Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gayet güzel vermişsin canım bol eksiler gelsin inşallah

Canım hoşgeldin ben Merve yasim27 3 yıllık evliyim 1 kızım var diplomali ev hanımıyim öğretmenim ama atanamayan şimdilik benden bu kadar 103 kilo ile başladım suan 76 yim
Seydacim ben her duruma zaten uyarım eskiden güzel oluyordu bir ara sefeeoglu tellioğlu vardı sonra çıtır pıtır kıtır olduk bir ara spor yarışması da yapmıştık
Bahar ben karpuz yapamıyorum uzak durabilsen iyi olacak
İnşallah abla çok güzel gitmiş bir kilo gözünüzaydin abla
Hayırlı sahurlar canlar
Suyumu 3lt tamamladım 30dk da eliptik yaptım menüler ek olarak
Harikasın kuzucum
Günaydın kızlar zombi gibiyim kızım bu gecr uyumadı bnde okula gidicem başım çok ağrıyo
günaydın canım geçmiş olsun

Verirsin tatlım eğer bu işte kararlıysan hedefine ulaşabilirsin elbette yeterki iradeli ol.yürüyüşe başlamış olmanda güzel bişey
Bri yarış mı dedi

Hee dddim ben

Kız biliyorum onu da hani tartılırsın diye söylüyorum haberin olsun şaşırma diye Yani sonra kafayı yeme :)))

Selam kizlar menumu yazip cikayim hemen sabah 1 brdk kefir 1 domates 1kk peynir oglen 1 brdk kefir bezelye 1 tabak aksam 3 ck pilav brdk kefir yaklasik 3.5 ltrede su gorusuruzz

Canım menüleri alt alta yazarsan daha iyi olur
Güzel duruyor fena değil en azından sabahı tamamen atlamamışsın bu sefer
teşekkürler evet biliyorum eceyi.....43 kilo süper bir rakam ..bu sefer sağlık nedenleri ile kilo vermek zorundayım mecburummmm

Hepimiz bi nedenlerden burdayız canım ama ben kiloya her zaman bir hastalık diyorum ve gerçekten bütün hastalıkların başı o yüzden kendi bile olsa bence kilo bir hastalık

Öncelikle gözün aydınnnn kızın gelmiş :)
Eksi için kocaman tebrik yanına da bir maşallah diyelim nazarlar değmesin
Yarış için ben öneriyi attım tuttu galiba ama dediğin gibi Bayramfan sonra da başlanabilir eğer katılım azalıcaksa ben full evde olduğum için onu atlıyorum bazen

Hayırlı sahurlar canlar
Suyumu 3lt tamamladım 30dk da eliptik yaptım menüler ek olarak

Süpersin kız maşallah

Günaydın kızlar zombi gibiyim kızım bu gecr uyumadı bnde okula gidicem başım çok ağrıyo

Hayırdır canım bişeyi yoktur inşallah hasta falan değil dimi

Aynen poni ya zırt pırt uyandı birde tekme atıyor uyanınca kalk diye bana zaten sahuru bekledim yatmadım
Günaydın kızlar birazdan yola cikicaz uzun bir yolculuk beni bekliyor umarım kızla iyi geçer
iyi yolculuklar kaptan liste bizde merak etme

Mefkurem gözün aydın kızın gelmiş abla bayram tatili yok dimi size

Aynen işte yine o şekilde gruplara bölünelim diyorum sporu da yapabiliriz aslında zaten Bayram dönüşü sporları yazalım dicektim oruç var diye spor konusunda bişey demek istemdim ben pek

seydacim kaybettiğimiz azmi buldum sahip çıkmak lazım ben elimden geleni yapacağım takdir tartının

Aynen işte yine o şekilde gruplara bölünelim diyorum sporu da yapabiliriz aslında zaten Bayram dönüşü sporları yazalım dicektim oruç var diye spor konusunda bişey demek istemdim ben pek
Olur canım bayram sonrası yaparız sporu
Geçer geçer inşallah
dakika bir gol bir canım oto koltuğuna oturtamadim kucağımda gidiyor uyudu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…