakımlı olduğumdan yaşımı göstermediğim söylenir neyse . bizim kurumda 34 yaşında biri vardı bana fena tutuktu gelir gider selam verirdi ,hayran hayran bakardı filan benden 5 yaş küçüktü ama benmle çıkmak, tanışmak istiyordu bunu bikaç kişiye söyletti filan ben kabul etmedim hem ona öylebir hissiyatım yok hemde evlilik düşünmüyorum . bya bi peşimden koşturdu bunlar 3 yıl filan öncesine ait ozaman yaşlarımız 31 ve 36 idi tabi ve sonra ben kilo alma olayını abartınca (ozamanlar 70 kilo civarı idim -) çocuk bu sene bana abla demeye başladı yaw duydunuz demi ABLA bu kilo ne pis ne melun ne berbat bişey büyük bir aşkı nasıl ablaya çevirdi görüyosunuz demi ABLA ya bu kadar içerledim işte haaa çocuğa karşı yine bişey hissetmiyorum ama zor geldi ya ne bilim kilomdan dolayı bunların olması sinir bişey miş dur bakalım kiloyu verince napcak

Hayatımda bı ilk Ramazan'da 4,2gr vermek :) ramazan daha bitmeden
aslında ramazanda kilo verilmesi gerekli ya da en kötü ihtimal sabit kalınmalı ki amacına ulaşsın. ramazan fakirin açın halinden anlamak, iradeye nefise sahip çıkabilmek ve sağlık için var. ama biz ne yapıyoruz sahurda abanıyoruz böreğe çöreğe, iftarda abanıyoruz ağır yemeklere, şerbetli tatlılara, meyvelere.... ondan sonra ramazanda kilo alınması normalmiş gibi geliyor. dinen de uygun değil bence aslında. hani nerede fakirin açın halinden anlamak, nerede nefise sahip çıkmak ve nerede sağlıklı hissetmek. amacına uygun davranmıyoruz yani. çoğu kişi böyle.

ama ne güzel bak dikkatli yiyince sen kilo verdin. çok da güzel oldu. tebrikler.

Eksilerdesindir canım eksilerle gelirsin inşallah canım
inşallah

afiyet olsun. ben de pidenin miktarını merak ettim. bunları açık açık yazıyoruz çünkü canım. bir de sabah karbo çok olmuş. ayrıca akşam kahve dışında bir şey yemeyecek misin? yoğurt falan ye bari acıkırsın çünkü.

beceriksiz halimle ilk salata denemem kırmızı pancar salatası bu arada birde tırnak zaiyatım var beceriksizlik bu işte
yooo gayet güzel olmuş. afiyet olsun.

Evet benimde menü belli yaziim
Sahur :yok
İftarda :
1tabak patatessiz türlü
1kase yoğurt
2dilim UNO tambugday ekmeği
Salata
Şu :dun iftar sonra ve sahur 2lt oldu
tubacım bence akşam ekmeği 1 dilim ye. yeterli çünkü.
Bu arada eşim toplam 8 kilo verdi bugün tartildi
96.6 olmuş şaştım :))
ne güzel.

burda iftar oldu kızlar bizimkilerle akşam yemeğimi yiyim bende
afiyet olsun canım. ama bence oruç tutmadığın için erken ye yemeğini sonraki günler. mesela en geç 18.30-19.00 gibi. geç yenen yemek kilo vermeyi engelliyor. bu saatte yediğin için de ara yapma sonra bence. gerek yok çünkü.

ay çok güldümmmm

Su güzel içiyorsun canım daha da içebilirsin azar azar artar ya vallaha ben zor bela içiyorum suyu
beceriksiz halimle ilk salata denemem kırmızı pancar salatası bu arada birde tırnak zaiyatım var beceriksizlik bu işte
Güzel görünüyot salataaaan
Ben sırf rende makinesi varsa elektrikli daha yeni aldım canım bu yuzden
O elektirkli rendeden ben de alıyım dedim de bu sefer de mutfakta yoğurt makinasından tut buharda pişiriciye kadar her yer eşya yaa bıktım eşyadan artık sağa sola dağıtıyorum vallaha....
Evet benimde menü belli yaziim
Sahur :yok
İftarda :
1tabak patatessiz türlü
1kase yoğurt
2dilim UNO tambugday ekmeği
Salata
Şu :dun iftar sonra ve sahur 2lt oldu
Patatessiz olması güzel olmuş kız
Eşimin hedefi 80 CNm baya yaklaştı bakalm ama korumaya alicak tabiki eşim kendi zayıflamak istiyordu ztn böyle bisi söyleyince beraber başladık inşallah bu sene son :)
Benim eşim de kıskandı kilo verdiğim diye, şimdi kendi de kilo vermeye çalışıyor yaa bu erkekler yok muu neyse kendileri sağlıkları için iyi tabiki

sabah 11.30
tavada balık köftesi (1/3 dünden kalan ızgara balık, 1 yumurta, yeşillik)
salata (domates, acur, bolca yeşillik, 10 çiğ kaju fıstığı, zeytinyağı, balsamik sirke)

ara 12.45
ev yapımı dondurma (1/2 muz, 10 böğürtlen, 1 çk keten tohumu, 1/2 çk tarçın)

akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı kavak mantarı kavurma
küçük kase yoğurtlu çiğ kabak salatası (içinde 1 ceviz vardı)

yatana kadar 3,25 lt su
gün içinde 1 kupa filtre kahve ve 1 kupa yeşilçay
az sonra 1 kupa yeşil çay daha içeceğim.
spor 23 dk leslie

Yapma yaaa
Canım, ben her şeyi mutfak tartısında tartıyorum ya hani, biliyorsunuzdur artık zaten. Öyle olunca tek tek gram gram size yazmıyım da okumakta zorluk olmasın sıkıcı olmasın diye yazmıyorum çoğunlukla. Yoksa hepsini tartıp kağıt kalemle bütün gün yazıyorum, sonra kalori hesaplaması ve toplaması sonucunu buraya yazıyorum.
Kısaca açıklıyım dedim kendimi :)
Sonuçta pidem 48 gramdı ve 132 kaloriydi.
İstersen tabi gramlarını da hep yazabilirim benimle ilgilendiğin için teşekkür

Off off gene hiç bilmediğim bir şey yaa...kavak mantarını nerden buldun o nasıl bir şey kültür mantarı değil mi
Bakiyim bi internetten nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…