Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ramazan oncesine kadar içiyordum Ramazan da zaman kalmıyor diye içmedim pek ama başlıyorum yarın içmeye hem benim mate yeşil çay biberiye karisimim var çok iyi geliyordu bana ona basliycam

Süpersin tatlım evet normal çay içiyorsan Ramazan da pek zaman kalmıyor doğrudur

Yada yarın tartilayim ya şimdi gene fazla çıkar moralim bozulur yarın öğleden sonra yazarım ben olurmu belkıde öğlen evde olurum belkıde

Nasılsın canım nasıl gidiyor diyet ,burayla beraberlik başladin diyete yoksa daha öncesi varmı
İyiyim canım sen nasılsın ben 15 Martta ilk adımı attım o günden bu yana 8.5 kilo verdim ama çok sıkı bir şekilde yapmadım :/ ramazanda zor oluyo diyet senin nasıl gidiyo

Öğlene doğru gelirim ancak ama şimdi çok su falan içtim esimde dedi fazla çıkarsın moral bozulur die yarın spor niyetine baya kosturcam o zaman yazarım

Tamamdır tatlım sıkıntı Yok yarın ne zaman uygun olursan o zaman yazarsın bence de o kadar suya fazla çıkarsın elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…