Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anladım canım super olur valla ya güzelmiş :)

Hayırdır bayram dolayısıyla biyerleremi gidiliyor kaçırdım sanırım
Yarından cumaya kadar bende yokum arkadaşlar önce bahçeye sonra mersine gidiyorum inşallah ufak bi kafa dinleme olur diye ümid ediyoruz
yok kız nerdeeeee bize tatil köye gidicem kocamın sulalesıne ama ıftar sonrası
cumartesi temzlk falan yapıcz vs pazar ögleden sonra incem anneme geçicem kafayı daha çok annemde dinlicem .D anlıcagın farklılık yok

Hoşgeldin aramıza
Kendine güvenin tam olsun en önemlisi bu motivasyonunu yüksek tut ve başarabilenlerden neyimiz eksik değilmi instagramda ece var 40 kilomu ne verdi bak bizde de şeyda var 43 kilo verdi sadece meşhur olamadı :) başarısı düzenli beslenmekten geçiyor sende başarırsın hiç merak etme canım

Yaso geldi mesaj bayramın ertesi gün giderim seansları nasıl yapsakki değişim yapalım platesi kaldırıp airobikmi yapsak hepsini
Dilekim bende zaten 2 aerobik bi plates vardı platese ihtiyacımız var da zen hoca bide ne yapacaz bilemedim ya

Yaşam koçum soylediklerinin altına imzami atıyorum:)
Canımsın

Selam kizlar menumu yazip cikayim hemen sabah 1 brdk kefir 1 domates 1kk peynir oglen 1 brdk kefir bezelye 1 tabak aksam 3 ck pilav brdk kefir yaklasik 3.5 ltrede su gorusuruzz
Hoşgeldin seninlede tanışmadık sanırım koşaylıklar diliyorum sizede menüleri saatiyle alt alta yazarsan kolay takip edilir canım arkadaşlaron menülerine bi göz gezdir istersen
North River sağol tatlım evet korkum azaldı yarısa bende varım kızlar
Sensiz yarışmı olur aynı grupta olmalıyız ayrıca kazanacağımıza inanıyorum :)

Ah anneler olmasa bizim halimiz nece olurdu demi
Köyde güzel olur boşverrr tadını çıkarmaya bak mis gibi temiz hava bol oksijen ayrıca sabah kısa yürüyüşler yaparsın köyde ne güzel hayal ettim birden yaaa

hoşgeldin

ben çoğunluğa uyarım

yok canım ablayım işte niye hoşlanmıyayımdaha samimi geliyor bana hem

teşekkürler evet biliyorum eceyi.....43 kilo süper bir rakam ..bu sefer sağlık nedenleri ile kilo vermek zorundayım mecburummmm

Iyi akşamlar kızlar
Bugün akşam kızım berlinden geldi pazartesi dönecek
2 sefer uçak rötar yaptı geç geldi o yüzden
Oğlanla gelinde vardı yemeğe burdalardı

Bide survivor final vardı :)))ben ademciydim ego kazanınca şok oldum :))

Kilo bildirimine gelirsek

Geçen hafta 97.5
Bugün 96.5
Fark -1

vayyyy şov başlamış güzellik

çok tebrikler tatlım 6 lar adım adım geliyor

Kilo bildirimini yapayım yarın fırsatım olmaz
Pazartesi : 76,9( cuma günü tartilamamistim taşınmadan dolayı)
Bugün 76
Fark 0,9
Yüzde %1,17

Listeye hala dönemiyorum vermem gereken 1,5 kilo daha var
haftaya listedesin inş.fıstık

Çok güzel başlangıç edibecim inş.böyle devam etsin

bulurlarsa tabiki telini geri al tatlım olmazsa satarsın

Hoşgeldin denizcim
Bende zühal bi süredir, kilo verip sonra geri alıp soluğu burda alıyorum :))

Tabi çoğunluk nasıl isterse öyle olsun ama
Bayram dolayısıyla pek katılım olmayabilir
Aktif olacaklar ikili yarışda yapabilir

Selam kizlar menumu yazip cikayim hemen sabah 1 brdk kefir 1 domates 1kk peynir oglen 1 brdk kefir bezelye 1 tabak aksam 3 ck pilav brdk kefir yaklasik 3.5 ltrede su gorusuruzz
Kefir günü olmuş afiyet olsun diğer günlere göre daha guzel menun
Bak bak buldu iyi kilo vermenin hemen grup kuruyor yedirmem tugbayi sana kura çekeriz gerekirse yağlı güreş yaparız
hoşgeldin

ben çoğunluğa uyarım

yok canım ablayım işte niye hoşlanmıyayımdaha samimi geliyor bana hem
anlaştık ablacim

kız ne güzel hayaller ama köyde yuruyus hayallll malesef ev işinden kapıya zor cıkıozki birak yuruyusu normal karsılasınlar
eski kafa bizimkiler gelin kısmı tek basına yürüyüş yapcak heeee ayy koptum sigara zor içiyorum ben orda aboooo bide yürüyüşş sinir olurlar
olalım valla kız neden olmayak

Kefir günü olmuş afiyet olsun diğer günlere göre daha guzel menun

Bak bak buldu iyi kilo vermenin hemen grup kuruyor yedirmem tugbayi sana kura çekeriz gerekirse yağlı güreş yaparız
anlaştık ablacim

ayyy ilahi güldürdünüz beni kız lar ya :d allahta sizi güldürsün eyvah eyvah sorumluluk daha da büyüdü

yokkız almam valla banane satmasıda kalsın vs istemiyorum smdlk s3le ıdare edicem mecbur arada kapanıomus falan ama ucuzsa yaptırırım belkııı
hayalımdı samsung bakalımm

şu saatte ugraştiğim seyler
telefonda bulunan ınstagram ve gmail adreslerımı buldum ve facebook dahıl hepsının diğer cıhazlardakı oturumları kapattım
mailımı tlefonmdan sıldm
tüm şifrelerimi değiştirdim unutmamk için laptopa not ettım oh be içim rahatladı
hepınıze iyi geceler son bı kez daha telefondakı oturumları varmı bakııım maıllere varsa kapatıyım
seviliyorsunuz kızlar iyiki varsınız
bunda da vardır bı hayır laptobumu dizi v dısında baya bi kullandım iyiki almişim

Çok memnun oldum Bahar. Aynı kilo ile başlamışız. Ne kadar güzel vermişsin inşallah bende sizler gibi bu rakamları telaffuz edebileceğim.

Günaydın dilekcim çok memnun oldum. Ne kadar güzel bir hayat felsefen var allah mutluluğunu daim etsin cnm
Neden acaba herkesin genelde hedefi 65 olur benimde öyleydi 65 bir büyüsü var galiba:)
Benim asıl hedefim 55 fakat biraz yakın bir hedef olması sebebi ile 65 diyorum 2. Hedefim 55 olacak
Bende 80leri görüp diyete başladım 77 gibi sanırsam takıma girdim geçen Aralık ta 64le mezun oldum , burda bu kızlarla diyet yapmanın keyfini tekrar yaşamak için 73olup geldim :)hedef 60 bakalım bu sefer
Sağlıkla kavuşursun inşallah cnm hedefine

Hoşbulduk zuhalcim. Keşke alınmasa şu kilolar geri hayat daha da güzel olmazmiydi

Ben kendi köyümü hayal ettim
Bizim köydede öyle canım kadınların bakkala gitmesi bile yasak ama koca kuzen ya da kardeşle çıkıp dağ bayır gezeriz öyle düşündüm tabi işden güçten fırsat bulursan :)

Kızın gelmiş hoşgelmiş Gözün aydın abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…