- Konu Sahibi Handandandan
-
- #204.861
gayet güzel vermişsin canım bol eksiler gelsin inşallahSelam dostlar bütün gün dışarıdaydım yazma fırsatı bulamadım. Okuyabildiğim kadarıyla herkes güzel vermiş. Takım olarak aferin bize
Ben de iftar öncesi tartilmayi ihmal etmedim tabii ki... 93.3 olmuşum
Pazar 94
Bugün 93.3
Fark 0.7
yüzde % 0.74
Menümü de yazayım:
Sahur
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
Sütlü çay
Iftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
6 kasik kabak yemeği
4 kasik yoğurt
Yazdıklarınızı rahat bir zamanda okuyup tekrar yazarım inşallah. Görüşmek üzere...
Canım hoşgeldin ben Merve yasim27 3 yıllık evliyim 1 kızım var diplomali ev hanımıyim öğretmenim ama atanamayanMerhaba arkadaşlar gruba yeni katılıyorum. Uzun süredir kurtulamadığım kilolardan artık kurtulmak istiyorum. Bu sefer bu işi halletmeliyim çünkü çok sıkıldım son 5 senedir 85 kilo civarındayım. Diyetisyen ile yaklaşık 2 aydır kilo vermeye başladım fakat diyetisyenden çok sıkıldım. Gitmemeye karar verdim ve bıraktım. Aklımda hep bu diyet grupları vardı daha oncelerinde çok kilo verenler gördüm ve galiba burda da var. Neden bende bu şekilde sizlerle kilo veremeyim ki diye düşünerek aranıza katılmaya karar verdim umarım güzel sonuçlar elde ederiz hep birlikte. Az önce ilk sayfadaki kuralları okudum galiba 2 haftalik deneme süresi varmış ve her akşam günlük yediklerimizi yazıyormuşuz. Tabi birde aktif olmak adına grubu takip edip günlük birbirimize yorumlar yaziyormusuz. Başka dikkat etmem gereken bişey olursa uyarırsaniz sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler
Seydacim ben her duruma zaten uyarım eskiden güzel oluyordu bir ara sefeeoglu tellioğlu vardı sonra çıtır pıtır kıtır olduk bir ara spor yarışması da yapmıştıkKızlar şimdi size bi fikir Sunucaz takım içinde yarış yapalım diyoruz iki takım halinde olabilir daha öncede yapmıştık hem bizi daha fazla motive etmesi açısından güzel bi yarış olur diye düşündük siz ne dersiniz bu konuda? Sizin fikrinizi almak istedim eğer sizin içinde uygunsa yarın Detayları belirleriz
Bahar ben karpuz yapamıyorum uzak durabilsen iyi olacakHadi inşallah bol kilolar verirsin
Tekrar hoşgeldin nasıl hitap etmemizi istersin bazıları abla denmesinden hoşlanmıyor çünkü
Ertesi gün tartı yok kicanım şehriye çok azdı normalde perşembe yemem ama yarın tartilmayacagim orucum ya
karpuza bile yaklaşmiyorum bana şeker krizi lazımmış anlaşılan :) menü güzel canım
super
Ay dilek çok yaşa emi günah diye
Afiyet olsun menü süper ekside çok güzel
Hadi gözün aydın korkun kalmadı
hoşgeldin canım zaten kuralları okumuştum zamanlarda oturur zaten herşey
Ben bahar 31yasindayim 2.5yasinda bir oğlum var pek kilolu olmadım aslında takı doğum sonrası emzirmeye kadar 84e çıktım baya bı takıldım hep rahatsız oldum ama değiştirmek için hicbirsey yapmadım dank etti bigün işte 84den 70e indim şükür kalan son 12kg
İnşallah abla çok güzel gitmiş bir kilo gözünüzaydin ablaIyi akşamlar kızlar
Bugün akşam kızım berlinden geldi pazartesi dönecek
2 sefer uçak rötar yaptı geç geldi o yüzden
Oğlanla gelinde vardı yemeğe burdalardı
Bide survivor final vardı :)))ben ademciydim ego kazanınca şok oldum :))
Kilo bildirimine gelirsek
Geçen hafta 97.5
Bugün 96.5
Fark -1
vayyyy şov başlamış güzellik
çok tebrikler tatlım 6 lar adım adım geliyor
haftaya listedesin inş.fıstık
Çok güzel başlangıç edibecim inş.böyle devam etsin
bulurlarsa tabiki telini geri al tatlım olmazsa satarsın
Hoşgeldin denizcim
Bende zühal bi süredir, kilo verip sonra geri alıp soluğu burda alıyorum :))
Tabi çoğunluk nasıl isterse öyle olsun ama
Bayram dolayısıyla pek katılım olmayabilir
Aktif olacaklar ikili yarışda yapabilir
Harikasın kuzucumHayırlı sahurlar canlar
Suyumu 3lt tamamladım 30dk da eliptik yaptım menüler ek olarak
günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kızlar zombi gibiyim kızım bu gecr uyumadı bnde okula gidicem başım çok ağrıyo