- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.281
Ramazan oncesine kadar içiyordum Ramazan da zaman kalmıyor diye içmedim pek ama başlıyorum yarın içmeye hem benim mate yeşil çay biberiye karisimim var çok iyi geliyordu bana ona basliycam
Ben şimdi tartilayim ya :) yarın evde değilimKızlar yarın kilo bildirimlerini unutmayın takım içi kilo bildirimleri var pazartesi hatırlatayım dedim
Ben geçen tartıldım ama eminim 1 kilo daha ekledim neyse başlı yoruz yarın önümüze bakalım artık dimi şeyda başkanKızlar yarın kilo bildirimlerini unutmayın takım içi kilo bildirimleri var pazartesi hatırlatayım dedim
Saat yok degillmi ben gidip eczanede tartilcam çünkü yarın yolda olcam akşama bildirebilirim inşallahKızlar yarın kilo bildirimlerini unutmayın takım içi kilo bildirimleri var pazartesi hatırlatayım dedim
Ben şimdi tartilayim ya :) yarın evde değilim
100 Gr eksik yazarım sanırım bakiim bi :)
100gr olurmu 1 kilo fazla çıkman lazımBen şimdi tartilayim ya :) yarın evde değilim
100 Gr eksik yazarım sanırım bakiim bi :)
Saat yok degillmi ben gidip eczanede tartilcam çünkü yarın yolda olcam akşama bildirebilirim inşallah
İyiyim canım sen nasılsın ben 15 Martta ilk adımı attım o günden bu yana 8.5 kilo verdim ama çok sıkı bir şekilde yapmadım :/ ramazanda zor oluyo diyet senin nasıl gidiyoNasılsın canım nasıl gidiyor diyet ,burayla beraberlik başladin diyete yoksa daha öncesi varmı
Yada yarın tartilayim ya şimdi gene fazla çıkar moralim bozulur yarın öğleden sonra yazarım ben olurmu belkıde öğlen evde olurum belkıde
Öğlene doğru gelirim ancak ama şimdi çok su falan içtim esimde dedi fazla çıkarsın moral bozulur die yarın spor niyetine baya kosturcam o zaman yazarımYarın hiç mi evde değilsin o zaman tabi şimdi yaz
Ben geçen tartıldım ama eminim 1 kilo daha ekledim neyse başlı yoruz yarın önümüze bakalım artık dimi şeyda başkan
Aynen ya esimde öyle dedi vazgeçtim :/ off su 100lerden insemm bı :/100gr olurmu 1 kilo fazla çıkman lazım
Gün içinde yiyoruz içiyoruz helede su
Öğlene doğru gelirim ancak ama şimdi çok su falan içtim esimde dedi fazla çıkarsın moral bozulur die yarın spor niyetine baya kosturcam o zaman yazarım
Aynen ya esimde öyle dedi vazgeçtim :/ off su 100lerden insemm bı :/
İnşallah özel gün biraz dengesiz bende antibiyotikten dolayı ama yaklaştı o yüzden ödem yapıp duruo ya neyse yarın kosturcam bakalım kaç cikicamAz kaldı tatlım inceksinnnn
İyi geceler tatlımKızlar ben yatıyorum size Allah rahatlık versin iyi uykular hepinize sahur yapıcak olanlara iyi sağlıklı sahurlar şimdiden
İnşallah özel gün biraz dengesiz bende antibiyotikten dolayı ama yaklaştı o yüzden ödem yapıp duruo ya neyse yarın kosturcam bakalım kaç cikicam
İyi geceler canım Allah rahatlık versin :)Kızlar ben yatıyorum size Allah rahatlık versin iyi uykular hepinize sahur yapıcak olanlara iyi sağlıklı sahurlar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?