Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

60kiloyum benim bünyeme iyi geldi gramaj tartıp kalori hesabı yapmak canım. Bu arada makarna, pirinç, patates, havuç gibi nişastalı karbonh lı yiyecekleri yemiyor, tatlı tadını sadece meyveyle alıyor, sabahları en çok 2 dilim ekmek yiyor, diğer öğünlerde ekmek yemiyorum. Et yersem yağını ayırıyorum, tavuk zaten organik dahi olsa güvenip yemiyorum. Kızartma yok. Salatalara bile yağ eklemeyip, sebze yemeklerine ölçülü zeytinyağı koyuyorum. Evde yoğurdumu ve ekmeğimi de kendim yaparım hep.(ramazanda pide hariç)
Yani sırf kalori hesabı yapmıyorum. Ama herkesin bir metabolizması var, bünyesi var, herkes aynı diyeti yaparak başarılı olamıyor sanırım. Diyetisyenlere de uyamıyorum zaten ben. Sevmiyorum yazılı çizili motamot öyle.
Böylesi bana iyi geldi yani kilo ancak bu şekilde verebildim uzun zaman sonra. Modası geçti diye hiç düşünmedim.

Bıtkı çayı hayatta ıcemıyorum ıcenede ımrenıyorum
Dondurma tarıfını denıyecem kaç kal.edıyor baktınmı
Eve yenı tasındım nısan sonu aldık tadılata ıhtıyacı olduğu halde yazı burda gecıreyım dıye öylece gördük ufak ufak yaparız amannn bunada şükür
Bahce çok bakımsız ot ayıkladım bıraz çocuklara bır oyun yerı açacak kadar ot yoldum
Orucum ınsallah kabul oluyordur

ayy dimi

Oturtunca kolay oluyor ezberliyor insan hatta

A bahçe mi var ne güzel yaa biz balkona talim vallaha

Niçin hep lapa yiyorsun canım kabızlık olmuyor mu
Bende suan gr kı yıyorum ama arada düz hesap yapıyom
Kalorı hesabı yapan bır topık var bır ara takılıyordum meğerse az yıyoz hesabına ne çok kalorı goturuyormusuz
Rabbım çocuklarımın gönlüne göre bır ev nasıp ettı bakımsız bıraz ama olsun buna şükür
Ayağı sabah yere degıyor o yeter bana
Isteyene kısmet etsın rabbım

Ekmek unu ve mayası nasıl organıkmı tas degırmen unu bulabıldınmı
Organık un ve eksıtme maya sısırmıyormus

Menüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia

İftar
1 kase domates çorbası
8 kaşık z.yağlı taze fasulye
Salata
Yoğurt

Su 2 litreye tmm lanacak
Spor yarım saat orta tempo yuruyus.
Güzel menü sanırım zeytınyaglının suyundan yemedın

Yumurtalı sahur
Cıleklı ıftar
Bıraz bekleyıp bıraz karpuz yıyecem aslında karpuz lıstende yok ama ıcım yanıyor
Su ıcebılırsem 2 olur en az
Sporda bahcede uğraşım dıyecem artık

Aynen yani kalori hesabı yapınca dana gibi yediğimi anladım...
Eviniz hayırlı uğurlu huzurlu olsun canım. Allah her isteyene versin, kira zor

Ekmek unu ve mayası nasıl organıkmı tas degırmen unu bulabıldınmı
Organık un ve eksıtme maya sısırmıyormus
Ekmeğin ununu çanakkalede bir çiftlikten getirttim, kızılca buğday unu. Mayasını da satan yerler var organik ekşi maya yolluyorlar. Ekşi mayayla güzel oluyor.
Yoğurt mayasınında probiyotik bakteriler içeren maya olması lazım ya onu bulmak da zor aslında. Yoksa sütün içine nohut atsan kozalak atsan bile yoğurt oluyor, önemli olan istediğin yararlı bakteriler var mı içinde, bu da mayaya bağlı tabi.
Yav beslenme işi çok çetrefilli zor beee
İnsan kafaya takınca aç geziyim de yemiyim daha iyi diyor nerdeyse o derece

Oo güzel menü canımcım

Eskiden bende çok dikkat ederdim ama bu aralar yemek bile zorla yapıyorum sanki..içimden gelmiyor diyette de sebze salata yoğurt lazım. .yinede yapmaya çalışıyorum bu ara yoruldum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…