Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun cnm
Sağol gülüşüm emzirme işi bitince daha kolay geliyor hastalık acaba 5yasa kadar emzirsemiydim
günaydın bu arada kardeş takımcımmm
3. takımdann sevgilerrr selamlar getirdim sizee
aleyküm selam canım bı ara uğrayacağım inşallah

Daha iyi canım inşallah yarın daha da iyi olur yapışık geziyoruz ignenin birini oldu herşeyin farkında bilerek yavaş yürüyor aciyormus otururken ayagina dikkat ediyor uffuffdiye diye
Kızlar günaydın dün akşam gelemedim bir türlü ev kalabalık eşyalar bir yandan insanlar bir yandan ama aklim hep burdayı bugün mutlaka alıntıları yapicam şimdi elektriği kapatırmaya gidiyorum
Canım humayla nasıl olacak annenler mı geldi
Sağol canım rabbim beterinden korusun bunlar birşey değil çok şükür
Çok doğru diyorsun bir günde almadık bir günde gitsin yeterli sağlıklı gitsin gelmesin her giden Gr candir
İlk öncesi sonrası :)
İnşallah bu grupla daha iyisi olucaaak
Günaydın
süper üst bedende mükemmel bir fark var alt bedenini ödünç alabilirim

sen çok yaşa emi böyle birşey yapıp dolaba aşmak lazım

Elimden geleni yapmak için ve kilo vermek için burdayım zaten tatlım tabiki yardımcı olurum burda hepimiz birbirimize yardım etmek için varız zaten.kk ya da zamanla alışırsın elbette problem değil.ben 10 ay gibi bir sürede verdim 43 kiloyu

Biliyorum Seyda @seydan94 beni parçalara ayıracak ama ben gece boyu ucu bir arada içtim bı termos yapıp uyumamak için

Oğlumu da bademcikler şişmiş çok fenaymis gece ateş 40.9 su anlamıştım o zaten şimdiye kadar büyük bademciklerde birde 6.hastalikta ateş yaşadık iğne verdi oğlumun ilaç icmedigini biliyor zaten eskiler bilir zorla birazcik icirsem bile zorlayarak kusan bir çocuk bunlar gelip geçici şeyler tabi ki her anne gibi üzülüyorum ama çok şükür rabbim küçük hastalıklarla Şinasin beterinden saklasın hepimizin yavrusunu

Ahh canım ya öyledir tabiki onlar herşeyi biliyor vallahi herşeyin farkındalar çabucak iyileşir yakışıklı inşallah

Menümü uyuyakaldığm için unuttum bu swferde
Menüm
Sahur yok

İftar
1 tbk yoğurtlu ıspanak
2 d ekmek
2 üçgn d karpuz
2 hurma
Su 1.5
Spor yok

Günaydın

Maşallah canım devamı da gelcek inşallah

Selam kızlar okuldan gelir gelmez alışverişe çıktık yeni geldm açkende bişy yapılmıyor yahu

Öyle canım ya az kaldı

Aminnnn canım Allah hepimizin çocuklarını korusun en iyi ben bilirim canım evladın hastayken nasıl üzüldüğünü bi annenin.
Allah beterinden korusun canım hep kucağımızda olsunlar.
Kahveye gelince 2 si 1 arada olsa gıkım çıkmazdı ama yapcak bişey Yok zaten canım olan olmuş toparlarız
Heee by arada Türk kahvesi ve çay daha iyi uyumamak için söliyim
Kızlar hala regl olamadm şişmş hissediyorm kendimi umarım artı çıkmam

Kötü düşünme tatlım
Menümü uyuyakaldığm için unuttum bu swferde
Menüm
Sahur yok

İftar
1 tbk yoğurtlu ıspanak
2 d ekmek
2 üçgn d karpuz
2 hurma
Su 1.5
Spor yok

Menü güzel ama karpuz hurma ekmek üçü beraber olmasa daha iyi ya da 1 hurma 1 ekmek 2 karpuz gibi olsa daha iyi olabilir ama beğendim afiyet olsun canımm

Amin canm çok geçmiş olsn ikinize de

Merhaba arkadaslar. Ben yeni katiliyorum araniza. Nasilsiniz neler yapiyorsunuz?

Hoşgeldin aramıza ben Poni

İşte bütün mesele bu

Aynen öyle canım bende çocukluğumdan beri kilo problemim var artık aşmak istiyorum inşallah asicZ canım zayıf halimi cok merak ediyorum
Bnde çok merak ediyorm lise 2den beri 80 üstüydüm hep. Düğünümde bile 84 kiloydm

Oo hoşgeldin abla

Hoşgldn edibe bn Poni 28 yaşnda bir çock annesiyim. 95ten 74e düştm bu takmda uzın bi süreçte verdim bu kiloları sindire sindire

günaydın bu arada kardeş takımcımmm
3. takımdann sevgilerrr selamlar getirdim sizee
A.s gülşah napıyon canm

Günaydın
Süper karın çevresi baya gitmiş

Bnm istediğim fizikte bu ama fazla uçtm galiba

Seydam valla normalde granül(çözünebilir) kahve içmiyorum bandın son ürünü muhteşem bir teknoloji ile kötü bir kahve bile olmayan birşey elde ediliyor eşime kahve yap deyince filtre kahve yerine bunu yapmış mecbur içtim eşim içer bizde bol köpüklü şekerli ucu biraradalari

Kendime not 20427 den okumaya basla
Kaptana not geçmişi biz hallettik sen güncellendenr devam et anı yaşa
Kızlar son 1sayfa geçmiş kala yazayım :)
Odemim gitmiş ayy nasıl sevindim anlatamam
Cuma :101.9
Pazartesi:101.5
Fark:400gr
Dün 102.9. Cikmistmya nasıl ürktüm anlatamam
Nasıl bı ödem yaaaa bu

Cumaya kadar 600 Gr daha versem oh mis olurum :)
ohh şükür bak gitmiş boşuna yıpratma bı daha kendini cumadan inşallah 99.9 da olsa ikili rakamlara gececeksin

Kaptana not geçmişi biz hallettik sen güncellendenr devam et anı yaşa

ohh şükür bak gitmiş boşuna yıpratma bı daha kendini cumadan inşallah 99.9 da olsa ikili rakamlara gececeksin

Ayy inşallah canım çok istiyorum artık 100deb düşmek :))
Aynen çok şükür gitti saolun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…