Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benyeni başladıım için kilo yazamicam bugün ama sabahtan kalkıp karbonat ve limon karışımlı suyumu içtim 8.30 da kahvaltımı lor peyniri bizim burda ona çökelek diyoruz 4 zeytin 2 dilim kepek ekmek şeklinde yaptım kahvaltı içinde 2 bardak suyu tükettim . toplam 800 cc oldu 11 gibi ara öğün yapıcam

Gunaydin kizlar..mutlu bir hafta olsun insallah
Günaydın tatlım
askrhpozitif şöyle bir standart liste mi yapsak acaba?eksik olan kendini ekler..
Canım geçen hafta sen unutulmadin listede vardın lakin adayların olduğu listede bildirimleri aldıkça var olan listeyi düzenliyorum zaten her haftayi not aldığım bir listem var zaten bir örneğini atayım da sana
Gerci sen de yoğunsun..yerlesme isleri zordur bende cok tasindim
Yoğunluk önemli değil canım herşeyi bir şekilde halletmeye çalışırım Allah tan bir aksilik olmadığı surece
O zaman yazayım.
Cuma 67.7
Pazartesi 67.4
Fark 300 gr.inşallah yavaş yavaş gidiyor kilolar
hafta sonu içi gayet guzel

Cesurcum burda olmadığında yazılanlar oluyorya onları okuyormusun
Hanı sadece yendiğini ıctıgını yazmanın yanında hanı yorumlar yapsan sohbet ortamı olsa kaynaşsak senın su bakın tüyolarını alsak
Balım katılımın ve kararlılığın çok güzel

Kalorileri nerden hesapliyorsunuz kızlar?
Diyet arkadaşım, diyet kolik vs diye siteler. Tele indirilen programlar var, benim telde aldığımdan beri kendinden yüklenmişti. Tavsiye ederim kalori hesabını canım.
Profiline de güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan daha motive edici olur senin için canım.
Eeee onca kılo verdın belkı bıraz yavaşlamıştır buda çok normal
Bu yavaş kılo verme devam ederse o zamanda buluruz bırseyler
Muhtemelen benim kendi danalığımdan dolayı oldu. Cuma kilo verdim diye hafta sonu saldım. İnsan gibi yemeye çalışınca olmuyor, içimde yok
Duraklama olduysa da zırt pırt duraklıyom yaaa nasıl iş bu Bünyeye bak
Hep bu lafı derim, şişkoluk kafada beyinde yani şişko kafa hep şişko kafadır, salarsan gene alırsın yani

bakım tüyosu isteyen olmuş şöyle bi tüyo vereyim ben dışarı güneş kremsiz asla çıkmam günde birkez yüzüme kaşık masajı yaparım , bide yüzyogası yaparım . yüz temizliğine çok önem veririm ama gel gör ki şişmanım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…