Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

84 kg. Kizlar 1.62 boyundayim bugun kilo vermek icin radikal adimlar atmak istedim ve burdayim. Irade olarak cok zayifim ve destege ihtiyacim var. Sizden bu konuda yardim istiyorum. Bsbek emziriyorum cok kati bir diyet yapamayacagim o yuzden ama dengeli beslenerek yVas yAVAS vermeyi hedefliyorum

Evet kızlar bende yatıyorum artık uyuyana kadar telefonla oyalancam tabiki
:)
Gayet hafif geçti gene menüm yarın yazarm bol kosturmali bı gün olcak :)

Evet kızlar bende yatıyorum artık uyuyana kadar telefonla oyalancam tabiki
:)
Gayet hafif geçti gene menüm yarın yazarm bol kosturmali bı gün olcak :)
İyi geceler canım ben daha mutfak topliycam ,bende en sağlıklısindan sahurumu yaptım yeşil çay bile içtim yarın sporda basliycam inşallah

E
Canım niyet ettim sahurla beraber hedef hızlıca 60li rakamlar i görmek karbonhidrat şeker 0 indirmeye çalisicam bakalin

Basarirsin canım bende en çok çayı şekersiz icemem derdim şimdi ya 1cy kaşığı yada sekersiz içiyorum bizim evde şimdi en çok Yeşilçay içiliyor
Gittiğim yerlerde veya bana gelen olursa da sekersiz içiyorum yada 1ck atiom alıştım:)
Ekmeği azalttm sahurda hamur işi yapardım her sene sanki doymaMisiz gibi gelirdi pilavda olurdu bu sene. Gayet hafif geçiriyoruz okadar rhatizki önceden yapmasaydik keşke dioz esimleb

Ah bu körolasica nefis olmasa zaten sağlıklı beslenme kadar güzeli var .daha sağlıklı daha zinde enerjik ve daha iyi hissetmek doğru beslenmekten geçiyor ama işte beyin obezligimi dersin çocukluktan gelen alışkanlıklardan kaynaklı bağımlılık mı dersin hala doğru beslenme yi hayat şekli yapamadım bir türlü ama inanıyorum ben zayıflığı çok seviyorum Birgün gelecek hayat şekli yapicam yeme içme merkezimden cikicak

Aynen öyle canım bende çocukluğumdan beri kilo problemim var artık aşmak istiyorum inşallah asicZ canım zayıf halimi cok merak ediyorum

Aynen öyle canım bende çocukluğumdan beri kilo problemim var artık aşmak istiyorum inşallah asicZ canım zayıf halimi cok merak ediyorum
Tugbacigim zayıflık gibisi varmı hangi mutluluk anlatsam olanı değil beğendiğini giymenin hazzı ,çevrende kilo verdikten sonra iltifatlara bogulmanin keyfimi yoksa eşin yanında özgüvenli duruşun mutlulugumu çok güzel be zayıflık ya:)

Hellooooo fıstık adaylarım

Şişko geldi hanımmmm

Herzamanki istikrarımı bozmayarak yine kilolarımı alıp geldim
Kendimi 9.takımın şefkatli kollarına bırakıyorum
Anladımki yalnız olmuyor en azından ben yapamıyorum
Versemde benim buraya kazık çakmam lazım
Yoksa ipin ucunu tutmak gibi bi becerim yok
Yine 10 verip 20 aldım, beni aşağısı kurtarmıyor
Şimdi yavaş yavaş başlasamda bayramdan sonra tam anlamıyla start verecem

Yeni arkadaşlarlada zamanla tanışıp kaynaşırız

Merhaba sevgili takım arkadaşlarım. Ben Edibe. Araniza yeni katıldım. 35 yaşında, 1.60 boyunda 94 kiloyum. 8 yaşında ve 1.5 yaşında iki çocuk annesiyim. Çalışmıyorum. Kendimi bildim bileli şişmanım. Bunu artık değiştirmek istiyorum. Umarım hep birlikte başarılı olup istediğimiz kilolara ulaşırız. Herşeyden önce sağlık için bunu başarmalıyız. Benim hedefim 70 olabilmek. Nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim henüz. Orta bir hızda ama kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Mesela ayda 3 kilo verebilirsem super olur. Eğer bu hayalim gerçekleşirse sekiz aylık bir süreç beni bekliyor... Desteğinizi bekliyorum

hoşgeldin ablacim senin iradenin biliyoruz ve çok tirsiyim benden önce verirsin diye

hoşgeldin edibecim maşallah çocuklarını Allah bağışlasın
Senin hedefin ideal ayda 3-4kg vermek tabi ilk etapta hızlı hızlı gidecek sen kararliysan herşey bizim elimizde şişmanlık kader değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…