Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım aynen misafir sayılmaz aslında pek eşimin ailesi babalar günü için gelcekler

Valla o şekilde verdim onca kiloyu kız iyi oluyor valla :)
1 dilim ye bi de yoğurt ye tatlım çok iyi geliyor çok tok tutuyor yoğurt

Selam kızlar yeni girdim eve babalar günü hediyesi telaşı vardı,oda aksi gibi eşim kendine geçen hafta iyi bir alışveriş yapti herşeyi tam olunca ne alicagimi şaşırdım sırf bebeklerin gönlü olsun diye iki bişey aldım geldim bu gününde atlattık vesselam

Kilomu vermişsin tebrik ederim Ramazan da kilo almamak bile bir başariyken süper bence
Yok canım sabah tartildim 102.9 çıktı ben ramazan boyunca şimdiye kadar 4.2gr verdim
Bugünde akşam 6 da tartildim 102.5 çıktı ona sevidnim yani güncel kilomdan kilo almışım ona üzülüyorum

Kilo değildir o ya menülerin öyle bir kiloyu alacak gibi değil ki bacım ödem atıcı çaylar iç aksam bol su sahura kadar birde yarın tartil bakalım

Valla o şekilde verdim onca kiloyu kız iyi oluyor valla :)
1 dilim ye bi de yoğurt ye tatlım çok iyi geliyor çok tok tutuyor yoğurt
Yoğurt süt benimde baştacimdir diyette hem tok tutuyor hem zayıflatıyor bir besin daha ne yapsın:)

Tamam canım öyle yapayim
Of 600 Gr verilir dimii

Tatlım dediğim gibi yap Merak etme gider elbette
Yok canım sabah tartildim 102.9 çıktı ben ramazan boyunca şimdiye kadar 4.2gr verdim
Bugünde akşam 6 da tartildim 102.5 çıktı ona sevidnim yani güncel kilomdan kilo almışım ona üzülüyorum

Şimdi onu da verirsin tatlım sonra daha da eksiye düşersin
Yoğurt süt benimde baştacimdir diyette hem tok tutuyor hem zayıflatıyor bir besin daha ne yapsın:)

Aynen öyle canım daha ne bekliceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…