Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

poni ben evde boşluktan çok yiyorum malum reglim bide kaçtım resmen evden herkes oruç yemem onlar yemezken

istediğim ne olrsa alcak hedıye olarak

Ben bunu değerlendirir sıkardım verirdim vallahi

Canım ezogelin çorbası köz patlıcan salatası bide unsuz ekmeksiz köfte sırf kıyma ile bol kimyonlu bi de misafirler için pilav yapcam zeytinyağlı barbunya yaptım bi de falafel vardı buzlukta onları çıkarırım kolaycacık olur buzlukta çok şey tutarım genelde bi de pasta yaptım ama tabiki yemem yapar yapar yemem ben köfte ve köz patlıcan yiceğim :))
Canım ekmek yemeyi sevmiyorum bazen sabah o da bazen :) ekmek nedir ya kilo verince direk börek yerim boşver ekmeği diye düşünüyorum :))) Çok sevmiyorum ama normalde 1 dilim tüketilebilir aslında

Valla tek istediğim kilo vermek :/
Verirsn canm bnm 60 yaşndaki kayınvalidem bni gördükçe heveslendi diyete yürüyüşe başladı 3 kilo verdi bile çok sevinçli

Mantık iyiymş ekmği bnde çok seviyorm ama bana çok yarıyo ekmek yemediğimde daha fazla eksiliyorm. Bugün ıspanağın yanına 1 dil yiyim bari

Öyle de olur mu bahar gizli gizli ye gene de uzun süee aç kalma
Bı ara markete gittim babamla annem kirazyedim
İşi yarıladım kızlar zamanında beğenipte aldığım bana olmayan kıyafwtler vardı dolapta denedim hepsini bol gelen bile var
Ohh ohh maşallah süpersin ponim
Valla tek istediğim kilo vermek :/
ablamın bir lafı var hayatımda kendime yaptığım en büyük kötülük kilo almak en büyük iyilik verdiğim 30kg diyor

Misafirin mı var tatlım kolay gelsin
Ablanida takip ediyorum simdi :)

@seydan94 valla sıkıyorum ya diyeti bırakmamış olmam büyük mucize :)
mucize senin azminde gizli hep

Poni Bon North River sağolun tatlım ya ama gerçekten kötü hissettim kendimi neden bilmiyorm
İftarı ekmeksiz yapıcam
Sahur 2 slm kepek ekmeği ile
Off gerildim ya
Fasulye değilde sırf salata mi yesem iftara acaba saat 11 gibide karpuz yerim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…