- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.841
anladım canım super olur valla ya güzelmiş :)Tugbacigim takım içi iki gurup olucaz kura çekip Tellioğlulari seferogullari haftaya cuma tartı günü hangi takımın yüzdesi daha yuksek olursa o kazanmış olur diğer takımda gurubun çürük elması seçilir :)ciddiye alan hırslı olan kaçamaksız geçiren haftayı kazanir senin anliycan :)
yok kız nerdeeeee bize tatil köye gidicem kocamın sulalesıne ama ıftar sonrasıHayırdır bayram dolayısıyla biyerleremi gidiliyor kaçırdım sanırım
Yarından cumaya kadar bende yokum arkadaşlar önce bahçeye sonra mersine gidiyorum inşallah ufak bi kafa dinleme olur diye ümid ediyoruz
Hoşgeldin aramızamerhabalar kızlar adım Aynur 48 yaşındayım çalışıyorum şimdi izindeyim kilo hep vardı bende ama son yıllarda baya hızlı aldım 108-109 gördüm neyse 105 e sabitledimdizlerim çok rahatsızdi acil kilo vermen lazım dedi dr bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum işte öyle burdayım inşallah bu sefer istikrarlı olabilirrim.
Dilekim bende zaten 2 aerobik bi plates vardı platese ihtiyacımız var da zen hoca bide ne yapacaz bilemedim yaYaso geldi mesaj bayramın ertesi gün giderim seansları nasıl yapsakki değişim yapalım platesi kaldırıp airobikmi yapsak hepsini
CanımsınYaşam koçum soylediklerinin altına imzami atıyorum:)
Hoşgeldin seninlede tanışmadık sanırım koşaylıklar diliyorum sizede menüleri saatiyle alt alta yazarsan kolay takip edilir canım arkadaşlaron menülerine bi göz gezdir istersenSelam kizlar menumu yazip cikayim hemen sabah 1 brdk kefir 1 domates 1kk peynir oglen 1 brdk kefir bezelye 1 tabak aksam 3 ck pilav brdk kefir yaklasik 3.5 ltrede su gorusuruzz
Sensiz yarışmı olur aynı grupta olmalıyız ayrıca kazanacağımıza inanıyorum :)
Ah anneler olmasa bizim halimiz nece olurdu demiyok kız nerdeeeee bize tatil köye gidicem kocamın sulalesıne ama ıftar sonrası
cumartesi temzlk falan yapıcz vs pazar ögleden sonra incem anneme geçicem kafayı daha çok annemde dinlicem .D anlıcagın farklılık yok
hoşgeldinMerhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
ben çoğunluğa uyarımKızlar şimdi size bi fikir Sunucaz takım içinde yarış yapalım diyoruz iki takım halinde olabilir daha öncede yapmıştık hem bizi daha fazla motive etmesi açısından güzel bi yarış olur diye düşündük siz ne dersiniz bu konuda? Sizin fikrinizi almak istedim eğer sizin içinde uygunsa yarın Detayları belirleriz
Hadi inşallah bol kilolar verirsin
Tekrar hoşgeldin nasıl hitap etmemizi istersin bazıları abla denmesinden hoşlanmıyor çünkü
Ertesi gün tartı yok kicanım şehriye çok azdı normalde perşembe yemem ama yarın tartilmayacagim orucum ya
karpuza bile yaklaşmiyorum bana şeker krizi lazımmış anlaşılan :) menü güzel canım
super
Ay dilek çok yaşa emi günah diye
Afiyet olsun menü süper ekside çok güzel
Hadi gözün aydın korkun kalmadı
hoşgeldin canım zaten kuralları okumuştum zamanlarda oturur zaten herşey
Ben bahar 31yasindayim 2.5yasinda bir oğlum var pek kilolu olmadım aslında takı doğum sonrası emzirmeye kadar 84e çıktım baya bı takıldım hep rahatsız oldum ama değiştirmek için hicbirsey yapmadım dank etti bigün işte 84den 70e indim şükür kalan son 12kg
Hoşgeldin aramıza
Kendine güvenin tam olsun en önemlisi bu motivasyonunu yüksek tut ve başarabilenlerden neyimiz eksik değilmi instagramda ece var 40 kilomu ne verdi bak bizde de şeyda var 43 kilo verdi sadece meşhur olamadı :) başarısı düzenli beslenmekten geçiyor sende başarırsın hiç merak etme canım
Dilekim bende zaten 2 aerobik bi plates vardı platese ihtiyacımız var da zen hoca bide ne yapacaz bilemedim ya
Canımsın
Hoşgeldin seninlede tanışmadık sanırım koşaylıklar diliyorum sizede menüleri saatiyle alt alta yazarsan kolay takip edilir canım arkadaşlaron menülerine bi göz gezdir istersen
Ah anneler olmasa bizim halimiz nece olurdu demi
Köyde güzel olur boşverrr tadını çıkarmaya bak mis gibi temiz hava bol oksijen ayrıca sabah kısa yürüyüşler yaparsın köyde ne güzel hayal ettim birden yaaa
vayyyy şov başlamış güzellikDiyetdaşlarim bende tartıldim ilk bildirimimi yapıyorum hadi bismillah
Geçen hafta 73
Bugün 71,8
Asıl diyet şimdi başlıyor haftaya listedeyim hedefim 69.8
Yaparmiyim sizin desteginizle kesinlikle yaparım Allah'ın izniyle
çok tebrikler tatlım 6 lar adım adım geliyorKilo bildirimimi güncelliyorum
Geçen hafta 74.1
Bugün 73.6
Fark -500 gr
Bu kiloyu en son lise 2de görmüştüm kızlar 11 yıl önce,çok mutluyum
Beni tekrar harekete geçirdiğin için teşekkür ederim canım @seydan94
haftaya listedesin inş.fıstıkKilo bildirimini yapayım yarın fırsatım olmaz
Pazartesi : 76,9( cuma günü tartilamamistim taşınmadan dolayı)
Bugün 76
Fark 0,9
Yüzde %1,17
Listeye hala dönemiyorum vermem gereken 1,5 kilo daha var
Çok güzel başlangıç edibecim inş.böyle devam etsinSelam dostlar bütün gün dışarıdaydım yazma fırsatı bulamadım. Okuyabildiğim kadarıyla herkes güzel vermiş. Takım olarak aferin bize
Ben de iftar öncesi tartilmayi ihmal etmedim tabii ki... 93.3 olmuşum
Pazar 94
Bugün 93.3
Fark 0.7
yüzde % 0.74
Menümü de yazayım:
Sahur
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
Sütlü çay
Iftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 kasik kabak yemeği
4 kasik yoğurt
Yazdıklarınızı rahat bir zamanda okuyup tekrar yazarım inşallah. Görüşmek üzere...
bulurlarsa tabiki telini geri al tatlım olmazsa satarsınkızlar ben geldım :)
telefonun ımeı numarasını buldum btkyı buldm arastırırken
btkyı aradım olayı anlattım 2-3 gun içinde cıhazın kapatılcagını hıc bır sımkarta vs ızın vermıcegını söledıler dilersenız kayıp basvursu yapablrsnz karakola dedıler
gerı almak ıcın vs ama ben geri almıcamsogudum telefondan resmen yaa a
mail adreslerım ordaydı ya ondan cok ıstedım kapanmasını
şimdi içim rahatladı en azından kötü niyetli kişiler kullanamıcak sizinde aklınzda bulnsun btk hemen ilgileniyor takıp noda verdı köyden inince arıcam hemen
Hoşgeldin denizcimMerhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
Tabi çoğunluk nasıl isterse öyle olsun amaKızlar şimdi size bi fikir Sunucaz takım içinde yarış yapalım diyoruz iki takım halinde olabilir daha öncede yapmıştık hem bizi daha fazla motive etmesi açısından güzel bi yarış olur diye düşündük siz ne dersiniz bu konuda? Sizin fikrinizi almak istedim eğer sizin içinde uygunsa yarın Detayları belirleriz
Kefir günü olmuş afiyet olsun diğer günlere göre daha guzel menunSelam kizlar menumu yazip cikayim hemen sabah 1 brdk kefir 1 domates 1kk peynir oglen 1 brdk kefir bezelye 1 tabak aksam 3 ck pilav brdk kefir yaklasik 3.5 ltrede su gorusuruzz
Bak bak buldu iyi kilo vermenin hemen grup kuruyor yedirmem tugbayi sana kura çekerizHoşgeldin aramıza
Kendine güvenin tam olsun en önemlisi bu motivasyonunu yüksek tut ve başarabilenlerden neyimiz eksik değilmi instagramda ece var 40 kilomu ne verdi bak bizde de şeyda var 43 kilo verdi sadece meşhur olamadı :) başarısı düzenli beslenmekten geçiyor sende başarırsın hiç merak etme canım
Dilekim bende zaten 2 aerobik bi plates vardı platese ihtiyacımız var da zen hoca bide ne yapacaz bilemedim ya
Canımsın
Hoşgeldin seninlede tanışmadık sanırım koşaylıklar diliyorum sizede menüleri saatiyle alt alta yazarsan kolay takip edilir canım arkadaşlaron menülerine bi göz gezdir istersen
Köyde güzel olur boşverrr tadını çıkarmaya bak mis gibi temiz hava bol oksijen ayrıca sabah kısa yürüyüşler yaparsın köyde ne güzel hayal ettim birden yaaa
anlaştık ablacimhoşgeldin
ben çoğunluğa uyarım
yok canım ablayım işte niye hoşlanmıyayımdaha samimi geliyor bana hem
kız ne güzel hayaller ama köyde yuruyus hayallll malesefHoşgeldin aramıza
Canımsın
Kefir günü olmuş afiyet olsun diğer günlere göre daha guzel menun
Bak bak buldu iyi kilo vermenin hemen grup kuruyor yedirmem tugbayi sana kura çekerizgerekirse yağlı güreş yaparız
anlaştık ablacim
Iyi akşamlar kızlar
Bugün akşam kızım berlinden geldi pazartesi dönecek
2 sefer uçak rötar yaptı geç geldi o yüzden
Oğlanla gelinde vardı yemeğe burdalardı
Bide survivor final vardı :)))ben ademciydim ego kazanınca şok oldum :))
Kilo bildirimine gelirsek
Geçen hafta 97.5
Bugün 96.5
Fark -1
vayyyy şov başlamış güzellik
çok tebrikler tatlım 6 lar adım adım geliyor
haftaya listedesin inş.fıstık
Çok güzel başlangıç edibecim inş.böyle devam etsin
bulurlarsa tabiki telini geri al tatlım olmazsa satarsın
Hoşgeldin denizcim
Bende zühal bi süredir, kilo verip sonra geri alıp soluğu burda alıyorum :))
Tabi çoğunluk nasıl isterse öyle olsun ama
Bayram dolayısıyla pek katılım olmayabilir
Aktif olacaklar ikili yarışda yapabilir
Çok memnun oldum Bahar. Aynı kilo ile başlamışız. Ne kadar güzel vermişsin inşallah bende sizler gibi bu rakamları telaffuz edebileceğim.Hadi inşallah bol kilolar verirsin
Tekrar hoşgeldin nasıl hitap etmemizi istersin bazıları abla denmesinden hoşlanmıyor çünkü
Ertesi gün tartı yok kicanım şehriye çok azdı normalde perşembe yemem ama yarın tartilmayacagim orucum ya
karpuza bile yaklaşmiyorum bana şeker krizi lazımmış anlaşılan :) menü güzel canım
super
Ay dilek çok yaşa emi günah diye
Afiyet olsun menü süper ekside çok güzel
Hadi gözün aydın korkun kalmadı
hoşgeldin canım zaten kuralları okumuştum zamanlarda oturur zaten herşey
Ben bahar 31yasindayim 2.5yasinda bir oğlum var pek kilolu olmadım aslında takı doğum sonrası emzirmeye kadar 84e çıktım baya bı takıldım hep rahatsız oldum ama değiştirmek için hicbirsey yapmadım dank etti bigün işte 84den 70e indim şükür kalan son 12kg
Günaydın dilekcim çok memnun oldum. Ne kadar güzel bir hayat felsefen var allah mutluluğunu daim etsin cnmDenizcigim hoşgeldin ben dilek 33 yaşındayim 12 yaşında bir prens ve7 yaşında dada bir prenses anasiyim kocasına aşık bardağın dolu tarafından bakmayı hayat felsefesi yapmış mutlu bir kadınım çok şükür
Benim asıl hedefim 55 fakat biraz yakın bir hedef olması sebebi ile 65 diyorum 2. Hedefim 55 olacakNeden acaba herkesin genelde hedefi 65 olur benimde öyleydi 65 bir büyüsü var galiba:)
Sağlıkla kavuşursun inşallah cnm hedefineBende 80leri görüp diyete başladım 77 gibi sanırsam takıma girdim geçen Aralık ta 64le mezun oldum , burda bu kızlarla diyet yapmanın keyfini tekrar yaşamak için 73olup geldim :)hedef 60 bakalım bu sefer
Hoşbulduk zuhalcim. Keşke alınmasa şu kilolar geri hayat daha da güzel olmazmiydiIyi akşamlar kızlar
Geçen hafta 97.5
Bugün 96.5
Fark -1
Hoşgeldin denizcim
Günaydın ponicim. Gecmis olsun temiz hava iyi gelir biraz yuruyus yapabilirsin okula giderkenGünaydın kızlar zombi gibiyim kızım bu gecr uyumadı bnde okula gidicem başım çok ağrıyo
kız ne güzel hayaller ama köyde yuruyus hayallll malesefev işinden kapıya zor cıkıozki birak yuruyusu normal karsılasınlar
eski kafa bizimkiler gelin kısmı tek basına yürüyüş yapcak heeeeayy koptum sigara zor içiyorum ben orda aboooo bide yürüyüşş sinir olurlar
olalım valla kız neden olmayak
Kızın gelmiş hoşgelmiş Gözün aydın ablaIyi akşamlar kızlar
Geçen hafta 97.5
Bugün 96.5
Fark -1
Hoşgeldin denizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?