Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo değildir o ya menülerin öyle bir kiloyu alacak gibi değil ki bacım ödem atıcı çaylar iç aksam bol su sahura kadar birde yarın tartil bakalım
Sanırım tatlım Yeşilçay icicem ona ara vermiştim :/,
Suyu bol bol iciyorum zaten sahura yakın içtiğim ve iftar sonraya kadar 2.5 oluyor Yeşilçay icicem. O yüzden.

@seydan94 yoğurt süt gercekten zayıflatıcı özelliği var buna inanın bende eevde yapmaya başladım yoğurdu 2kg 8 TL yoğurt yazık ya :) hem daha sağlıklı

Tabiki canım ve karın bölgesinde de çok etkili yoğurt.bende evde yapıyorum marketlerde satılanlardan çok daha sağlıklı

benim dün diyetsyen günümdü.listeden bişeyler çıkartıp yolladı beni böyle olacaksa ayda 200 tl vermek de anlamsız geliyor bari motive etseydi . onca tahlil isteyince sandım ki benim vücuduma göre bir beslenme uygulanacak ama nafile sonuçlara baktı verdiği yine klasik diyet listesi ayrıca 3 badem 5 fındık için demediğini bırakmadı yok listeden saptın yok böle zor verirsin motive etmek şöyle dursun modumu düşürüp yolladı kadın beni . yani bugün yine motivasyonum yerlerde

@seydan94 valla sıkıyorum ya diyeti bırakmamış olmam büyük mucize :)
Kız birakilirmi diyet sabırla hedefe ulaşıcaz birlikte, seneye ramazanda hedefine ulaşmış bize yaşadığı mutluluk lari anlatan bir tubis görmek istiyorum

O n biçim doktor öyle ya bı de özel yani ben olsam ilk önce uyarır sonra devam ediyorsa bırakırdm bende ozele gitmiştim diyetisyene hiç rahat edemedim aynı diyetler hep o yüzden iyi biliom bende listeleri kendim yaptım
Ama daha iyi diyetisyenler vardır

Canım maalesef diyetisyenlerin çoğu öyle o yüzden ben inanmıyorum onlara aynı listeyi herkese veriyorlar senin yaşam tarzın nasıl umurlarında bile değil
İyi diyetisyen bulmak zor hele hele hepsi zayıf maşallah ben gitmiştim zamanında o beni nasıl anlasın ki diyorum şimdi

Bende özel bi hastaneye gitmiştim bi kere bundan 5 yıl önce falan liste verdi hadi bakalım dedi aynı listeyi herkese veriyorlar bence de bi de o kadar para alıyorlar

napim baktım kendi çabamla bişey olmicak bi düzene gireyim dedim bi arkadaş gitti aynısına 14 kilo verdi 5 ay da uzun sürede verdi ama o arkadaş baya kaçamak yaptı o memnun diye gittim birde her hafta ölçülmeye gidiyosunda bi disiplin olsun dedim ama modum çok düştü annem zaten isteksiz o liste değişmicek bak gör diyor bana . ben ilk listeyi verdiğinde yüzüne bir bakışım vardı o bile anladı ve açıklama gereği hissetti. ilk listemizklasik ama ödemler bi gitsin vücut bi kırılsın diye böyle lazım gelir filandiyince hadi dedim bunu yapayım farklı listeler gelsin ama nafile . kibrit kutusu peynirler , 6 kaşık sulu yemek ama susuz tarafı 10 tane mezgitler kendimi kapana kısılmış hissediyorum şuan

İşte o da sıkıyor insanı dışarı çıksan belki sebze değil ızgara tavuk bulcan et bulcan her yerde susuz sebzeyi nerde bulcan zor Yani öyle şeyler bana göre hiç değil peyniri zaten bir paket yicek değilsin kibrit kutusu diyipte sınırlamalar gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…