Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ohhh sultanda gelmişşş daha sırtı yere gelmez 9. takımın

Kızlar gelemedim kusura bakmayın boğazım çok kötü seste gitti

Canım eğer iltihap varsa adaçayı iç iyi geliyo antiseptik

Yaaaaa nasılda mutlu oldum şimdi (tabi kilo almana değil gelmene) hoşgeldinnnn
Hedefimiz hepimiz bu kiloları verip koruma topiğine geçmek

Hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallarımız var bi göz at istersen uyarsa sana da aramıza tekrar hoşgeldin ben kendimi tanitiyim ben Burda 43 kilo verdim hedefime ulaştım ve mezun oldum fakat sonrasında korudum da ama sonra bebeklerim oldu hamile kaldım şimdi o kiloları vermek için tekrar buraya geldim.
Ayda 3 kilo zaten ideal ama kendini şartlama mesela ilk ay fazla gider son aylarda az gider kilon azaldıkça bunlar normal şeyler ama zaten ortalama olarak öyle bir kilo gitmesi ideal olanı.

Kızlar neredeyse sıfır uyku ile duruyorum sahuru bekliyorum sonrada kuzey ateşlendi dluyumadim hiç doktora götüreceğim sanırım benden geçti

Canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm haberdar et merak ettim şimdi

Kızlar günaydın dün akşam gelemedim bir türlü ev kalabalık eşyalar bir yandan insanlar bir yandan ama aklim hep burdayı bugün mutlaka alıntıları yapicam şimdi elektriği kapatırmaya gidiyorum

Sen buraları merak etme kaptanım
Kolay gelsin Allah kolaylıklar versin bi an önce bitir de rahatla inşallah

Canım niyet ettim sahurla beraber hedef hızlıca 60li rakamlar i görmek karbonhidrat şeker 0 indirmeye çalisicam bakalin

Canım zaten sen buna niyetlen 0 a inmiyor zaten mercimek te bütün baklagiller de karbonhidrat ama bana göre abattmadıkça bu karbonhidratlar alınabilir karbonhidratlar faydalı karbonhidrat gibi görüyorum örnek çorbalar vs
En fenası şeker zaten tabi bu durumda pilavın da yanı pirincin de şeker olduğunu unutmayalım pirinç karbonhidrat değil bildiğin şeker hemde meyve şekeri kadar bile masum olmayan bi şeker

Güzel canm
Kızlar üst üste günler misafr ağırlmak akl karı değilmiş tecrübe ettm
zor canım valla insan yoruluyor

Kolay gelsin kaptanım
sağol canım

düşünmeniz yeter baharim Allah razı olsun

Hoşbulduk @nanekekik. Amin. Senin de ogluna geçmiş olsun. Haklısın obez olunca ben de başlarda çabuk veririm diye umut ediyorum. Hipotiroid ve insulin direnci hızımı çok kesmezse ilk on kilo kolay ama sonrasını bilemiyorum. Önemli olan kararlılıkla devam etmek. Bunu başarabilmek ve az verirsem moralimi bozmamak için hedefimi küçük tuttum.

@seydan94 teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için. Kurallara baktım, elimden geldiği kadar uymaya çalışacağım. Bir anda çok verip sonra zorlanıp yarıda bırakmak istemiyorum. Iki yıl önce bir ayda 10 kilo verip sonra bıraktım. Fazlasıyla geri aldım ve aşırı derecede saçlarım döküldü. Bu sefer yavaş da versem yaşam biçimimi değiştirmek istiyorum. Kk'ya yeni üye olduğum için mesaj yazma, alıntı yapma vs konularında tecrübesizim. Yanlışlık yaparsam herkesten şimdiden af diliyorum. Kendimi hemen gelistirmeye çalışacağım Tebrik ederim 43 kilo vermişsiniz, müthiş! Ne kadar zamanda vermiştiniz? Hele de sonrasında korumuş olmanız ayrı bir başarı. Bana da yardımcı olur ve yönlendirirseniz çok sevinirim.​

Son düzenleme:
Hooosgeldin insalllah istediğin kiloya ulaşırsın :) Bu gruba gelmekle çok iyi ettin Ben Bahar bu arada memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…