- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.201
İnşallah canımkiz sakin ol bugün ve yarın dengelersin eksiye bile düşersin 1 günde 1 kilo olmaz etmemiştir o
Bı ara markete gittim babamla annem kirazyedim
Ohh ohh maşallah süpersin ponim
ablamın bir lafı var hayatımda kendime yaptığım en büyük kötülük kilo almak en büyük iyilik verdiğim 30kg diyor
Misafirin mı var tatlım kolay gelsin
mucize senin azminde gizli hep
İnşallah canım
İftara yoğurt ve salata yicem sadece gece11 gibide karpuz yicem sahura da salata tarzında bisi gene
Aslında bu hecanını kaybetmezsen verirsn kiloları umutszlğa düşmezsen gidiyo. Bnde dönem dönem versem ne ki kiloları koruyamam diye bıraktığım zamanlar olmştu
Kizlar sakinleştirin beni ya elim ayağım birbirine girdi resmen sanki hepsini almış gibi
Verirsn canm bnm 60 yaşndaki kayınvalidem bni gördükçe heveslendi diyete yürüyüşe başladı 3 kilo verdi bile çok sevinçli
Mantık iyiymşekmği bnde çok seviyorm ama bana çok yarıyo ekmek yemediğimde daha fazla eksiliyorm. Bugün ıspanağın yanına 1 dil yiyim bari
+1 göründüya sabah sanki diyet yapmiomusum izlenimi verdi bana :) başa sariom :)
Telaş yaptım çok fena
@seydan94 valla sıkıyorum ya diyeti bırakmamış olmam büyük mucize :)
Tamam canım öyle yapayimSalata Yiceksen salatayı bol yap biraz da peynir kat içine
Kilomu vermişsin tebrik ederim Ramazan da kilo almamak bile bir başariyken süper bence-400 bile nasıl bı ferahlatti içimi ya
İki gün iftarda salata yicem belki 600 Gr veririm o şekilde
Yok canım sabah tartildim 102.9 çıktı ben ramazan boyunca şimdiye kadar 4.2gr verdimKilomu vermişsin tebrik ederim Ramazan da kilo almamak bile bir başariyken süper bence
Yoğurt süt benimde baştacimdir diyette hem tok tutuyor hem zayıflatıyor bir besin daha ne yapsın:)Valla o şekilde verdim onca kiloyu kız iyi oluyor valla :)
1 dilim ye bi de yoğurt ye tatlım çok iyi geliyor çok tok tutuyor yoğurt
Tamam canım öyle yapayim
Of 600 Gr verilir dimii
Yok canım sabah tartildim 102.9 çıktı ben ramazan boyunca şimdiye kadar 4.2gr verdim
Bugünde akşam 6 da tartildim 102.5 çıktı ona sevidnim yani güncel kilomdan kilo almışım ona üzülüyorum
Yoğurt süt benimde baştacimdir diyette hem tok tutuyor hem zayıflatıyor bir besin daha ne yapsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?