- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.321
ohhh sultanda gelmişşş daha sırtı yere gelmez 9. takımınHellooooo fıstık adaylarım
Şişko geldi hanımmmm
Herzamanki istikrarımı bozmayarak yine kilolarımı alıp geldim
Kendimi 9.takımın şefkatli kollarına bırakıyorum
Anladımki yalnız olmuyor en azından ben yapamıyorum
Versemde benim buraya kazık çakmam lazım
Yoksa ipin ucunu tutmak gibi bi becerim yok
Yine 10 verip 20 aldım, beni aşağısı kurtarmıyor
Şimdi yavaş yavaş başlasamda bayramdan sonra tam anlamıyla start verecem
Yeni arkadaşlarlada zamanla tanışıp kaynaşırız
geçmiş olsun cnmKızlar neredeyse sıfır uyku ile duruyorum sahuru bekliyorum sonrada kuzey ateşlendi dluyumadim hiç doktora götüreceğim sanırım benden geçti
olmaz canım pazartesinde bir sıkıntıYok yok canım problem olmazbenceaskrhpozitif dimi kaptanım? takım içi kilo bildirimi zaten hem bi disiplin sağlamak için hemde kendimizi kontrol edelim diye
Kızlar gelemedim kusura bakmayın boğazım çok kötü seste gitti
Hellooooo fıstık adaylarım
Şişko geldi hanımmmm
Herzamanki istikrarımı bozmayarak yine kilolarımı alıp geldim
Kendimi 9.takımın şefkatli kollarına bırakıyorum
Anladımki yalnız olmuyor en azından ben yapamıyorum
Versemde benim buraya kazık çakmam lazım
Yoksa ipin ucunu tutmak gibi bi becerim yok
Yine 10 verip 20 aldım, beni aşağısı kurtarmıyor
Şimdi yavaş yavaş başlasamda bayramdan sonra tam anlamıyla start verecem
Yeni arkadaşlarlada zamanla tanışıp kaynaşırız
Merhaba sevgili takım arkadaşlarım. Ben Edibe. Araniza yeni katıldım. 35 yaşında, 1.60 boyunda 94 kiloyum. 8 yaşında ve 1.5 yaşında iki çocuk annesiyim. Çalışmıyorum. Kendimi bildim bileli şişmanım. Bunu artık değiştirmek istiyorum. Umarım hep birlikte başarılı olup istediğimiz kilolara ulaşırız. Herşeyden önce sağlık için bunu başarmalıyız. Benim hedefim 70 olabilmek. Nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim henüz. Orta bir hızda ama kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Mesela ayda 3 kilo verebilirsem super olur. Eğer bu hayalim gerçekleşirse sekiz aylık bir süreç beni bekliyor... Desteğinizi bekliyorum
Kızlar neredeyse sıfır uyku ile duruyorum sahuru bekliyorum sonrada kuzey ateşlendi dluyumadim hiç doktora götüreceğim sanırım benden geçti
Kızlar günaydın dün akşam gelemedim bir türlü ev kalabalık eşyalar bir yandan insanlar bir yandan ama aklim hep burdayı bugün mutlaka alıntıları yapicam şimdi elektriği kapatırmaya gidiyorum
Canım niyet ettim sahurla beraber hedef hızlıca 60li rakamlar i görmek karbonhidrat şeker 0 indirmeye çalisicam bakalin
Güzel canmGünydn kızlarr
Menümü unıtmşum yazaym hemen
Sahur
1 d pide
İftar
3 kşk kurı fasulye
1 hurma
3 kşk yoğurtlu kkarşk kızartma
2 üçgn d. Karpuz
Su 1.
Spor yok ama tün gün ayaktydm
İftar çok oldu diye sahurda yemedm bugün
zor canım valla insan yoruluyorKızlar üst üste günler misafr ağırlmak akl karı değilmiş tecrübe ettm
sağol canımKolay gelsin kaptanım
düşünmeniz yeter baharim Allah razı olsunaz sonra sana motivasyon fotosu atacağım canım
Afiyet olsun şu hele çok iyi maşallah
Günaydın kızlar nasıl
kolay gelsin Merve in keşke elimizden birşey felsefe bı çırpıda bitirsek
Afiyet olsun ponim misafire rağmen iyi atlatmissin suyu artıran canım limon filan ekle
Kolaylık versin rabbim leslie süper olur
Havalar çok iyi gitti hiç sıcak olmadıki
Gezmedeyim ben yine
Planin güzel birde kaçamak yapınca illaki artı çıkıyor insan uzmanlar tartil.ayin diyor rutin devam edecekmisiz
Halat tarzı canım yada çamaşır içini örgü yapıp kendin halat yapabilirsin
1mile exprwsle başla 15dk 15dk da ip atla otuz dk ilk etapta aman dikkat ipte kalp krizi riski yuksekmis nabzını kontrol et çok zorlama ar verip devam edersin
Hooosgeldin insalllah istediğin kiloya ulaşırsın :) Bu gruba gelmekle çok iyi ettin Ben Bahar bu arada memnun oldumaskrhpozitif teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için. Kurallara baktım, elimden geldiği kadar uymaya çalışacağım. Bir anda çok verip sonra zorlanıp yarıda bırakmak istemiyorum. Iki yıl önce bir ayda 10 kilo verip sonra bıraktım. Fazlasıyla geri aldım ve aşırı derecede saçlarım döküldü. Bu sefer yavaş da versem yaşam biçimimi değiştirmek istiyorum. Kk'ya yeni üye olduğum için mesaj yazma, alıntı yapma vs konularında tecrübesizim. Yanlışlık yaparsam herkesten şimdiden af diliyorum. Kendimi hemen gelistirmeye çalışacağım Tebrik ederim 43 kilo vermişsiniz, müthiş! Ne kadar zamanda vermiştiniz? Hele de sonrasında korumuş olmanız ayrı bir başarı. Bana da yardımcı olur ve yönlendirirseniz çok sevinirim. Size taşınma telâşınızda kolaylıklar dilerim...
Tebriklerİlk öncesi sonrası :)
İnşallah bu grupla daha iyisi olucaaak
Günaydın
Çoook teşekkür ederim canım çok sıkı bir diyet yapmadım 15 marttan bu yana 8.5 kilo verdim :)Tebriklerbefitlady . Ne kadar zamanda kaç kilo verdin? Gönlüne göre ipincecik nice fotolar görmek dileğiyle... başarılar dilerim.
Ben de memnun oldum Bahar. Inşallah hepimiz çok kolay bir şekilde başarırız ve takımca birbirimize çok güzel destek oluruzHooosgeldin insalllah istediğin kiloya ulaşırsın :) Bu gruba gelmekle çok iyi ettin Ben Bahar bu arada memnun oldum
Süper! Böyle devam etÇoook teşekkür ederim canım çok sıkı bir diyet yapmadım 15 marttan bu yana 8.5 kilo verdim :)
Saolcanim Hep beraber başaracağızSüper! Böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?