- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.221
Sanırım tatlım Yeşilçay icicem ona ara vermiştim :/,Kilo değildir o ya menülerin öyle bir kiloyu alacak gibi değil ki bacım ödem atıcı çaylar iç aksam bol su sahura kadar birde yarın tartil bakalım
@seydan94 yoğurt süt gercekten zayıflatıcı özelliği var buna inanın bende eevde yapmaya başladım yoğurdu 2kg 8 TL yoğurt yazık ya :) hem daha sağlıklı
Neden anlamiom ama 3 haftada 4kg vermiş oluyorum son hafta bu bayrama 1 hafta kaldı neden 4 daha veremedim acaba bunu düşünüyorum şimdi
Bı de bu verdiğim kilo iyimi sizce
Bu gruba basladigimdan 1 gün sonra diyet yapmaya başlamıştım 3 hafta oldu yani 21inde girdim 22sinde başladımNasıl yani canım 3 haftada 4 kilo süper zaten
Kız birakilirmi diyet sabırla hedefe ulaşıcaz birlikte, seneye ramazanda hedefine ulaşmış bize yaşadığı mutluluk lari anlatan bir tubis görmek istiyorum@seydan94 valla sıkıyorum ya diyeti bırakmamış olmam büyük mucize :)
İnşallah canım ya önceden birakiodum o yüzden :) şimdi daha da azimliyimKız birakilirmi diyet sabırla hedefe ulaşıcaz birlikte, seneye ramazanda hedefine ulaşmış bize yaşadığı mutluluk lari anlatan bir tubis görmek istiyorum
Bu gruba basladigimdan 1 gün sonra diyet yapmaya başlamıştım 3 hafta oldu yani 21inde girdim 22sinde başladım
3.5 haftada diyebilrm
İyimi gercekten
Sağol canımElbette iyi canım gayet iyi bi rakam
İnşallah canım ya önceden birakiodum o yüzden :) şimdi daha da azimliyim
O n biçim doktor öyle ya bı de özel yani ben olsam ilk önce uyarır sonra devam ediyorsa bırakırdm bende ozele gitmiştim diyetisyene hiç rahat edemedim aynı diyetler hep o yüzden iyi biliom bende listeleri kendim yaptımbenim dün diyetsyen günümdü.listeden bişeyler çıkartıp yolladı beni böyle olacaksa ayda 200 tl vermek de anlamsız geliyor bari motive etseydi . onca tahlil isteyince sandım ki benim vücuduma göre bir beslenme uygulanacak ama nafile sonuçlara baktı verdiği yine klasik diyet listesi ayrıca 3 badem 5 fındık için demediğini bırakmadı yok listeden saptın yok böle zor verirsin motive etmek şöyle dursun modumu düşürüp yolladı kadın beni . yani bugün yine motivasyonum yerlerde
Aynen. CanımO öncedendi tatlım önceden yaptığımız hataları tekrarlamicaz senin de dediğin gibi son diyetin olcak
benim dün diyetsyen günümdü.listeden bişeyler çıkartıp yolladı beni böyle olacaksa ayda 200 tl vermek de anlamsız geliyor bari motive etseydi . onca tahlil isteyince sandım ki benim vücuduma göre bir beslenme uygulanacak ama nafile sonuçlara baktı verdiği yine klasik diyet listesi ayrıca 3 badem 5 fındık için demediğini bırakmadı yok listeden saptın yok böle zor verirsin motive etmek şöyle dursun modumu düşürüp yolladı kadın beni . yani bugün yine motivasyonum yerlerde
O n biçim doktor öyle ya bı de özel yani ben olsam ilk önce uyarır sonra devam ediyorsa bırakırdm bende ozele gitmiştim diyetisyene hiç rahat edemedim aynı diyetler hep o yüzden iyi biliom bende listeleri kendim yaptım
Ama daha iyi diyetisyenler vardır
napim baktım kendi çabamla bişey olmicak bi düzene gireyim dedim bi arkadaş gitti aynısına 14 kilo verdi 5 ay da uzun sürede verdi ama o arkadaş baya kaçamak yaptı o memnun diye gittim birde her hafta ölçülmeye gidiyosunda bi disiplin olsun dedim ama modum çok düştü annem zaten isteksiz o liste değişmicek bak gör diyor bana . ben ilk listeyi verdiğinde yüzüne bir bakışım vardı o bile anladı ve açıklama gereği hissetti. ilk listemizklasik ama ödemler bi gitsin vücut bi kırılsın diye böyle lazım gelir filandiyince hadi dedim bunu yapayım farklı listeler gelsin ama nafile . kibrit kutusu peynirler , 6 kaşık sulu yemek ama susuz tarafı 10 tane mezgitler kendimi kapana kısılmış hissediyorum şuan
3 badem 5 fındık dedim bi araba laf etti güllacı dondurmayı deseydim beni kovardı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?