- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.241
aynen dışarda sebze değil ızgara et blık tavuk dedi onu ama çok sınırlı herşey tabiki zayıflamakiçin sınır şart ama bunu daha sevimli ifade etmek motivasyon açısından gerekli benc eİşte o da sıkıyor insanı dışarı çıksan belki sebze değil ızgara tavuk bulcan et bulcan her yerde susuz sebzeyi nerde bulcan zor Yani öyle şeyler bana göre hiç değil peyniri zaten bir paket yicek değilsin kibrit kutusu diyipte sınırlamalar gereksiz
aslında teyzem iç hastalıkları uzmanı na gitti gürkan kubilay o farklı veriyodu adam börek makarna filan bile veriyodu o derece zayıflamıştı da sonra enişten hastalandı bıraktı aynen geri aldı .önemli olan korumak aslında bişekilde veriliyor amaValla diyetisyene bende sıcak bakıyordum
Ama sonra dan anladım sadece para tuzağı hiçbirinin farklı diyet verdiğini duymadım
O yüzden kendi listeni kendin yapcan
Ben öyle yapiom en azından
Daha rahatım
Merhaba canım tqnişmadik senle ben dilek mezunlugu tatmış ama doğru beslenmeyi hayat şekli yapamamış pis boğaz dilek:)benim dün diyetsyen günümdü.listeden bişeyler çıkartıp yolladı beni böyle olacaksa ayda 200 tl vermek de anlamsız geliyor bari motive etseydi . onca tahlil isteyince sandım ki benim vücuduma göre bir beslenme uygulanacak ama nafile sonuçlara baktı verdiği yine klasik diyet listesi ayrıca 3 badem 5 fındık için demediğini bırakmadı yok listeden saptın yok böle zor verirsin motive etmek şöyle dursun modumu düşürüp yolladı kadın beni . yani bugün yine motivasyonum yerlerde
Bende ne zaman dir içmiyorum diyetten sabah akşam rutin içerdim yarın başlasammiki acaba
Hem beni daha motive ediceksiniz ben başliyamafim bir türlü ya Bi bismillah desem ne güzel olurduİnşallah canım ya önceden birakiodum o yüzden :) şimdi daha da azimliyim
Başla canım bence çok iyi gelio bana açıkçasıBende ne zaman dir içmiyorum diyetten sabah akşam rutin içerdim yarın başlasammiki acaba
Ederiz tabiki canım sen basla bu sahurdan itibaren inanılmaz hafif olcaksinHem beni daha motive ediceksiniz ben başliyamafim bir türlü ya Bi bismillah desem ne güzel olurdu
Çok iyi hemde önemli olan artık istikrar olması 500gr gitse başımızın tacı yeterki bırakmiyola yeter ki kendimizden vazgeçmeyeceğimBu gruba basladigimdan 1 gün sonra diyet yapmaya başlamıştım 3 hafta oldu yani 21inde girdim 22sinde başladım
3.5 haftada diyebilrm
İyimi gercekten
Şuan öyleyim işte yapıştim kaldım kanepeyeEderiz tabiki canım sen basla bu sahurdan itibaren inanılmaz hafif olcaksin
Millet iftardan oh sistim diye kalkio biz gayet haiff basagiris falan da yok rahat bunu yaşamak bile
Çok güzel :)
Bırakmayız canim 9.takim candırŞuan öyleyim işte yapıştim kaldım kanepeyebaşlıyorum o zaman sahurla yanımda olun kendimi birakicagim zaman siz beni bırakmayın ben 9.takim desteği olmadan yapamam
Eki Görüntüle 2010759
UNO kepek ekmeği
Yarısını kestim yarısını yicem sadece :)
Salatayı peynirli yiyemicem soğanlı olmio pek çünkü @seydan94 hem yoğurt var :)
Karpuzla peynir yicem :))
aynen dışarda sebze değil ızgara et blık tavuk dedi onu ama çok sınırlı herşey tabiki zayıflamakiçin sınır şart ama bunu daha sevimli ifade etmek motivasyon açısından gerekli benc e
aslında teyzem iç hastalıkları uzmanı na gitti gürkan kubilay o farklı veriyodu adam börek makarna filan bile veriyodu o derece zayıflamıştı da sonra enişten hastalandı bıraktı aynen geri aldı .önemli olan korumak aslında bişekilde veriliyor ama
Bende ne zaman dir içmiyorum diyetten sabah akşam rutin içerdim yarın başlasammiki acaba
Gelcen kızlar canavar oğlum uyumadı o kadar da gezdirdim bitmedi enerjisi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?