- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.141
Evet biliyorum canim..bu hafta daha duzenli olur.simdi pazartesi kilosunu yaziyormuyuz?
Günaydın tatlımGunaydin kizlar..mutlu bir hafta olsun insallah
Canım geçen hafta sen unutulmadin listede vardın lakin adayların olduğu listede bildirimleri aldıkça var olan listeyi düzenliyorum zaten her haftayi not aldığım bir listem var zaten bir örneğini atayım da sanaaskrhpozitif şöyle bir standart liste mi yapsak acaba?eksik olan kendini ekler..
Yoğunluk önemli değil canım herşeyi bir şekilde halletmeye çalışırım Allah tan bir aksilik olmadığı sureceGerci sen de yoğunsun..yerlesme isleri zordur bende cok tasindim
hafta sonu içi gayet guzelO zaman yazayım.
Cuma 67.7
Pazartesi 67.4
Fark 300 gr.inşallah yavaş yavaş gidiyor kilolar
İnsallah canım ya sızın ben ordada tatılmı cocuklarGunaydin kizlar..mutlu bir hafta olsun insallah
Cesurcum burda olmadığında yazılanlar oluyorya onları okuyormusunbenyeni başladıım için kilo yazamicam bugün ama sabahtan kalkıp karbonat ve limon karışımlı suyumu içtim 8.30 da kahvaltımı lor peyniri bizim burda ona çökelek diyoruz 4 zeytin 2 dilim kepek ekmek şeklinde yaptım kahvaltı içinde 2 bardak suyu tükettim . toplam 800 cc oldu 11 gibi ara öğün yapıcam
Gıtmış ya komşu cumaya 1 bıle olurO zaman yazayım.
Cuma 67.7
Pazartesi 67.4
Eeee onca kılo verdın belkı bıraz yavaşlamıştır buda çok normalKızlar bildirimimi unuttum
77.0 kg yum bu sabah
Cumadan beri 100 gram vermişim maşallah
Bız tatılız ıkı haftadır pfıngsferıenzaten bu ara çok tatil oldu..az kaldı zaten okulların kapanmasına..
Canım masallah ne güzel bı sonuçO zaman yazayım.
Cuma 67.7
Pazartesi 67.4
olsun böyle böyle gitsin..sabır lazım çok..Kızlar bildirimimi unuttum
77.0 kg yum bu sabah
Cumadan beri 100 gram vermişim maşallah
Diyet arkadaşım, diyet kolik vs diye siteler. Tele indirilen programlar var, benim telde aldığımdan beri kendinden yüklenmişti. Tavsiye ederim kalori hesabını canım.Kalorileri nerden hesapliyorsunuz kızlar?
Profiline de güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan daha motive edici olur senin için canım.benyeni başladıım için kilo yazamicam bugün ama sabahtan kalkıp karbonat ve limon karışımlı suyumu içtim 8.30 da kahvaltımı lor peyniri bizim burda ona çökelek diyoruz 4 zeytin 2 dilim kepek ekmek şeklinde yaptım kahvaltı içinde 2 bardak suyu tükettim . toplam 800 cc oldu 11 gibi ara öğün yapıcam
Muhtemelen benim kendi danalığımdan dolayı oldu. Cuma kilo verdim diye hafta sonu saldım. İnsan gibi yemeye çalışınca olmuyor, içimde yokEeee onca kılo verdın belkı bıraz yavaşlamıştır buda çok normal
Bu yavaş kılo verme devam ederse o zamanda buluruz bırseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?