Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla diyetisyene bende sıcak bakıyordum
Ama sonra dan anladım sadece para tuzağı hiçbirinin farklı diyet verdiğini duymadım
O yüzden kendi listeni kendin yapcan
Ben öyle yapiom en azından
Daha rahatım

aynen dışarda sebze değil ızgara et blık tavuk dedi onu ama çok sınırlı herşey tabiki zayıflamakiçin sınır şart ama bunu daha sevimli ifade etmek motivasyon açısından gerekli benc e

Valla diyetisyene bende sıcak bakıyordum
Ama sonra dan anladım sadece para tuzağı hiçbirinin farklı diyet verdiğini duymadım
O yüzden kendi listeni kendin yapcan
Ben öyle yapiom en azından
Daha rahatım
aslında teyzem iç hastalıkları uzmanı na gitti gürkan kubilay o farklı veriyodu adam börek makarna filan bile veriyodu o derece zayıflamıştı da sonra enişten hastalandı bıraktı aynen geri aldı .önemli olan korumak aslında bişekilde veriliyor ama

Merhaba canım tqnişmadik senle ben dilek mezunlugu tatmış ama doğru beslenmeyi hayat şekli yapamamış pis boğaz dilek:)
Valla ben bı kere diyetisyene gittim bir ay sonra bogacadim kadını zorla ağzından laf alıyordum listeyi tutuşturup yolluyordu kilosunu hiç söylemiyorum bile:)
Boş ver bacım diyetisyeni artık bu int sayesinde hepimizin diyetisyenler kadar bilgisi var bize lazım olan motive e oda burda var zatioyuzden diyetisyene bericegin parayı spor aleti al en güzeli

Hem beni daha motive ediceksiniz ben başliyamafim bir türlü ya Bi bismillah desem ne güzel olurdu
Ederiz tabiki canım sen basla bu sahurdan itibaren inanılmaz hafif olcaksin
Millet iftardan oh sistim diye kalkio biz gayet haiff basagiris falan da yok rahat bunu yaşamak bile
Çok güzel :)

Bu gruba basladigimdan 1 gün sonra diyet yapmaya başlamıştım 3 hafta oldu yani 21inde girdim 22sinde başladım
3.5 haftada diyebilrm
İyimi gercekten
Çok iyi hemde önemli olan artık istikrar olması 500gr gitse başımızın tacı yeterki bırakmiyola yeter ki kendimizden vazgeçmeyeceğim

Ederiz tabiki canım sen basla bu sahurdan itibaren inanılmaz hafif olcaksin
Millet iftardan oh sistim diye kalkio biz gayet haiff basagiris falan da yok rahat bunu yaşamak bile
Çok güzel :)
Şuan öyleyim işte yapıştim kaldım kanepeye başlıyorum o zaman sahurla yanımda olun kendimi birakicagim zaman siz beni bırakmayın ben 9.takim desteği olmadan yapamam

Eki Görüntüle 2010759
UNO kepek ekmeği
Yarısını kestim yarısını yicem sadece :)
Salatayı peynirli yiyemicem soğanlı olmio pek çünkü @seydan94 hem yoğurt var :)
Karpuzla peynir yicem :))

İyi yapmışsın canım soğanla olmaz tabi yeşil olunca sadece oluyor güzel
aynen dışarda sebze değil ızgara et blık tavuk dedi onu ama çok sınırlı herşey tabiki zayıflamakiçin sınır şart ama bunu daha sevimli ifade etmek motivasyon açısından gerekli benc e

Tabiki canım öyle sert olmaz ki bu işler

Evet tatlım koruma da önemli ama bence diyeti bırakmamak gerekiyor sonuna kadar gidip kendi vücudundan memnun olana kadar devam edip öyle korumaya geçmeli insan tabi hastalık vs kötü şans maalesef

Süper Yeşilçay ödemi de attırır çok ta yararlı
Bende ne zaman dir içmiyorum diyetten sabah akşam rutin içerdim yarın başlasammiki acaba

Kesinlikle iç ben korumadayken de içiyordum haftada 3 defa falan
Gelcen kızlar canavar oğlum uyumadı o kadar da gezdirdim bitmedi enerjisi yaw

Ahh canım çocuklarım enerjisi bitmiyor zaten maşallah

Kızlar ben menümü yaziyim
Sabah
1 yumurtadan maydanozlu omlet
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
2 servis kaşığ tavuk sote
1 kase yoğurt
Akşam
5 minik unsuz sadece kıyma soğan ve baharatlarla yaptığım köfte
4 kaşık köz patlıcan salatası
Salata
Su 2 lt den fazla 3 olmadı bugün olur belki de
Spor yok ama çok yoruldum bugün

Evet bende menumu yaziyim
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
İftar
Kıvırcık salatası (zeytinyağı sirke limon nane kekik)
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 bardak Yeşilçay
(2.bardak sahura doğru)
6 dilim karpuz
1dilim beyaz peynir
Su :2lt
Sahura kadar 3 olcak
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…