- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.181
poni ben evde boşluktan çok yiyorum malum reglim bide kaçtım resmen evden herkes oruç yemem onlar yemezkenNe yemk yapıcksn canm senin menülerin hep ekran görntüsünü alıyorm bugün ıspanak yapıcam. Hiç ekmek yemiyosn helal valla
Moral bozmak yok canm yola devam çıtır hatunlar olnca boşuna moralimi bozmuşum diyeceğiZ
Ramazan deyip evde de oturmuyon ha
104den 74e
Ne istemeyi düşünüyosmistediğim ne olrsa alcak hedıye olarak
Öyle de olur mu bahar gizli gizli ye gene de uzun süee aç kalmaponi ben evde boşluktan çok yiyorum malum reglim bide kaçtım resmen evden herkes oruç yemem onlar yemezken
Oo poni tebrikssssİşi yarıladım kızlar zamanında beğenipte aldığım bana olmayan kıyafwtler vardı dolapta denedim hepsini bol gelen bile var
istediğim ne olrsa alcak hedıye olarak
Ne yemk yapıcksn canm senin menülerin hep ekran görntüsünü alıyorm bugün ıspanak yapıcam. Hiç ekmek yemiyosn helal valla
Moral bozmak yok canm yola devam çıtır hatunlar olnca boşuna moralimi bozmuşum diyeceğiZ
Ramazan deyip evde de oturmuyon ha
Valla tek istediğim kilo vermek :/
İşi yarıladım kızlar zamanında beğenipte aldığım bana olmayan kıyafwtler vardı dolapta denedim hepsini bol gelen bile var
Verirsn canm bnm 60 yaşndaki kayınvalidem bni gördükçe heveslendi diyete yürüyüşe başladı 3 kilo verdi bile çok sevinçliValla tek istediğim kilo vermek :/
Mantık iyiymşBen bunu değerlendirir sıkardım verirdim vallahi
Canım ezogelin çorbası köz patlıcan salatası bide unsuz ekmeksiz köfte sırf kıyma ile bol kimyonlu bi de misafirler için pilav yapcam zeytinyağlı barbunya yaptım bi de falafel vardı buzlukta onları çıkarırım kolaycacık olur buzlukta çok şey tutarım genelde bi de pasta yaptım ama tabiki yemem yapar yapar yemem ben köfte ve köz patlıcan yiceğim :))
Canım ekmek yemeyi sevmiyorum bazen sabah o da bazen :) ekmek nedir ya kilo verince direk börek yerim boşver ekmeği diye düşünüyorum :))) Çok sevmiyorum ama normalde 1 dilim tüketilebilir aslında
Aslında bu hecanını kaybetmezsen verirsn kiloları umutszlğa düşmezsen gidiyo. Bnde dönem dönem versem ne ki kiloları koruyamam diye bıraktığım zamanlar olmştu+1 göründüya sabah sanki diyet yapmiomusum izlenimi verdi bana :) başa sariom :)
Telaş yaptım çok fena
Kizlar sakinleştirin beni ya elim ayağım birbirine girdi resmen sanki hepsini almış gibi
Sakin ol canm kilo ne ki diyet ve sporla tıkır tıkır giden bişeyPoni Bon vericem vericem başka çıkışı yok
Bı ara markete gittim babamla annem kirazyedimÖyle de olur mu bahar gizli gizli ye gene de uzun süee aç kalma
Ohh ohh maşallah süpersin ponimİşi yarıladım kızlar zamanında beğenipte aldığım bana olmayan kıyafwtler vardı dolapta denedim hepsini bol gelen bile var
ablamın bir lafı var hayatımda kendime yaptığım en büyük kötülük kilo almak en büyük iyilik verdiğim 30kg diyorValla tek istediğim kilo vermek :/
Misafirin mı var tatlım kolay gelsinBen bunu değerlendirir sıkardım verirdim vallahi
Canım ezogelin çorbası köz patlıcan salatası bide unsuz ekmeksiz köfte sırf kıyma ile bol kimyonlu bi de misafirler için pilav yapcam zeytinyağlı barbunya yaptım bi de falafel vardı buzlukta onları çıkarırım kolaycacık olur buzlukta çok şey tutarım genelde bi de pasta yaptım ama tabiki yemem yapar yapar yemem ben köfte ve köz patlıcan yiceğim :))
Canım ekmek yemeyi sevmiyorum bazen sabah o da bazen :) ekmek nedir ya kilo verince direk börek yerim boşver ekmeği diye düşünüyorum :))) Çok sevmiyorum ama normalde 1 dilim tüketilebilir aslında
Ablanida takip ediyorum simdi :)
mucize senin azminde gizli hep@seydan94 valla sıkıyorum ya diyeti bırakmamış olmam büyük mucize :)
kiz sakin ol bugün ve yarın dengelersin eksiye bile düşersin 1 günde 1 kilo olmaz etmemiştir oKizlar sakinleştirin beni ya elim ayağım birbirine girdi resmen sanki hepsini almış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?