- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #203.181
Selam kızlar.
Cuma 82.7
Bugün 81.8
Fark -900[/QUO
Süper
Eksi olsunda gıdım gıdım gitsin boswr :)Cuma 79.3
P.tesi 79.1
Fark -200
Gıdım gıdım gidiyor ya hayırlısı.
oruç tan dir uykusuzsan oda yapar.Bugun cok bitkinim kizlar yaaaa
ahh Beril resimlerini görünce bile içim coşuyor kız kardeşim gitti geçen yıl hamileyken birde gidenler anlattıkça daha çok gitmek istiyorum ama eşim hiç orali değil başka ilke tekliflerine ben umreye sen oraya diyorumSankı Nur dagının tepesınde hayat durdu
Gerçekten doğru demıs arkadasın
Bir boşluk varmış doldu herşey önemdızlestı gıbı
Öyle deme yokluğunu yaşayanlar var
Rabbım güç kuvvet versın temızlersın
Temızlemesen ne olur huzur olsun mutluluk olsun yeter
insan bahar im süpersin inan. Ne zamandır izindesin sen.kızlar ıkı gunde 1,7 veremeyecegime göre insan gibi yedigimde kilom 71 miş
bu durumda
izne ayrılış kilom :70,5
güncel :71
fark :0,5
bakliyat çok önemli mutlaka haftada 1 yenmeliymis diyorlar.Günaydın kızlar bugün iftara ekmek yok çünkü etli nohut var ve dünden kalan yemeği salata tarzında yicez yanında da yoğurt ekmeksiz bı günbayadir bakliyat yemioduk
Onda da vitamin var almak lazım dimi ama
Afiyet olsun dikkat ettiğine eminim ben yağı azdır onun.Eki Görüntüle 2007780
Sos sizi aldirmasin domates kırmızılık yağ 1yk sadece susuz :) bu kadarcik kalmış salata olarak yeriz dedim
vuuu huu superSelam kızlar.
Cuma 82.7
Bugün 81.8
Fark -900
aa geçmiş olsun nereye olduAy deprem oldu kızlar.çok korktum ya sitede herkes dışarıda
Afiyet olsun canım.Eveteliya cim gayet az kullanıyorum yağı nohutuda az yaptim :) fazlasını buzluga attım
Etide az zaten kemikten ne çıktıysa ufak tefek o :)
Hayatım menunu akşam topluca yazarsan iyi olur bu zaten kurallarımız arasında. Diyetisyenin yiyebilirsin dediyse olabilir bence fındık.selam kızlar bugün öğle yemeğinde yemediğim ekmeğin yerine az önce yarım avuç fındık yedim . olmuş muki
Ege Denizi 6.3 şiddetinde bursa istanbul Çanakkale izmir etkilendi tatlım yaaa geçmiş olsun nereye oldu
süpersin fulyam harika izinden donus zamanı geliyor sankiSelam kızlar.
Cuma 82.7
Bugün 81.8
Fark -900
gitsinde varsın gıdım gıdım gitsin canımCuma 79.3
P.tesi 79.1
Fark -200
Gıdım gıdım gidiyor ya hayırlısı.
sorma bende hissettim bugün yan gel yat Osman modundayim mutfak dolabinin kapağı gıcır gıcır ses çıkardı sallantıdanAy deprem oldu kızlar.çok korktum ya sitede herkes dışarıda
Geçmiş olsun canım evet arkadasim tatildeydi baya hissetmiş konusuoz halaaaEge Denizi 6.3 şiddetinde bursa istanbul Çanakkale izmir etkilendi tatlım yaen korktuğum şey.
Gecmis olsun evetbiraz once okudum..6.2 imişAy deprem oldu kızlar.çok korktum ya sitede herkes dışarıda
Ay geçmiş olsun mervem çok fena ydi 7. Kattayimsüpersin fulyam harika izinden donus zamanı geliyor sanki
gitsinde varsın gıdım gıdım gitsin canım
sorma bende hissettim bugün yan gel yat Osman modundayim mutfak dolabinin kapağı gıcır gıcır ses çıkardı sallantıdan
sorma canım ya kötüydü.Geçmiş olsun canım evet arkadasim tatildeydi baya hissetmiş konusuoz halaaa
Sağol canım Allah afetlerden korusun ülkemizi insanımızı.Gecmis olsun evetbiraz once okudum..6.2 imiş
Izmirde miydin canim sen deAy deprem oldu kızlar.çok korktum ya sitede herkes dışarıda
Hepimize geçmiş olsun canım rabbim daha beterinden korusunAy geçmiş olsun mervem çok fena ydi 7. Kattayim
sorma canım ya kötüydü.
Yok canım Bursa dayım.Izmirde miydin canim sen de
Amin.Hepimize geçmiş olsun canım rabbim daha beterinden korusun
Amin.Kızlar herkese geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?