- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.081
Tubacım tatlıya karşı hep bir yakınlığın mevcut.Tatlı falan yedim ya :) onu diom yazdığım menüler hep yoksa :)
Sahur
1 yagda yumurta
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk suzme peynir
3 zeytin
Domates salatalik
Iftar
1 kase tarhana corba
3 kanat
2 parca gogus
Salata
Ayran
Su 2.5 olur sahur bitimine kadar
Bıtkı çayı hayatta ıcemıyorum ıcenede ımrenıyorumanladım canım olsun sen yine de yaz. 48 gr iki dilim ekmek kadar yemişin yani. bir de aklında olsun bitanem kalori hesabı yapılan diyetlerin hükmü yok artık. o eskidendi. ne yediğin önemli. belki 48 gr pide 132 kalori olabilir bu sana çok gelmeyebilir ama diğer yandan kan şekerini fırlatır.
seninle tabiki ilgilenirim
diğer adıyla istiridye mantarı canım. tadı daha çok ete benziyor. diğerine göre daha lifli bir yapısı var. daha doyurucu. tavsiye ederim.
yap valla havamız olsun
dondurmanın tadı güzel oldu. acaba tarçın bozar mı dedim ama yok bozmadı. azdı ondan herhalde. güzeldi.
evet içinde karamel varmış renk vermek için. zaten az döküyorum sorun olmaz.
bana yeşil çay çok iyi geliyor. anında wc ye gidiyom.
eviniz bahçeli mi? ne güzel öyleyse. biz hep apartmanlarda oturduk. bahçeli evlere çok özenirim. bugün oruç değil misin?
yapar canım.
Bende suan gr kı yıyorum ama arada düz hesap yapıyomayy dimi
Oturtunca kolay oluyor ezberliyor insan hatta
A bahçe mi var ne güzel yaa biz balkona talim vallaha
Niçin hep lapa yiyorsun canım kabızlık olmuyor mu
Bır ara cıddı cıddı Gencay dıyetteydı aklımda kalmışYok canim nerde yaaa onlat baskul ailesi gibi gezmeye niyetli suan icerde kafayif goturuolar
Ekmek unu ve mayası nasıl organıkmı tas degırmen unu bulabıldınmı60kiloyum benim bünyeme iyi geldi gramaj tartıp kalori hesabı yapmak canım. Bu arada makarna, pirinç, patates, havuç gibi nişastalı karbonh lı yiyecekleri yemiyor, tatlı tadını sadece meyveyle alıyor, sabahları en çok 2 dilim ekmek yiyor, diğer öğünlerde ekmek yemiyorum. Et yersem yağını ayırıyorum, tavuk zaten organik dahi olsa güvenip yemiyorum. Kızartma yok. Salatalara bile yağ eklemeyip, sebze yemeklerine ölçülü zeytinyağı koyuyorum. Evde yoğurdumu ve ekmeğimi de kendim yaparım hep.(ramazanda pide hariç)
Yani sırf kalori hesabı yapmıyorum. Ama herkesin bir metabolizması var, bünyesi var, herkes aynı diyeti yaparak başarılı olamıyor sanırım. Diyetisyenlere de uyamıyorum zaten ben. Sevmiyorum yazılı çizili motamot öyle.
Böylesi bana iyi geldi yani kilo ancak bu şekilde verebildim uzun zaman sonra. Modası geçti diye hiç düşünmedim.
Kanat derısızse güzel menü olmuş canımSahur
1 yagda yumurta
1 dilim tam tahilli ekmek
1 kk suzme peynir
3 zeytin
Domates salatalik
Iftar
1 kase tarhana corba
3 kanat
2 parca gogus
Salata
Ayran
Su 2.5 olur sahur bitimine kadar
Güzel menü sanırım zeytınyaglının suyundan yemedınMenüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia
İftar
1 kase domates çorbası
8 kaşık z.yağlı taze fasulye
Salata
Yoğurt
Su 2 litreye tmm lanacak
Spor yarım saat orta tempo yuruyus.
Aynen yani kalori hesabı yapınca dana gibi yediğimi anladım...Bende suan gr kı yıyorum ama arada düz hesap yapıyom
Kalorı hesabı yapan bır topık var bır ara takılıyordum meğerse az yıyoz hesabına ne çok kalorı goturuyormusuz
Rabbım çocuklarımın gönlüne göre bır ev nasıp ettı bakımsız bıraz ama olsun buna şükür
Ayağı sabah yere degıyor o yeter bana
Isteyene kısmet etsın rabbım
Ekmeğin ununu çanakkalede bir çiftlikten getirttim, kızılca buğday unu. Mayasını da satan yerler var organik ekşi maya yolluyorlar. Ekşi mayayla güzel oluyor.Ekmek unu ve mayası nasıl organıkmı tas degırmen unu bulabıldınmı
Organık un ve eksıtme maya sısırmıyormus
Oo güzel menü canımcımSelam kızlar menümu yazayım
Sabah
Limonlu şu
4 çatal peynirli omlet
Salatalık domates çay
Ara
1 sade kahve
Öğlen
8 kaşık taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Ara
6 çilek
Akşam
2 köfte ve bol salata
Şu 2,5 litre
Spor 6000 adim
Olabilir canım bı tek dün hayır dedim :) bakalm zorluyorum. KendimiTubacım tatlıya karşı hep bir yakınlığın mevcut.
Acaba ne yapsan canın tatlı istediğinde bunu yenemediğinde 1 bardak su içip üstüne 1 porsiyon meyve mi yesen
Haftada 1 veya 2 yiyorum canim tatli cektigi icin. Oruc zamani kabizlik oluyo genel bende yaaaayy dimi
Oturtunca kolay oluyor ezberliyor insan hatta
A bahçe mi var ne güzel yaa biz balkona talim vallaha
Niçin hep lapa yiyorsun canım kabızlık olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?